X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cień cienia testu ciążowego.
Odpowiedz

Cień cienia testu ciążowego.

Oceń ten wątek:
  • kasiastaxo Koleżanka

Wysłany: 1 czerwca 2023, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    Najlepiej poczekaj do terminu @ wtedy będziesz miała jasność, 10 dpo to bardzo wczesnie nadal.

Tak wydaje mi się ze xos się dzieje w moim organizmie 😊 tylko bardziej kwestia tego lekarza i duhastanu ze kazał brać ttlko 5 dni, ale właśnie czekam na wiadomość od doktor ☺️

• Avonid Koleżanka

Wysłany: 1 czerwca 2023, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czekam na odpowiedz od mojego gina ale pomyslalam ze zapytam tez was.. ten okres jest inny taki baaaardzo jasny. Krew jest jakby rozwodniona. Miałyście coś takiego?

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2023, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Avonid wrote:
    Dziewczyny czekam na odpowiedz od mojego gina ale pomyslalam ze zapytam tez was.. ten okres jest inny taki baaaardzo jasny. Krew jest jakby rozwodniona. Miałyście coś takiego?
    A dużo go masz?

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2023, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Avonid wrote:
    Czasem przy anemii tak jest

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2023, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Avonid wrote:
    Wczoraj pozno wieczorem kupilam duphaston, wrocilam do domu a tu okres 😅 czyli ominelo mnie wywoływanie 😅 także optymistycznie zaczynam kolejny cykl 😊
    Trzymam kciuki za nowy cykl 🥰 oby zakończył się pozytywnie

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
    -badania podstawowe w normie

On♂️:
    -wszystkie badania w normie

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2023, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Avonid wrote:
    U mnie tak prawie każdy okres wygląda. Ciemnoczerwoną krew mam tylko pierwszego dnia a 2 kolejne dni to jasna krew i nieduże ilości☺️kilka razy w życiu miałam okres gdzie krew była ciemna 😁

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9

On♂️:

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Tynka96 Koleżanka

Wysłany: 1 czerwca 2023, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tynka96 wrote:
    No ja w kwietniu miałam biochem. Zrobiłam badania i miałam skrajnie niski poziom witaminy D i witaminy b12. Więc zaczęłam mocno suplementowac no i jutro powinnam mieć @ i sobie zatestowalam z dużą rezerwą że coś wyjdzie a tu jakiś bladzioszek się przebija jak sądzicie ?:)
    https://zapodaj.net/da32c7175144a.jpg.html

Ja aktualizując to mam już 27dc a co miesiąc jak w zegarku 24. Dwa testy dzisiaj negatywne. Nic a nic się nie zapowiada na okres . Żeby chociaż jakiś bladzioszek większy był a tu nic... Mam jeszcze dwa testy jutro jeszcze spróbuję a jak nic nie będzie to w poniedziałek na betę... 🥺

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2023, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tynka96 wrote:
    Ja aktualizując to mam już 27dc a co miesiąc jak w zegarku 24. Dwa testy dzisiaj negatywne. Nic a nic się nie zapowiada na okres . Żeby chociaż jakiś bladzioszek większy był a tu nic... Mam jeszcze dwa testy jutro jeszcze spróbuję a jak nic nie będzie to w poniedziałek na betę... 🥺
    Ja bym od razu poszła na betę. Lepiej wydać te parę groszy ale wiedzieć od razu 😁

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Tynka96 Koleżanka

Wysłany: 1 czerwca 2023, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No może i tak zrobię jutro rano no bo oczywiście przewertowałam już cały internet o negatywnych testach a byciu w ciąży 🙈 zamecze się czekaniem a beta no już powinna wyjść :D

• kasiastaxo Koleżanka

Wysłany: 1 czerwca 2023, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tynka96 wrote:
    No może i tak zrobię jutro rano no bo oczywiście przewertowałam już cały internet o negatywnych testach a byciu w ciąży 🙈 zamecze się czekaniem a beta no już powinna wyjść :D

Najgorsze to czekanie i wyszukiwanie odpowiedzi, a tylko czas zeweryfikuje 🙈 trzymam kciuki 🥰 ja tez lecę na betę w poniedziałek ☺️

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2023, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tynka96 wrote:
    Czasem warto zrobić. Ja gdyby nie beta to w pierwszej ciąży bym żyła w niewiedzy do 5tc 😁

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2023, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życzcie mi dzisiaj powodzenia w tym aby zasnąć. Co 10 minut jestem w WC bo od rana zdążyłam już spożyć 4 litry wody, 1/2 litra kawki w pracy i 0,5 litra świeżego soku który przed chwilą sobie zrobiłam ze świeżych owoców 😂 mój chłop mi powiedział że niezły mam spust 😂

