Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dostalam duphaston na wywołanie.. nic ciążowego tam nie ma, jajniki wyglądają ok. To kłucie bardziej mj wygląda jak bóle jelitowe. Powiem wam szczerze że się rozpłakałam podczas tego usg jak powiedział że nic tu na ciążę nie wskazuje. Mialam chyba nadzieje ze powie że może, żeby iść na tą betę..
-
Avonid wrote:Dostalam duphaston na wywołanie.. nic ciążowego tam nie ma, jajniki wyglądają ok. To kłucie bardziej mj wygląda jak bóle jelitowe. Powiem wam szczerze że się rozpłakałam podczas tego usg jak powiedział że nic tu na ciążę nie wskazuje. Mialam chyba nadzieje ze powie że może, żeby iść na tą betę..
Przykro mi 😢 jednak była nadzieja, a tu rozczarowanie -
Avonid wrote:Dostalam duphaston na wywołanie.. nic ciążowego tam nie ma, jajniki wyglądają ok. To kłucie bardziej mj wygląda jak bóle jelitowe. Powiem wam szczerze że się rozpłakałam podczas tego usg jak powiedział że nic tu na ciążę nie wskazuje. Mialam chyba nadzieje ze powie że może, żeby iść na tą betę..
Avonid lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Dzięki dziewczyny ❤ Czuję że rozumiecie bardziej niż ktokolwiek inny mimo że was nie znam.. 2 lata temu mój zapisał w kalendarzu że 12 sierpnia 2023 roku robimy dziecko.. poukładało się tak że zaczęliśmy starania wcześniej, a on dzisiaj przypomniał mi o tym i powiedział że to poprostu ma być ten sierpień bo jak coś planujemy to zawsze realizujemy w terminie ❤ może i tak ma być 🥺
-
Avonid wrote:Dzięki dziewczyny ❤ Czuję że rozumiecie bardziej niż ktokolwiek inny mimo że was nie znam.. 2 lata temu mój zapisał w kalendarzu że 12 sierpnia 2023 roku robimy dziecko.. poukładało się tak że zaczęliśmy starania wcześniej, a on dzisiaj przypomniał mi o tym i powiedział że to poprostu ma być ten sierpień bo jak coś planujemy to zawsze realizujemy w terminie ❤ może i tak ma być 🥺Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Cześć dziewczyny, ja się wyłączyłam na chwile z planowania, wchodzę z doskoku poczytać co u Was 🥰
Ja mam głowę zajęta budowa i praca , nawet o dzieciątku nie myśle, tak jak mówiłam skazuje na straty ten cykl i kolejny zapewne tez 😌
Mój synek już taki duży jest, był chory strasznie ostatnie dni, a ja jak widzę małe dzieci na ulicy czy coś to moment na płacz mi się zbiera 🤣 psycholka
@Avonid kochana trzymam skrzyżowane paluszki za Ciebie, wierze ze Pan Bóg dla każdego z nas ma jakiś plan 🥰
Jak wasze poczynania w tym Msc ? Ja jestem w 9 dc , owulacja niby przypada na 14 dc ale zwykle mam w 16 dc wiec apka mnie kłamie 😄
Dziś idę do gina na 12;00 , stresuje się 😅 -
Evvee27 wrote:Cześć dziewczyny, ja się wyłączyłam na chwile z planowania, wchodzę z doskoku poczytać co u Was 🥰
Ja mam głowę zajęta budowa i praca , nawet o dzieciątku nie myśle, tak jak mówiłam skazuje na straty ten cykl i kolejny zapewne tez 😌
Mój synek już taki duży jest, był chory strasznie ostatnie dni, a ja jak widzę małe dzieci na ulicy czy coś to moment na płacz mi się zbiera 🤣 psycholka
@Avonid kochana trzymam skrzyżowane paluszki za Ciebie, wierze ze Pan Bóg dla każdego z nas ma jakiś plan 🥰
Jak wasze poczynania w tym Msc ? Ja jestem w 9 dc , owulacja niby przypada na 14 dc ale zwykle mam w 16 dc wiec apka mnie kłamie 😄
Dziś idę do gina na 12;00 , stresuje się 😅
Także też będę miała głowę wyłączoną całkowicie od starań. Jedyne co mi o tym przypominać będzie to leki które biorę😁 mamy jeszcze mały urlop od 7 do 12 czerwca, może właśnie dzięki temu, że będziemy zajęci,później jeszcze mini wakacje to się uda❤️ niczego nie zakładam,nie robię nadziei. Dopiero jak ujrzę ⏸️ to wtedy będę się cieszyć
Daj znać po wizycie co tam lekarz ciekawego powie 😁Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Evvee27 wrote:Cześć dziewczyny, ja się wyłączyłam na chwile z planowania, wchodzę z doskoku poczytać co u Was 🥰
