Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Joan31 wrote:Ja już nawet nie mam nadziei😏 Tylko irytuje mnie jak nie przychodzi w terminie lubię takie które przychodzą wcześniej wtedy jest sprawą jasna 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2023, 13:39
Joan31 lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Dziewczynki pytanie. Testy wychodzą negatywne. Zrozumiałe. Ale po czasie wszystkie od środy robią się pozytywne. NIGDY Facelle nie wybarwiały mi się po czasie. A teraz każdy strumieniowy, pare h i druga krecha. Macie pomysl z czego to może wynikać? Ofcourse nie z ciazy, ale z czego? Antybiotyk?
-
Avonid wrote:Dziewczynki pytanie. Testy wychodzą negatywne. Zrozumiałe. Ale po czasie wszystkie od środy robią się pozytywne. NIGDY Facelle nie wybarwiały mi się po czasie. A teraz każdy strumieniowy, pare h i druga krecha. Macie pomysl z czego to może wynikać? Ofcourse nie z ciazy, ale z czego? Antybiotyk?Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Agata98 wrote:Mi kiedyś pinki się tak wybarwiały a w ciąży nie byłam. Po prostu zachodziła reakcja chemiczna dlatego w ulotkach jest napisane by nie brać pod uwagę wyników uzyskanych po czasie ☺️ a jeśli masz wątpliwości to naprawdę zrób betę ❤️
Nie nie raczej nie mam, bo czuje ze ten okres przyjdzie ale dziwi mnie to ze nagle każdy jeden a wcześniej nigdy. Biorę antybiotyk 2 dzień i się zastanawiam czy to może tak dziala? Zeby nie było nie bladziochy tylko takie różowiutkie 😅 wiadomka ze ciąży w tym nie widzę ale tak z ciekawości pytam bo intrygujące to dla mnie 😁 -
Agata98 wrote:Jest weekend to spróbuj się odprężyć, zrób coś dla siebie nawet jakieś domowe spa🥰 może się wtedy rozluźnisz i okres się pojawi chociaż ja jednak życzę Ci by była to ciąża i żeby przez kolejne kilka miesięcy się nie pojawił ❤️
Agata98 lubi tę wiadomość
-
Avonid wrote:Nie nie raczej nie mam, bo czuje ze ten okres przyjdzie ale dziwi mnie to ze nagle każdy jeden a wcześniej nigdy. Biorę antybiotyk 2 dzień i się zastanawiam czy to może tak dziala? Zeby nie było nie bladziochy tylko takie różowiutkie 😅 wiadomka ze ciąży w tym nie widzę ale tak z ciekawości pytam bo intrygujące to dla mnie 😁
-
Joan31 wrote:Tak to jest dobry pomysł 😊 Ja jestem bardzo terminową osoba i nie lubię jak coś albo ktoś się spóźnia i to zawsze mi pogarsza sprawe. Może taki dzień spa pomoże 😊Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Avonid wrote:Nie nie raczej nie mam, bo czuje ze ten okres przyjdzie ale dziwi mnie to ze nagle każdy jeden a wcześniej nigdy. Biorę antybiotyk 2 dzień i się zastanawiam czy to może tak dziala? Zeby nie było nie bladziochy tylko takie różowiutkie 😅 wiadomka ze ciąży w tym nie widzę ale tak z ciekawości pytam bo intrygujące to dla mnie 😁
Avonid lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Avonid wrote:Mialam zacytować, polubiłam 😅
Obstawiam ze do poniedziałku okres rozwieje wątpliwości 🤷♀️ ale zobaczymy. Nie nakręcam sięOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Dzień dobry dziewczyny ❤️ U mnie cisza. Okresu brak,dużo śluzu kremowego. Poza częstym korzystaniem z toalety na siusiu, wrażliwymi sutkami i zmęczeniem to czuję się dobrze
Dzisiaj będzie mnie tu mało bo idziemy na komunię ale wieczorem postaram się nadrobić i mam nadzieję że wrócę a tu będą do re wiadomości ❤️ miłego dnia kochane 🥰Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Avonid wrote:Miłego dnia 😊 fajnie to u ciebie wygląda 🤞
U mnie póki co okresu brak, ale za to biegunka 🤦♀️Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Dzień dobry dziewczyny ❤️ U mnie cisza. Okresu brak,dużo śluzu kremowego. Poza częstym korzystaniem z toalety na siusiu, wrażliwymi sutkami i zmęczeniem to czuję się dobrze
Dzisiaj będzie mnie tu mało bo idziemy na komunię ale wieczorem postaram się nadrobić i mam nadzieję że wrócę a tu będą do re wiadomości ❤️ miłego dnia kochane 🥰
Ja dzisiaj zrobiłam test dla pewności no i bialo. Okresu brak jajnik boli jak bolał ale nie cały dzien. Wiec czekam jeszcze tydzień i ide do ginekologa bo trzeba sprawdzić czy nie ma torbiela.
