Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
amani_96 wrote:Hej, jeśli masz duży mętlik to leć na bete a jeśli silną wolę i wytrzymasz to poczekaj po prostu
Chyba jutro pójdę na Bete 🤔🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2023, 20:56
Aniołek [*] 31.10.2021 - 9 tyd.
Synuś 40 tyd.+4 - czekamy na ciebie- luty 2024🤱
💪Starania na nowo - od 2023
🩺Diagnoza : PCOS ❗️
💊Stymulacja:Luteina,CLO.
🩸Suplementy: fertistim, omega , sanprobi super formuła.
🥚Drożność jajowodów: oba drożne ✅️ -
Avonid wrote:U mnie dalej test negatywny, okresu brak 🤦♀️ i okazało się że faktycznie jak nie nakładam czapeczki odrazu tylko zaczekam az test przeschnie to kreska po czasie nie wychodzi.Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Agata98 wrote:Może umów się do lekarza bo być może miałaś cykl bezowulacyjny albo zrobiła się nie daj boże jakaś torbiel
Mam dzisiaj wizytę, także wszystko ogarniemy. Zaczelam czuć piersi i znowu coś jakby miesiączkowo w brzuchu.. ale niech sprawdza. -
Avonid wrote:Mam dzisiaj wizytę, także wszystko ogarniemy. Zaczelam czuć piersi i znowu coś jakby miesiączkowo w brzuchu.. ale niech sprawdza.
Czułam się niekomfortowo ale lekarz powiedział,że ma taką potrzebę i wykonał bez problemu. Mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni i że będzie dobrze ❤️Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Agata98 wrote:Pewnie że tak. Nawet gdybys dostała okres przed wizytą to i tak warto pójść,porozmawiać o tym opóźnieniu. Zleci jakieś wyniki a nawet zrobi USG. Ja normalnie miałam raz USG podczas miesiączki
Czułam się niekomfortowo ale lekarz powiedział,że ma taką potrzebę i wykonał bez problemu. Mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni i że będzie dobrze ❤️
Ja juz podczas miesiączki tez pare razy mialam.. jestem od miesiąca umówiona z inną sprawą i akurat wypada mi dzisiaj na 15 więc "dwie pieczenie na jednym ogniu" 😅 wyniki mialam ostatnio bo w marcu ale zobaczymy co tam nie gra, bo coś mnie pobolewało ostatnio na ściance między pochwą a cewką 🤷♀️ u mnie w rodzinie nowotwóry szyjki macicy na każdym kroku więc na badaniach u giną jestem max co pół roku jesli wszystko jest ok. Ostatnio częściej, bo latam ze wszystkimi dolegliwościami zeby nie zaniedbać niczego co by mi mogło w tej ciąży przeszkodzić -
Avonid wrote:Ja juz podczas miesiączki tez pare razy mialam.. jestem od miesiąca umówiona z inną sprawą i akurat wypada mi dzisiaj na 15 więc "dwie pieczenie na jednym ogniu" 😅 wyniki mialam ostatnio bo w marcu ale zobaczymy co tam nie gra, bo coś mnie pobolewało ostatnio na ściance między pochwą a cewką 🤷♀️ u mnie w rodzinie nowotwóry szyjki macicy na każdym kroku więc na badaniach u giną jestem max co pół roku jesli wszystko jest ok. Ostatnio częściej, bo latam ze wszystkimi dolegliwościami zeby nie zaniedbać niczego co by mi mogło w tej ciąży przeszkodzić
Przez taki czas zawsze mogło coś ulec zmianie. Może któryś z hormonów tam miesza za bardzo i stąd to opóźnienie. Daj znać po wizycie co ci lekarz powiedział ❤️Avonid lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Avonid wrote:Miałam jeszcze dzisiaj iść na betę ale stwierdziłam że najpierw wizyta u gina.. zobaczymy co powie i dopiero ewentualnie wtedy pójdę na betę 😊
a ile ci się okres spóźnia ?
Ja mam dzisiaj 36 tc i stwierdziłam że czekam do 40 dnia cyklu i idę do gina bo ile można czekać na @. Ale mam nadzieję że do tego terminu się ogarnie 😊 -
Hej ☺️
Jestem 7 lub 8dpo dzisiejsza beta to 1 mlU/ml od 5 dni biore duhaspan. Lekarz po 5 dniach kazał iść na betę jeśli nic się nie zadzieje to przestać brać duhaspan i czekać na miesiączkę. A wy jak byscie zrobiły? Nadal brały czy tak jak lekarz zalecił? -
kasiastaxo wrote:Hej ☺️
Jestem 7 lub 8dpo dzisiejsza beta to 1 mlU/ml od 5 dni biore duhaspan. Lekarz po 5 dniach kazał iść na betę jeśli nic się nie zadzieje to przestać brać duhaspan i czekać na miesiączkę. A wy jak byscie zrobiły? Nadal brały czy tak jak lekarz zalecił?Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Ja bym słuchała zaleceń lekarza. On wie najlepiej co robić. Zna ciebie,twoje wyniki ,ma odpowiedni wywiad lekarski. Nie rób nic na własną rękę a przy następnej wizycie po prostu go zapytaj czy np jeśli masz wątpliwości że beta jest ujemna ale może za szybko robiona to czy możesz brać dłużej leki i jak to na ciebie wpłynie
Tak właśnie myślałam, ale dzięki za poradę 🥰 No szkoda, ze kolejny cykl stracony.. -
kasiastaxo wrote:Tak właśnie myślałam, ale dzięki za poradę 🥰 No szkoda, ze kolejny cykl stracony..
kasiastaxo lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Jesteś 7 lub 8 dpo więc myślę że z bety mogło jeszcze nic nie wyjść bo zagnieżdżenie może być nawet 12dpo a przed zagnieżdżeniem beta będzie ujemna. Także mimo wszystko gdyby okres się spóźniał to na twoim miejscu bym powtórzyła wtedy betę ❤️
W to wątpię.. ostatnio jakas zestresowana jestem i ciężko mi się wyluzować. -
kasiastaxo wrote:W to wątpię.. ostatnio jakas zestresowana jestem i ciężko mi się wyluzować.Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Niestety każda z nas cię bardzo rozumie ponieważ my też się stresujemy,przeżywamy ale właśnie po to tu jesteśmy by jedna mogła się poradzić drugiej i wylać swoje żale bo lepiej tu niż ma się odbić na kimś z rodziny❤️
Taaak ja może się tak nie udzielam, ale ciagle śledzę co u Was 🥰 ja osobiście mam teraz taki dołek -
kasiastaxo wrote:Taaak ja może się tak nie udzielam, ale ciagle śledzę co u Was 🥰 ja osobiście mam teraz taki dołekOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Po każdej burzy wychodzi słońce więc trzeba myśleć pozytywnie. Na nic się nie nastawiać bo to właśnie powoduje u nas ten stres a jak się ciąża pojawi to będzieszil miała wtedy najpiękniejszy prezent ❤️
Ciagle to sobie próbuje wmówić, ale jak przychodzi te 14 dni po owulacji to głupieje 🤣 -
kasiastaxo wrote:Ciagle to sobie próbuje wmówić, ale jak przychodzi te 14 dni po owulacji to głupieje 🤣Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️