Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Avonid wrote:A jak się czujesz? jakies miesiaczkowe objawy?
Ja nie mam teraz żadnych objawów 😊 trochę czasami mnie coś zaboli jajnik trochę zakluje ale to dosłownie na chwilke. Miałam takie bóle miesiaczkowe przez dwa dni to już byłam wtedy pewna że będzie @ i ustało i od kilku dni cisza. Ale aplikacja mi dzisiaj zrobiła psikusa i mnie to trochę podłamało bo od kilku dni mi pisała że miesiączka się spóźnia a teraz sobie zmieniła że dostanę jednak dopiero 4 czerwca 😳 mam nadzieję że się myli bo nie chce tyle czekać na @
Normalnie to 4 czerwca już bym była w połowie następnego cyklu i już by można znowu próbować a tak jestem zblokowana -
Wiki_26 wrote:No u mnie się okres nie pojawił tylko ⏸️ a dziś radość opadła bo pojawiło się plamienie ( śluz z domieszką krwi) ... W środę do lekarza idę , oby nie było to coś groźnego 😭
a robiłaś betę? -
Joan31 wrote:Takie plamienie może się zdarzać w ciazy. Ja w 8 tc jednego dnia miałam normalne krwawienie jak w miesiączkę szybko pobiegłam do ginekologa ale okazało się że wszystko w porzadku serduszko ładnie biło 😊
a robiłaś betę? -
Joan31 wrote:Ja nie mam teraz żadnych objawów 😊 trochę czasami mnie coś zaboli jajnik trochę zakluje ale to dosłownie na chwilke. Miałam takie bóle miesiaczkowe przez dwa dni to już byłam wtedy pewna że będzie @ i ustało i od kilku dni cisza. Ale aplikacja mi dzisiaj zrobiła psikusa i mnie to trochę podłamało bo od kilku dni mi pisała że miesiączka się spóźnia a teraz sobie zmieniła że dostanę jednak dopiero 4 czerwca 😳 mam nadzieję że się myli bo nie chce tyle czekać na @
Normalnie to 4 czerwca już bym była w połowie następnego cyklu i już by można znowu próbować a tak jestem zblokowana
Mi moja zmieniła ze mam dostać 34 dc co dla mnie jest abstrakcją bo mi w ciągu życia okres to się spóźnił moze 2 razy raz w gimnazjum raz w liceum 😅 No ale zobaczymy.. -
Nowa_Ola wrote:A ja dziś jestem 12dpo i zobaczyłam na porannym teście właśnie cień cienia 🫣 i już sama nie wiem czy mam zwidy, czy faktycznie od razu poleciałam na betę ❤️
Gratuluję już po cichutku kochana i trzymam kciuki 😍Nowa_Ola lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Agata98 wrote:Jak ja marzę by zobaczyć taki cień cienia 🙈
Gratuluję już po cichutku kochana i trzymam kciuki 😍
Dziękuję ❤️ trzymam kciuki i za Ciebie Kochana ☺️ dam znać jak dostanę wyniki betyAgata98 lubi tę wiadomość
👩❤️👨🐈🐈⬛🐕
05.2023 - 💔
07.2023 - 💔
06.2024 - 🩵 -
No ja w kwietniu miałam biochem. Zrobiłam badania i miałam skrajnie niski poziom witaminy D i witaminy b12. Więc zaczęłam mocno suplementowac no i jutro powinnam mieć @ i sobie zatestowalam z dużą rezerwą że coś wyjdzie a tu jakiś bladzioszek się przebija jak sądzicie ?
https://zapodaj.net/da32c7175144a.jpg.html -
Nowa_Ola wrote:Dziękuję ❤️ trzymam kciuki i za Ciebie Kochana ☺️ dam znać jak dostanę wyniki bety
Nowa_Ola lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Tynka96 wrote:No ja w kwietniu miałam biochem. Zrobiłam badania i miałam skrajnie niski poziom witaminy D i witaminy b12. Więc zaczęłam mocno suplementowac no i jutro powinnam mieć @ i sobie zatestowalam z dużą rezerwą że coś wyjdzie a tu jakiś bladzioszek się przebija jak sądzicie ?
