Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cień cienia testu ciążowego.
Odpowiedz

Cień cienia testu ciążowego.

Oceń ten wątek:
  • Joan31 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2023, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Avonid wrote:
    A jak się czujesz? jakies miesiaczkowe objawy?

Ja nie mam teraz żadnych objawów 😊 trochę czasami mnie coś zaboli jajnik trochę zakluje ale to dosłownie na chwilke. Miałam takie bóle miesiaczkowe przez dwa dni to już byłam wtedy pewna że będzie @ i ustało i od kilku dni cisza. Ale aplikacja mi dzisiaj zrobiła psikusa i mnie to trochę podłamało bo od kilku dni mi pisała że miesiączka się spóźnia a teraz sobie zmieniła że dostanę jednak dopiero 4 czerwca 😳 mam nadzieję że się myli bo nie chce tyle czekać na @
    Normalnie to 4 czerwca już bym była w połowie następnego cyklu i już by można znowu próbować a tak jestem zblokowana

preg.png
    age.png
  • Joan31 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2023, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki_26 wrote:
    No u mnie się okres nie pojawił tylko ⏸️ a dziś radość opadła bo pojawiło się plamienie ( śluz z domieszką krwi) ... W środę do lekarza idę , oby nie było to coś groźnego 😭
    Takie plamienie może się zdarzać w ciazy. Ja w 8 tc jednego dnia miałam normalne krwawienie jak w miesiączkę szybko pobiegłam do ginekologa ale okazało się że wszystko w porzadku serduszko ładnie biło 😊
    a robiłaś betę?

preg.png
    age.png
  • Nowa_Ola Autorytet

Wysłany: 29 maja 2023, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś jestem 12dpo i zobaczyłam na porannym teście właśnie cień cienia 🫣 i już sama nie wiem czy mam zwidy, czy faktycznie :D od razu poleciałam na betę :D ❤️

Joan31 lubi tę wiadomość

👩‍❤️‍👨🐈🐈‍⬛🐕

05.2023 - 💔
    07.2023 - 💔
    06.2024 - 🩵
  • Wiki_26 Koleżanka

Wysłany: 29 maja 2023, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    Takie plamienie może się zdarzać w ciazy. Ja w 8 tc jednego dnia miałam normalne krwawienie jak w miesiączkę szybko pobiegłam do ginekologa ale okazało się że wszystko w porzadku serduszko ładnie biło 😊
    a robiłaś betę?
    Dzisiaj właśnie byłam zrobić , wyniki mają być jeszcze dziś 😊😊

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2023, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa_Ola wrote:
    A ja dziś jestem 12dpo i zobaczyłam na porannym teście właśnie cień cienia 🫣 i już sama nie wiem czy mam zwidy, czy faktycznie :D od razu poleciałam na betę :D ❤️
    Gratuluję !♥️

Nowa_Ola lubi tę wiadomość

preg.png
    age.png
  • Joan31 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2023, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki_26 wrote:
    Dzisiaj właśnie byłam zrobić , wyniki mają być jeszcze dziś 😊😊
    To dawaj znać jak tam😊

preg.png
    age.png
  • Nowa_Ola Autorytet

Wysłany: 29 maja 2023, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    Gratuluję !♥️

Dziękuję, ale z radością czekam jeszcze na betę, bo ten cień był taki naprawdę ledwie zauważalny i się boję, że ucieszyłam się zbyt wcześnie 🫣❤️

👩‍❤️‍👨🐈🐈‍⬛🐕

05.2023 - 💔
    07.2023 - 💔
    06.2024 - 🩵
  • Avonid Koleżanka

Wysłany: 29 maja 2023, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    Ja nie mam teraz żadnych objawów 😊 trochę czasami mnie coś zaboli jajnik trochę zakluje ale to dosłownie na chwilke. Miałam takie bóle miesiaczkowe przez dwa dni to już byłam wtedy pewna że będzie @ i ustało i od kilku dni cisza. Ale aplikacja mi dzisiaj zrobiła psikusa i mnie to trochę podłamało bo od kilku dni mi pisała że miesiączka się spóźnia a teraz sobie zmieniła że dostanę jednak dopiero 4 czerwca 😳 mam nadzieję że się myli bo nie chce tyle czekać na @
    Normalnie to 4 czerwca już bym była w połowie następnego cyklu i już by można znowu próbować a tak jestem zblokowana

Mi moja zmieniła ze mam dostać 34 dc co dla mnie jest abstrakcją bo mi w ciągu życia okres to się spóźnił moze 2 razy raz w gimnazjum raz w liceum 😅 No ale zobaczymy..