Trzymam kciuki żeby wizyta była ok ❤ -
Agata98 wrote:Ja właśnie mam 4dc, już po okresie na szczęście 😁Co ma być to będzie w tym miesiącu. Też zaczynam z partnerem remont domu,trzeba odmalować,zrobić porządki,chcemy trochę przestawić sobie meble i przygotować już wolny pokój gdzie w razie czego będzie pokój dzidzi
Także też będę miała głowę wyłączoną całkowicie od starań. Jedyne co mi o tym przypominać będzie to leki które biorę😁 mamy jeszcze mały urlop od 7 do 12 czerwca, może właśnie dzięki temu, że będziemy zajęci,później jeszcze mini wakacje to się uda❤️ niczego nie zakładam,nie robię nadziei. Dopiero jak ujrzę ⏸️ to wtedy będę się cieszyć
Daj znać po wizycie co tam lekarz ciekawego powie 😁
Jezu, dzisiaj równy tydzień u mnie od rozpoczęcia remontu.. mam dosyć xD nie wiem w ogole dlaczego wpadliśmy na ten durny pomysł 🤣Agata98 lubi tę wiadomość
-
Avonid wrote:Jezu, dzisiaj równy tydzień u mnie od rozpoczęcia remontu.. mam dosyć xD nie wiem w ogole dlaczego wpadliśmy na ten durny pomysł 🤣
Avonid lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Zazdroszczę wam że już jesteście w następnym cyklu, ja nadal czekam😔 Ale od wczoraj wieczorem mam wyrazny ból okresowy i brzuch wzdęty więc jest nadzieja że dzisiaj będzie.
Dawaj znać jak tam u gina 😊 -
Joan31 wrote:Zazdroszczę wam że już jesteście w następnym cyklu, ja nadal czekam😔 Ale od wczoraj wieczorem mam wyrazny ból okresowy i brzuch wzdęty więc jest nadzieja że dzisiaj będzie.
Dawaj znać jak tam u gina 😊
Robiłaś jeszcze test czy już nie?Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Oby przyszedł i będziesz mogła rozpocząć nowy cykl starań.
Robiłaś jeszcze test czy już nie?
Robiłam dla pewnosci wczoraj i biało. Jeszcze tak przeglądałam te moje objawy i wymyśliłam że może mi się owulacja opóźniła i mogła też wystąpić tego 27 DC wiec jeżeli wtedy to jeszcze 3-4 dni do miesiączki, może wtedy przyjdzie. No a jeżeli nie no to idę do gina niech sprawdzi co jest nie tak. -
Joan31 wrote:Robiłam dla pewnosci wczoraj i biało. Jeszcze tak przeglądałam te moje objawy i wymyśliłam że może mi się owulacja opóźniła i mogła też wystąpić tego 27 DC wiec jeżeli wtedy to jeszcze 3-4 dni do miesiączki, może wtedy przyjdzie. No a jeżeli nie no to idę do gina niech sprawdzi co jest nie tak.
Może jakiś hormon szaleje w organizmie i robi co chce. Trzeba się zbadaćOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Ginekolog obowiązkowo bo nawet jeśli się coś przesunęło to też warto zrobić badania i może się wyjaśni dlaczego
Może jakiś hormon szaleje w organizmie i robi co chce. Trzeba się zbadać
No napewno coś tam szaleje bo takie długie cykle to mi się nigdy nie zdarzaly. Może tylko jak byłam nastolatka. Chyba że to druga młodość 😃 -
Joan31 wrote:Robiłam dla pewnosci wczoraj i biało. Jeszcze tak przeglądałam te moje objawy i wymyśliłam że może mi się owulacja opóźniła i mogła też wystąpić tego 27 DC wiec jeżeli wtedy to jeszcze 3-4 dni do miesiączki, może wtedy przyjdzie. No a jeżeli nie no to idę do gina niech sprawdzi co jest nie tak.
Ja po wizycie już dawno ale od 8 byłam na budowie później lekarz i teraz mam chwile żeby coś napisać bo za 30 min muszę być w pracy 😩 dziś wypada mi wg niego 10 dc , pecherzyki po 14 i 13 mm powiedział ze bardzo ładne i ze wszysyko super prolaktyna progesteron idealnie
W pon mam usg żeby sprawdzić przyrost pęcherzyków i owulacja niestety będzie za jakieś 4 dni .. No cóż 🥺
I jeszcze przyjmie mnie w piątek za tydzień juz po owulacji
Zrobił mi cytologię przy okazji i zobaczymy co tam
Powiedział ze jak juz zbadamy ten cykl w tym miesiącu to w następnym będzie lepiej wycelować żeby się udało
Kamień z serduszka