Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Agata98 wrote:Ja miałam to samo w zeszłym miesiącu, w tym myślałam że będzie to samo bo od niedzieli miałam już skurcze takie jak podczas okresu, przeszło mi już i teraz za to zalewa mnie kremowy śluz aż wkładkę założyłam bo mam wrażenie jakby okres leciał
Ale najlepsze to są teraz moje kubki smakowe. Na obiad zrobiłam sobie sałatkę z musztardą i keczupem 😂 i mój chłop się spytał czy dobrze się czuje bo jak można jeść sałatę, ogórka,pomidora i rzodkiewki wymieszaną z musztardą i keczupem 😂
Jestem ciekawa czym i jakimi smakami zaskoczy mnie następny cykl -
Joan31 wrote:Mi wszystko ostatnio smierdzialo. Cokolwiek załozylam na siebie to smierdzialo, nie mogłam się ubrać😅Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Evvee27 wrote:No OvuFriend pokazuje mi na 5 natomiast flo pokazuje 6 🥴Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Joan31 wrote:Nadal nic ale teoretycznie wg apki jutro termin miesiączki wiec czekam 😊
Joan31 lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Joan31 wrote:Zrobiłam test no niestety biel 😔 Ale no tego się spodziewałam. Może to teraz przyspieszy @ bo nawet już mnie brzuch przestał bolec.Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️