Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Evvee27 wrote:A jakie masz objawy ? 😊
-
Kiki1997 wrote:Aktualnie to chyba tylko okropny ból piersi 😄 wczoraj w pracy było mi niedobrze i kręciło mi się w głowie. Ogólnie zanim zrobiłam pierwsza betę to miałam bardzo mocne bóle jajnika . Nigdy wcześniej aż tak mnie nie bolał. Później zauważyłam, że w drugiej połowie cyklu praktycznie nie mam śluzu a zawsze miałam bardzo dużo. Chyba najbardziej charakterystyczny był właśnie bol tego jajnika i ogólnie podbrzusza 😊😊
Czyli tez taka różnorodność 🥰
Ja dziś zeobilam tekscior i biel , czekam na @ -
Jezu, mój kolejny pożal post.. jestem już praktycznie zdrowa, wyjątek to katar ale juz taki na końcówce. Rozmawiam wczoraj z moim, gadam gadam i bach zaczął mi się łamać głos 🤦♀️obecnie straciłam głos praktycznie całkiem... najgorsze jest to że ja codziennie pracuje bezpośrednio z klientem i DUŻO muszę mówić 🙈 plus dzisiaj oprocz swoich treningów mam jeszcze zajęcia z dziećmi w podstawówce 🤦♀️ nie mam pojęcia jak ja to ogarnę 🤦♀️
Przykro mi Evvee -
Avonid wrote:Jezu, mój kolejny pożal post.. jestem już praktycznie zdrowa, wyjątek to katar ale juz taki na końcówce. Rozmawiam wczoraj z moim, gadam gadam i bach zaczął mi się łamać głos 🤦♀️obecnie straciłam głos praktycznie całkiem... najgorsze jest to że ja codziennie pracuje bezpośrednio z klientem i DUŻO muszę mówić 🙈 plus dzisiaj oprocz swoich treningów mam jeszcze zajęcia z dziećmi w podstawówce 🤦♀️ nie mam pojęcia jak ja to ogarnę 🤦♀️
Przykro mi EvveeOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
U mnie w ogóle nie wiem o co chodzi ale jak wpisałam w aplikacji przed chwilą dzisiejsze objawy to aplikacja przesunęła mi okres o jeden dzień i zamiast 26 to teraz mam 27 maja 😂 owulacji nie przesunęło bo mam wpisane że potwierdzone przez monitoring i teraz zgłupiałam o co chodzi 🙈Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Agata98 wrote:U mnie w ogóle nie wiem o co chodzi ale jak wpisałam w aplikacji przed chwilą dzisiejsze objawy to aplikacja przesunęła mi okres o jeden dzień i zamiast 26 to teraz mam 27 maja 😂 owulacji nie przesunęło bo mam wpisane że potwierdzone przez monitoring i teraz zgłupiałam o co chodzi 🙈
To ja gdzieś tu się śmiałam że apka w tym miechu zwariowała jak ja z datą owulacji 🙈😂 na początku zaznaczyla za 15 No i mniej więcej by się zgadzalo bo ja owuluje zazwyczaj kolo 14/15 dnia, potem zmieniła na 12go 😂 to juz bylo dziwne ale najlepsze jest to ze po paru dniach przesunęło na 18go 😂 ja generalnie nie sprawdzałam a caly miesiąc tak mi się przez ten brak kontroli rozjechał że sama zgłupiałam i nie wiem nic 😂 jak masz cykle max 32 dni to ja bym testowała w 32 i tyle bez względu na to co mowi apka 🤷♀️ -
Avonid wrote:To ja gdzieś tu się śmiałam że apka w tym miechu zwariowała jak ja z datą owulacji 🙈😂 na początku zaznaczyla za 15 No i mniej więcej by się zgadzalo bo ja owuluje zazwyczaj kolo 14/15 dnia, potem zmieniła na 12go 😂 to juz bylo dziwne ale najlepsze jest to ze po paru dniach przesunęło na 18go 😂 ja generalnie nie sprawdzałam a caly miesiąc tak mi się przez ten brak kontroli rozjechał że sama zgłupiałam i nie wiem nic 😂 jak masz cykle max 32 dni to ja bym testowała w 32 i tyle bez względu na to co mowi apka 🤷♀️
Aplikacja świruje bardziej niż ja 😂 a nie powiem już jajo znoszę chociaż 3 dni zostały mi do testowania więc nie tak dużo ale ciągnie się
Ale i tak myślę że test to będzie formalność a po nim zjawi się okres o ile nie zjawi się szybciej bo mam ciągle delikatne skurcze w podbrzuszu
Co chwilę latam już do łazienki bo nie dość że muszę siusiu bo piję dużo to jeszcze mam wrażenie że już okres dostałam a tam tylko dużo kremowego śluzu
Tampony i podpaski już czekają w torebce gdyby postanowiło mnie zaskoczyć w pracy 😂Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Wiecie co? Mi tez apka świrowała bo zaznaczyłam owu testem 15-go dnia cyklu a ona zaznaczyła mi 16 i cykl przesunęła na 31 dni , dziś mam 29 dzień cyklu 😂 zwykle w 29 dniu miałam już okres 🥴
Mnie dziś tak łamie w krzyżach, coś czuje ze ta małpa przyjdzie taka ze się nie pozbieram 🥺
Myślicie ze przez antybiotyk coś się podzieję z owulka ?