https://zapodaj.net/da32c7175144a.jpg.html
Wydaje mi się, że jest tam druga kreska -
Tynka96 wrote:No ja w kwietniu miałam biochem. Zrobiłam badania i miałam skrajnie niski poziom witaminy D i witaminy b12. Więc zaczęłam mocno suplementowac no i jutro powinnam mieć @ i sobie zatestowalam z dużą rezerwą że coś wyjdzie a tu jakiś bladzioszek się przebija jak sądzicie ?
https://zapodaj.net/da32c7175144a.jpg.html -
https://zapodaj.net/da32c7175144a.jpg.html
Słabo widać, zatestuj jutro rano -
Cześć dziewczyny !
Mam dylemat i chciałabym was sie poradzić otóż
To mój 5 cykl starań o dziecko
Jestem 10 dpo owulacji
I to mój 26 dzień cyklu
Dzisiaj z głupa zrobiłam test ciążowy wyszła kreska .. na zdjęciu tego nie widać ale na żywo ta kreseczka jest lekko różowa.
Moje pytanie brzmi mam lecieć jutro na będę czy poczekać ten dzień i w 12 dpo zrobić jeszcze raz test ciążowy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2023, 16:57
Aniołek [*] 31.10.2021 - 9 tyd.
Synuś 40 tyd.+4 - czekamy na ciebie- luty 2024🤱
💪Starania na nowo - od 2023
🩺Diagnoza : PCOS ❗️
💊Stymulacja:Luteina,CLO.
🩸Suplementy: fertistim, omega , sanprobi super formuła.
🥚Drożność jajowodów: oba drożne ✅️ -
Sheelie wrote:Cześć dziewczyny !
Jestem 10 dpo owulacji
I to mój 26 dzień cyklu
Dzisiaj z głupa zrobiłam test ciążowy wyszła kreska .. na zdjęciu tego nie widać ale na żywo ta kreseczka jest lekko różowa.
Moje pytanie brzmi mam lecieć jutro na będę czy poczekać ten dzień i w 12 dpo zrobić jeszcze raz test ciążowy?
Hej, jeśli masz duży mętlik to leć na bete a jeśli silną wolę i wytrzymasz to poczekaj po prostuo każdy cykl za długo...
obecnie mieszkamy i staramy się w De 🇩🇪
AMH 3,5
Ona 96 r. 👱🏼♀️
On 94 r. 👨🏻
01.2023 - stymulacja CLO+Duphostan.. ❌
05.2023 - rozpoczęcie starań z pomocą medyczną
16.08.2023 - histero-laparoskopia - 👍🏻✅
🙏🙏🙏 -
Sheelie wrote:Cześć dziewczyny !
Jestem 10 dpo owulacji
I to mój 26 dzień cyklu
Moje pytanie brzmi mam lecieć jutro na będę czy poczekać ten dzień i w 12 dpo zrobić jeszcze raz test ciążowy? -
Fciak wrote:To pink ?
Nie , zakupiony test ciążowy w Action nie wiem jak się nazywa , Podobno wyłapuje juz ciążę 4 dni przed miesiączką , tak pisze na opakowaniu , Myślę że działa bo testy owulacyjne też mają i mi się sprawdzaja .Aniołek [*] 31.10.2021 - 9 tyd.
Synuś 40 tyd.+4 - czekamy na ciebie- luty 2024🤱
💪Starania na nowo - od 2023
🩺Diagnoza : PCOS ❗️
💊Stymulacja:Luteina,CLO.
🩸Suplementy: fertistim, omega , sanprobi super formuła.
🥚Drożność jajowodów: oba drożne ✅️