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2023, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Życzcie mi dzisiaj powodzenia w tym aby zasnąć. Co 10 minut jestem w WC bo od rana zdążyłam już spożyć 4 litry wody, 1/2 litra kawki w pracy i 0,5 litra świeżego soku który przed chwilą sobie zrobiłam ze świeżych owoców 😂 mój chłop mi powiedział że niezły mam spust 😂

Chyba będzie wygodniej rozłożyć karimatę w łazience będziesz miała bliżej 😅

Evvee27, Agata98 lubią tę wiadomość

preg.png
    age.png
  • Evvee27 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2023, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    Chyba będzie wygodniej rozłożyć karimatę w łazience będziesz miała bliżej 😅
    Hahahah to ja i tak podziwiam ze ona wgl tyle w siebie wcisnęła wody u mnie ledwo litr wchodzi 😂

Avonid lubi tę wiadomość

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2023, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Hahahah to ja i tak podziwiam ze ona wgl tyle w siebie wcisnęła wody u mnie ledwo litr wchodzi 😂
    Zakończyłam swój dzień z wynikiem 5,25 litra wody 😂 oczywiście zamiast spać to latałam do łazienki, momentami miałam myśli że może lepiej tu zostanę i pośpie na siedząco bo i tak za chwilę znowu tu przyjdę 😂 dziś już za sobą też mam prawie litr wody i kawę a dopiero zaczynam dzień 😂

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Margo2023 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2023, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, u mnie niestety na drugi dzień test wyszedł negatywny, więc ten cień to był psikus ,robiłam jeszcze w poniedziałek też nie wyszedł. We wtorek byłam u ginekologa na USG wszystko w porządku. Jutro mam zadzwonić jak wyniki z krwi hormonów. 42 DC i nie wiem czy się jeszcze szansa w tym cyklu jest i czy testować się jeszcze.

Mama KP
    Starania od 03.2023
    Długie cykle spowodowane KP
    06.09.2023 - beta HCG 19 miu prog 9,51 ng/ml
    11.09.2023 - beta HCG 438 miu prog 12,7 ng/ml
    29.09.2023 - pierwsza wizyta ♥️
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2023, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margo2023 wrote:
    Hej dziewczyny, u mnie niestety na drugi dzień test wyszedł negatywny, więc ten cień to był psikus ,robiłam jeszcze w poniedziałek też nie wyszedł. We wtorek byłam u ginekologa na USG wszystko w porządku. Jutro mam zadzwonić jak wyniki z krwi hormonów. 42 DC i nie wiem czy się jeszcze szansa w tym cyklu jest i czy testować się jeszcze.
    Ginekolog nic nie zasugerował skoro robił USG? Bo jeśli ginekolog nie ma pewności to zazwyczaj mówi żeby przyjść do niego np za 2 tygodnie bo jeśli ciąża to będzie widział wtedy już coś,nic o endometrium nie mówił?

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Aga.f Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2023, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Ginekolog nic nie zasugerował skoro robił USG? Bo jeśli ginekolog nie ma pewności to zazwyczaj mówi żeby przyjść do niego np za 2 tygodnie bo jeśli ciąża to będzie widział wtedy już coś,nic o endometrium nie mówił?
    Ja miałam sytuację, że byłam na wizycie, bo niby testy mi wychodziły, na usg wyszło,że endometrium jest dużo większe niż powinno i wygląda na ciążowe. Narobił mi nadziei a ciąży nie było..

• Winnica Znajoma

Wysłany: 3 czerwca 2023, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/19858aebb0b37.jpg.html

Myślicie że to jest jakiś cień cienia cienia, czy tylko kreska fabryczna? To test testeo z Allegro i nie mam do niego zaufania... Ta "niby kreska" nie pojawiła się od razu, ale po kilku minutach już coś było, tylko wydaje się to bardziej białe niż różowe... 😵‍💫

• sara9555 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2023, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na zdjęciu jest różowe..
    Jeżeli uważasz, że nie jest blado różowe, a białe lub szare to już raczej fabryczna. Ja nauczyłam się ostatnio już i tak robić drugi potwierdzający, bo wyszła mi piękna różowa kreseczka szybko, a potem 3 były negatywne i były to Facelle. Także polecam zrobić jeszcze jeden, ale żeby nie był z rozcieńczonego ;)

Winnica lubi tę wiadomość

‹‹ 127 128 129 130 131 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