Ale u ciebie obiecująco naprawdę skoro wiesz kiedy owulacja to zapowiada się dobrze to spóźnienie 😊 Dawaj znać jak jutro zrobisz tescik😊 -
Witajcie dziewczyny, mam problem 😪
Od środy wychodzą mi pozytywne testy ciążowe, na początku były to bardzo blade kreski, od ostatniej miesiączki minęło 4 tygodnie i 4 dni.
Nie mam jakiś wielkich objawów (ból piersi i czasami dziwne uczycie w dole brzucha), ale dzisiaj zauważyłam małe plamienie które było jedno razowe, zaraz po zrobiłam test i była kreska już bardzo wyraźnie widoczna, myślicie że jest wszystko dobrze czy lepiej jechać do szpitala? -
Laski ja juz chyba rozkminiłam dlaczego one wychodzą. Teraz mi powiedzcie czy w tym założeniu moze kryc sie jakas prawda.
Używam strumieniowych, odrazu po nasikaniu zakładałam "czapeczkę" przez co te testy nie schły (nie wiem czy robiłam to zawsze czy przy tym cyklu dopiero) i ta 2 kreska wychodziła. Pytanie za 100 pkt. Czy jesli hcg jest jeszcze mało to mogło naciągnąć tą kreskę przez dłuższe lezenie w za małym stężeniu?
Łapcie jak to wygląda - na każdym podobnie
https://zapodaj.net/1b6755060ccab.jpg.html
Ładna różowa. Oczywiście na paskowym ani płytkowym nic nie ma bo schnie odrazu. -
Nika_we wrote:Witajcie dziewczyny, mam problem 😪
Od środy wychodzą mi pozytywne testy ciążowe, na początku były to bardzo blade kreski, od ostatniej miesiączki minęło 4 tygodnie i 4 dni.
Nie mam jakiś wielkich objawów (ból piersi i czasami dziwne uczycie w dole brzucha), ale dzisiaj zauważyłam małe plamienie które było jedno razowe, zaraz po zrobiłam test i była kreska już bardzo wyraźnie widoczna, myślicie że jest wszystko dobrze czy lepiej jechać do szpitala?
Jeśli plamisz dalej lec na sor jesli nie umow sie do ginekologa.
-
Avonid wrote:Laski ja juz chyba rozkminiłam dlaczego one wychodzą. Teraz mi powiedzcie czy w tym założeniu moze kryc sie jakas prawda.
Używam strumieniowych, odrazu po nasikaniu zakładałam "czapeczkę" przez co te testy nie schły (nie wiem czy robiłam to zawsze czy przy tym cyklu dopiero) i ta 2 kreska wychodziła. Pytanie za 100 pkt. Czy jesli hcg jest jeszcze mało to mogło naciągnąć tą kreskę przez dłuższe lezenie w za małym stężeniu?
Łapcie jak to wygląda - na każdym podobnie
https://zapodaj.net/1b6755060ccab.jpg.html
Ładna różowa. Oczywiście na paskowym ani płytkowym nic nie ma bo schnie odrazu.