Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Joan31 wrote:To dawaj znać jak będziesz miała rezultat. Trzymam kciuki 😊
Chyba przez te wszystkie nieudane próby,poronienia straciłam wiarę i wolę się nastawić na nieszczęsną miesiączkę niż ciążęOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Agata98 wrote:Dziękuję ❤️ chociaż ja już nastawiona na okres
Chyba przez te wszystkie nieudane próby,poronienia straciłam wiarę i wolę się nastawić na nieszczęsną miesiączkę niż ciążę -
Joan31 wrote:Ale chyba takie podejście jest dobre. Ja też nie bylam jakoś mocno nastawiona że się uda i nie mam depresji teraz. Chociaż zawsze negatywny test nie należy do zbyt przyjemnych przeżyć.Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Avonid wrote:Od 2 dni mam wyższą temperaturę.. teraz pod wpływem chwili zrobilam test, oczywiście negatywny.. smutno mi. Jak widać nie przejmowanie się nie wyszło..
W ten właśnie sposób spowodowałaś,że teraz będziesz się niestety nakręcać i stresować
A teraz głowa do góry. Póki okresu nie masz to szanse są ale pamiętaj o obserwowaniu się przez cały cykl ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2023, 15:06
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Ja obserwuje cały cykl :p poprostu wczoraj nagle skoczyła i się utrzymuje. Cały dzień to za mną chodziło i myslalam dlaczego tak się zadziało bo ta temperatura zawsze była tak plus minus na jednym poziomie po owulacji aż do nagłego spadku w dniu miesiączki.. poprostu bez sensu testowałam 🤷♀️ a obiecałam sobie że w tym miechu nie będę.
-
Avonid wrote:Ja obserwuje cały cykl :p poprostu wczoraj nagle skoczyła i się utrzymuje. Cały dzień to za mną chodziło i myslalam dlaczego tak się zadziało bo ta temperatura zawsze była tak plus minus na jednym poziomie po owulacji aż do nagłego spadku w dniu miesiączki.. poprostu bez sensu testowałam 🤷♀️ a obiecałam sobie że w tym miechu nie będę.
Teraz też takie podejście mam bo wolę się znowu miło zaskoczyć ❤️Avonid lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Avonid wrote:Taki był zamysł tego miesiąca 😁 i mimo małego doła dzisiaj staram się uspokoić głowę 😁Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Witam,
Mam pytanie czy któraś z Was na pierwszym teście miała drugą bardzo bladą kreskę? Karmię piersią prawie 11 miesięcznego niemowlaka. 11 kwietnia miałam potwierdzoną pierwszą owulację u ginekologa 22 kwietnia dostałam pierwszy okres po porodzie, ciężko było mi stwierdzić czas owulacji drugiej bo testy owulacyjne wychodziły różnie, nie było ewidentnie drugiej mocno ciemnej kreski, więc nie jestem pewna czy wystąpiła jednak po skończeniu okresu regularnie współżylismy bez zabezpieczenia co dwa dni, 34 dzień cyklu i zrobiłam test ciążowy i wydaję mi się,że jest bardzo bladą druga kreska, czułość testu 25 mlu/ml. Mąż ma kupić czulszy i chcę jutro rano zrobić. Czy lepiej odczekać kilka dni? Na zdjęciu jest mniej widoczne niż na żywo.
https://zapodaj.net/1c6edba33ba20.jpg.htmlMama KP
Starania od 03.2023
Długie cykle spowodowane KP
06.09.2023 - beta HCG 19 miu prog 9,51 ng/ml
11.09.2023 - beta HCG 438 miu prog 12,7 ng/ml
29.09.2023 - pierwsza wizyta ♥️ -
Margo2023 wrote:Witam,
Mam pytanie czy któraś z Was na pierwszym teście miała drugą bardzo bladą kreskę? Karmię piersią prawie 11 miesięcznego niemowlaka. 11 kwietnia miałam potwierdzoną pierwszą owulację u ginekologa 22 kwietnia dostałam pierwszy okres po porodzie, ciężko było mi stwierdzić czas owulacji drugiej bo testy owulacyjne wychodziły różnie, nie było ewidentnie drugiej mocno ciemnej kreski, więc nie jestem pewna czy wystąpiła jednak po skończeniu okresu regularnie współżylismy bez zabezpieczenia co dwa dni, 34 dzień cyklu i zrobiłam test ciążowy i wydaję mi się,że jest bardzo bladą druga kreska, czułość testu 25 mlu/ml. Mąż ma kupić czulszy i chcę jutro rano zrobić. Czy lepiej odczekać kilka dni? Na zdjęciu jest mniej widoczne niż na żywo.
https://zapodaj.net/1c6edba33ba20.jpg.html -
Margo2023 wrote:Witam,
https://zapodaj.net/1c6edba33ba20.jpg.htmlOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Evvee27 wrote:Dzień dobry dziewczynki, jak humory na dzisiaj ? Jak się czujecie i jakie nastawienie ? ❤️
Ja dziś 3 dc dłuży mi się wszystko 😫Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2023, 15:04
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Hej hej, my zaczęliśmy remont sypialni. Uwielbiam remonty więc jest spoko 😁 dc 27 (moje cykle 28-30) nie czuję nic, nie boli mnie nic, śluzu mało i troszku lepki. Odbarwiła mi się różowa kreseczka na wczorajszym teście ale wiem żeby na nią nie patrzeć, więc jutro sobie rano siknę na świeżo 😊 chociaż zdziwiło mnie to że facella sie odbarwiła bo nigdy wcześniej akurat testy tej firmy mi się nie barwiły po czasie 🤷♀️ w każdym bądź razie jest spoko.
-
Evvee27 wrote:Dzień dobry dziewczynki, jak humory na dzisiaj ? Jak się czujecie i jakie nastawienie ? ❤️
Ja dziś 3 dc dłuży mi się wszystko 😫
Ja cały czas czekam. Dzisiaj 31 dc. Ale u mnie to żadna nowość bo moje cykle trwają pomiędzy 26-33 dni. Zaczyna mnie to dosyć mocno irytować 😑 -
Joan31 wrote:Ja cały czas czekam. Dzisiaj 31 dc. Ale u mnie to żadna nowość bo moje cykle trwają pomiędzy 26-33 dni. Zaczyna mnie to dosyć mocno irytować 😑Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Ciebie i z resztą każdą z nas denerwują jakieś odchylenia a lekarza interesują dopiero odchylenie wynoszące więcej niż 7 dni a tak to uznawane jest za normę. Można zazdrościć tym dziewczynom co całe życie mają równo co 28 dni
No właśnie jak ma się 28 dni jak w zegarku to praktycznie od razu się ma pewność a tak to niby wiem że nic z tego ale to czekanie dobija. Próbowałam już ćwiczyć pomyślałam że może wysiłek fizyczny przyspieszy ale nic😑