Mam 7-go czerwca gina , akurat w tedy mam owulacje
Czekam właśnie na wyniki progu i prolaktyny , robiłam badania w niedziele czyli 11 dpo , nie orientujecie się ile powinien prog wynosić wtedy?
Wiem ze powinnam zrobić w 7 dniu po owu ale przegapiłam .. -
Evvee27 wrote:Wiecie co? Mi tez apka świrowała bo zaznaczyłam owu testem 15-go dnia cyklu a ona zaznaczyła mi 16 i cykl przesunęła na 31 dni , dziś mam 29 dzień cyklu 😂 zwykle w 29 dniu miałam już okres 🥴
Mnie dziś tak łamie w krzyżach, coś czuje ze ta małpa przyjdzie taka ze się nie pozbieram 🥺
Myślicie ze przez antybiotyk coś się podzieję z owulka ?
Mam 7-go czerwca gina , akurat w tedy mam owulacje
Czekam właśnie na wyniki progu i prolaktyny , robiłam badania w niedziele czyli 11 dpo , nie orientujecie się ile powinien prog wynosić wtedy?
Wiem ze powinnam zrobić w 7 dniu po owu ale przegapiłam ..
Ja brałam kiedyś antybiotyk to w ogóle miałam później cykl bezowulacyjny i przez to też się wydłużył ale każdy organizm jest inny. Moja znajoma ciągle na antybiotykach i cykle jak w zegarku i z owulacją o czasie także nie stresuj się na zapas ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2023, 08:47
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Evvee27 wrote:Tez miałaś biel ? 🥺
Ale też mi wariowala aplikacja raz mi wyznaczyła na 12 dpo owulację raz na 16 stanęła na 17. Więc wg apki mam teraz 13 dpo. -
Joan31 wrote:Wczoraj wieczorem zrobiłam jeszcze bo nie dostałam @ i dla pewności i biel była a ból cały czas jak na @ i dzisiaj to samo
Ale też mi wariowala aplikacja raz mi wyznaczyła na 12 dpo owulację raz na 16 stanęła na 17. Więc wg apki mam teraz 13 dpo.Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:A z porannego moczu próbowałaś robić bo może tam by wyszedł jakiś cień cienia
-
Evvee27 wrote:Dostałam dziś @ 😩😩😩
Wzięła mnie z zaskoczenia eh..Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Joan31 wrote:Nie zrobiłam rano bo już tak naprawdę się czułam że zaraz będzie @ i w sumie calyczas tak się czuję. Jak nie dostanę dzisiaj to muszę rano zrobić bo może gdzieś tam jakaś resztka nadziei się tli w głowie i to mnie zablokowalo że nie dostaje. Tak miałam już że zrobiłam był negatywny i zaraz dostawalam.
Najgorzej że człowiek się męczy bo już czuję się okresowo a go nie ma i nie wiadomo co myśleć my kobiety mamy przechlapaneOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Dopóki okresu nie ma to nadzieja zawsze jest
Najgorzej że człowiek się męczy bo już czuję się okresowo a go nie ma i nie wiadomo co myśleć my kobiety mamy przechlapane -
Joan31 wrote:No tylko mi to miesza w glowie. Wolalbym już dostać i bym miała jasnosc a tak niby wiem że dostanę @ ale calyczas człowiek myśli że może jednak
Ale najlepsze to są teraz moje kubki smakowe. Na obiad zrobiłam sobie sałatkę z musztardą i keczupem 😂 i mój chłop się spytał czy dobrze się czuje bo jak można jeść sałatę, ogórka,pomidora i rzodkiewki wymieszaną z musztardą i keczupem 😂
Jestem ciekawa czym i jakimi smakami zaskoczy mnie następny cyklWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2023, 11:59
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️