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2023, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa_Ola wrote:
    Jak ja marzę by zobaczyć taki cień cienia 🙈
    Gratuluję już po cichutku kochana i trzymam kciuki 😍

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
    -badania podstawowe w normie

On♂️:
    -wszystkie badania w normie

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Nowa_Ola Autorytet

Wysłany: 29 maja 2023, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Jak ja marzę by zobaczyć taki cień cienia 🙈
    Gratuluję już po cichutku kochana i trzymam kciuki 😍

Dziękuję ❤️ trzymam kciuki i za Ciebie Kochana ☺️ dam znać jak dostanę wyniki bety

Agata98 lubi tę wiadomość

👩‍❤️‍👨🐈🐈‍⬛🐕

05.2023 - 💔
    07.2023 - 💔
    06.2024 - 🩵
  • Tynka96 Koleżanka

Wysłany: 29 maja 2023, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja w kwietniu miałam biochem. Zrobiłam badania i miałam skrajnie niski poziom witaminy D i witaminy b12. Więc zaczęłam mocno suplementowac no i jutro powinnam mieć @ i sobie zatestowalam z dużą rezerwą że coś wyjdzie a tu jakiś bladzioszek się przebija jak sądzicie ?:)
    https://zapodaj.net/da32c7175144a.jpg.html

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2023, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa_Ola wrote:
    Dziękuję ❤️ trzymam kciuki i za Ciebie Kochana ☺️ dam znać jak dostanę wyniki bety
    Czekam w pracy z niecierpliwością na twój wynik i zaciskam kciuki ❤️😍

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
    -badania podstawowe w normie

On♂️:
    -wszystkie badania w normie

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Delfi Autorytet

Wysłany: 29 maja 2023, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tynka96 wrote:
    No ja w kwietniu miałam biochem. Zrobiłam badania i miałam skrajnie niski poziom witaminy D i witaminy b12. Więc zaczęłam mocno suplementowac no i jutro powinnam mieć @ i sobie zatestowalam z dużą rezerwą że coś wyjdzie a tu jakiś bladzioszek się przebija jak sądzicie ?:)

Wydaje mi się, że jest tam druga kreska :)

age.png
  • Tynka96 Koleżanka

Wysłany: 29 maja 2023, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zareaguje jeszcze jutro rano, zobaczymy czy okres też przyjdzie, jak na razie tylko boli mnie brzuch jakbym miała zaraz dostać ,ale jest cisza nie zapeszajac ☺️

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2023, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tynka96 wrote:
    Coś tam widać ale najlepiej powtórzyć jeszcze może będzie mocniejsza😊

preg.png
    age.png
  • Evvee27 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2023, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tynka96 wrote:

Słabo widać, zatestuj jutro rano

• Sheelie Przyjaciółka

Wysłany: 29 maja 2023, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny !

Mam dylemat i chciałabym was sie poradzić otóż

To mój 5 cykl starań o dziecko
    Jestem 10 dpo owulacji
    I to mój 26 dzień cyklu

Dzisiaj z głupa zrobiłam test ciążowy wyszła kreska .. na zdjęciu tego nie widać ale na żywo ta kreseczka jest lekko różowa.

8eb6fbc6d53e.jpg

Moje pytanie brzmi mam lecieć jutro na będę czy poczekać ten dzień i w 12 dpo zrobić jeszcze raz test ciążowy?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2023, 16:57

Aniołek [*] 31.10.2021 - 9 tyd.

Synuś 40 tyd.+4 - czekamy na ciebie- luty 2024🤱
    💪Starania na nowo - od 2023
    🩺Diagnoza : PCOS ❗️
    💊Stymulacja:Luteina,CLO.
    🩸Suplementy: fertistim, omega , sanprobi super formuła.
    🥚Drożność jajowodów: oba drożne ✅️
  • amani_96 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2023, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sheelie wrote:
    Cześć dziewczyny !

Jestem 10 dpo owulacji
    I to mój 26 dzień cyklu

Dzisiaj z głupa zrobiłam test ciążowy wyszła kreska .. na zdjęciu tego nie widać ale na żywo ta kreseczka jest lekko różowa.

8eb6fbc6d53e.jpg

Moje pytanie brzmi mam lecieć jutro na będę czy poczekać ten dzień i w 12 dpo zrobić jeszcze raz test ciążowy?

Hej, jeśli masz duży mętlik to leć na bete a jeśli silną wolę i wytrzymasz to poczekaj po prostu :)

o każdy cykl za długo...
    obecnie mieszkamy i staramy się w De 🇩🇪
    AMH 3,5

Ona 96 r. 👱🏼‍♀️
    On 94 r. 👨🏻

01.2023 - stymulacja CLO+Duphostan.. ❌
    05.2023 - rozpoczęcie starań z pomocą medyczną
    16.08.2023 - histero-laparoskopia - 👍🏻✅

🙏🙏🙏
  • Fciak Ekspertka

Wysłany: 29 maja 2023, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sheelie wrote:
    Cześć dziewczyny !

Jestem 10 dpo owulacji
    I to mój 26 dzień cyklu

8eb6fbc6d53e.jpg

To pink ?

• Sheelie Przyjaciółka

Wysłany: 29 maja 2023, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fciak wrote:
    To pink ?

Nie , zakupiony test ciążowy w Action nie wiem jak się nazywa , Podobno wyłapuje juz ciążę 4 dni przed miesiączką , tak pisze na opakowaniu , Myślę że działa bo testy owulacyjne też mają i mi się sprawdzaja .

Aniołek [*] 31.10.2021 - 9 tyd.

Synuś 40 tyd.+4 - czekamy na ciebie- luty 2024🤱
    💪Starania na nowo - od 2023
    🩺Diagnoza : PCOS ❗️
    💊Stymulacja:Luteina,CLO.
    🩸Suplementy: fertistim, omega , sanprobi super formuła.
    🥚Drożność jajowodów: oba drożne ✅️
‹‹ 123 124 125 126 127 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