Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Joan31 wrote:Najlepiej poczekaj do terminu @ wtedy będziesz miała jasność, 10 dpo to bardzo wczesnie nadal.
Tak wydaje mi się ze xos się dzieje w moim organizmie 😊 tylko bardziej kwestia tego lekarza i duhastanu ze kazał brać ttlko 5 dni, ale właśnie czekam na wiadomość od doktor ☺️ -
Avonid wrote:Wczoraj pozno wieczorem kupilam duphaston, wrocilam do domu a tu okres 😅 czyli ominelo mnie wywoływanie 😅 także optymistycznie zaczynam kolejny cykl 😊Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Avonid wrote:Dziewczyny czekam na odpowiedz od mojego gina ale pomyslalam ze zapytam tez was.. ten okres jest inny taki baaaardzo jasny. Krew jest jakby rozwodniona. Miałyście coś takiego?Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Tynka96 wrote:No ja w kwietniu miałam biochem. Zrobiłam badania i miałam skrajnie niski poziom witaminy D i witaminy b12. Więc zaczęłam mocno suplementowac no i jutro powinnam mieć @ i sobie zatestowalam z dużą rezerwą że coś wyjdzie a tu jakiś bladzioszek się przebija jak sądzicie ?
https://zapodaj.net/da32c7175144a.jpg.html
Ja aktualizując to mam już 27dc a co miesiąc jak w zegarku 24. Dwa testy dzisiaj negatywne. Nic a nic się nie zapowiada na okres . Żeby chociaż jakiś bladzioszek większy był a tu nic... Mam jeszcze dwa testy jutro jeszcze spróbuję a jak nic nie będzie to w poniedziałek na betę... 🥺 -
Tynka96 wrote:Ja aktualizując to mam już 27dc a co miesiąc jak w zegarku 24. Dwa testy dzisiaj negatywne. Nic a nic się nie zapowiada na okres . Żeby chociaż jakiś bladzioszek większy był a tu nic... Mam jeszcze dwa testy jutro jeszcze spróbuję a jak nic nie będzie to w poniedziałek na betę... 🥺Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Tynka96 wrote:No może i tak zrobię jutro rano no bo oczywiście przewertowałam już cały internet o negatywnych testach a byciu w ciąży 🙈 zamecze się czekaniem a beta no już powinna wyjść
Najgorsze to czekanie i wyszukiwanie odpowiedzi, a tylko czas zeweryfikuje 🙈 trzymam kciuki 🥰 ja tez lecę na betę w poniedziałek ☺️ -
Tynka96 wrote:No może i tak zrobię jutro rano no bo oczywiście przewertowałam już cały internet o negatywnych testach a byciu w ciąży 🙈 zamecze się czekaniem a beta no już powinna wyjśćOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Życzcie mi dzisiaj powodzenia w tym aby zasnąć. Co 10 minut jestem w WC bo od rana zdążyłam już spożyć 4 litry wody, 1/2 litra kawki w pracy i 0,5 litra świeżego soku który przed chwilą sobie zrobiłam ze świeżych owoców 😂 mój chłop mi powiedział że niezły mam spust 😂Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Życzcie mi dzisiaj powodzenia w tym aby zasnąć. Co 10 minut jestem w WC bo od rana zdążyłam już spożyć 4 litry wody, 1/2 litra kawki w pracy i 0,5 litra świeżego soku który przed chwilą sobie zrobiłam ze świeżych owoców 😂 mój chłop mi powiedział że niezły mam spust 😂
Chyba będzie wygodniej rozłożyć karimatę w łazience będziesz miała bliżej 😅Evvee27, Agata98 lubią tę wiadomość
-
Evvee27 wrote:Hahahah to ja i tak podziwiam ze ona wgl tyle w siebie wcisnęła wody u mnie ledwo litr wchodzi 😂Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Hej dziewczyny, u mnie niestety na drugi dzień test wyszedł negatywny, więc ten cień to był psikus ,robiłam jeszcze w poniedziałek też nie wyszedł. We wtorek byłam u ginekologa na USG wszystko w porządku. Jutro mam zadzwonić jak wyniki z krwi hormonów. 42 DC i nie wiem czy się jeszcze szansa w tym cyklu jest i czy testować się jeszcze.Mama KP
Starania od 03.2023
Długie cykle spowodowane KP
06.09.2023 - beta HCG 19 miu prog 9,51 ng/ml
11.09.2023 - beta HCG 438 miu prog 12,7 ng/ml
29.09.2023 - pierwsza wizyta ♥️ -
Margo2023 wrote:Hej dziewczyny, u mnie niestety na drugi dzień test wyszedł negatywny, więc ten cień to był psikus ,robiłam jeszcze w poniedziałek też nie wyszedł. We wtorek byłam u ginekologa na USG wszystko w porządku. Jutro mam zadzwonić jak wyniki z krwi hormonów. 42 DC i nie wiem czy się jeszcze szansa w tym cyklu jest i czy testować się jeszcze.Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Ginekolog nic nie zasugerował skoro robił USG? Bo jeśli ginekolog nie ma pewności to zazwyczaj mówi żeby przyjść do niego np za 2 tygodnie bo jeśli ciąża to będzie widział wtedy już coś,nic o endometrium nie mówił?
-
https://zapodaj.net/19858aebb0b37.jpg.html
Myślicie że to jest jakiś cień cienia cienia, czy tylko kreska fabryczna? To test testeo z Allegro i nie mam do niego zaufania... Ta "niby kreska" nie pojawiła się od razu, ale po kilku minutach już coś było, tylko wydaje się to bardziej białe niż różowe... 😵💫
-
Na zdjęciu jest różowe..
Jeżeli uważasz, że nie jest blado różowe, a białe lub szare to już raczej fabryczna. Ja nauczyłam się ostatnio już i tak robić drugi potwierdzający, bo wyszła mi piękna różowa kreseczka szybko, a potem 3 były negatywne i były to Facelle. Także polecam zrobić jeszcze jeden, ale żeby nie był z rozcieńczonegoWinnica lubi tę wiadomość