Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Joan31 wrote:No właśnie jak ma się 28 dni jak w zegarku to praktycznie od razu się ma pewność a tak to niby wiem że nic z tego ale to czekanie dobija. Próbowałam już ćwiczyć pomyślałam że może wysiłek fizyczny przyspieszy ale nic😑Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Agata98 wrote:Ja właśnie ogarniam sobie mieszkanie i pierwszy raz muszę chodzić w biustonoszu nawet w domu bo piersi mam tak ciężkie i jeszcze sutki tak wrażliwe. Nawet jak się kąpie to jest masakra. Spać nie mogę na brzuchu i przez to śpię słabo od 3 dni bo na boku czy plecach zanim zasnę to już przed 1 jest a w łóżku kręcę się tak od 22 🙈 mój chłop jeszcze bardziej niecierpliwy niż ja i już mówi o jutro test będzie jak okres nie przyjdzie a ja do niego no zastanowię się bo może zrobię jednak w niedzielę 😂
Najlepiej się czymś zająć i nie myślec😊 A owulację wiesz napewno kiedy miałaś ? -
Joan31 wrote:Najlepiej się czymś zająć i nie myślec😊 A owulację wiesz napewno kiedy miałaś ?Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Joan31 wrote:Ja nie mam pojęcia bo nawet testy owulacyjne mi nie wyszły ale nie robiłam codziennie. Wiec nawet nie wiem czy mi się spóźnia czy nie czy może owulację miałam mega późno 🤯Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Ja testów nie robiłam bo stwierdziłam że po co skoro byłam codziennie u ginekologa na monitoringu bo tak zalecił😁 teraz też będę miała i w lipcu bo chce zobaczyć czy będę wymagać stymulacji czy jednak organizm da radę narazie sam. Jak do tej pory miałam 2 owulacje i mam nadzieję że jednak stymulacji nie będę musiała mieć 🙈
Może się uda i już nie będziesz musiala chodzić w tej sprawie😊
-
Joan31 wrote:Może się uda i już nie będziesz musiala chodzić w tej sprawie😊
Póki co leżę i odpoczywam. Zrobiłam ciacho na dzień mamy,ogarnęłam sałatkę i inne przekąski bo jutro wpadają moi rodzice i rodzice partnera po mojej pracy więc trzeba nazbierać sił 🙈
W ogóle nie czuje się jakbym miała dostać okres i czuję że przyjdzie znienacka że się zorientuje dopiero w toalecie chyba że zaskoczy w nocy 😂Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Przy tych moich policystycznych jajnikach to loteria😁 jeśli się uda w ciążę zajść bez dodatkowych stymulacji to będę szczęśliwa 😁
Póki co leżę i odpoczywam. Zrobiłam ciacho na dzień mamy,ogarnęłam sałatkę i inne przekąski bo jutro wpadają moi rodzice i rodzice partnera po mojej pracy więc trzeba nazbierać sił 🙈
W ogóle nie czuje się jakbym miała dostać okres i czuję że przyjdzie znienacka że się zorientuje dopiero w toalecie chyba że zaskoczy w nocy 😂
Mi też przeszły objawy okresowe. Dwa dni bolał mnie brzuch jak na @ i od wczoraj nie boli. Tylko piersi bolą. Moze jakiś taki rzeczywiście z zaskoczenia bedzie w najmniej spodziewanym momencie 😊 -
Joan31 wrote:Mi też przeszły objawy okresowe. Dwa dni bolał mnie brzuch jak na @ i od wczoraj nie boli. Tylko piersi bolą. Moze jakiś taki rzeczywiście z zaskoczenia bedzie w najmniej spodziewanym momencie 😊Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:No ja stwierdziłam że serio sobie zrobię test jak już będzie sie okres spóźniać. Z resztą zawsze w pracy mi mogą w poniedziałek pobrać krew na betę jak przez weekend nie dostanę😁
No to fajnie że masz taką możliwość w pracy😊 Przynajmniej nie będziesz długo w niepewności 😊 -
Hejka dziewczyny. Ja też z pytaniem o cień cienia testu ciążowego 😁 miesiączka za 3 dni a ja wykonałam test "bejbi test" płytkowy z apteki o czułości 10. Jakbyście mogły ocenić czy coś może z tego być czy to już złudna nadzieja 😅😅
https://zapodaj.net/651b3becae637.jpg.html -
Nadziejka231 wrote:Hejka dziewczyny. Ja też z pytaniem o cień cienia testu ciążowego 😁 miesiączka za 3 dni a ja wykonałam test "bejbi test" płytkowy z apteki o czułości 10. Jakbyście mogły ocenić czy coś może z tego być czy to już złudna nadzieja 😅😅
https://zapodaj.net/651b3becae637.jpg.htmlNadziejka231 lubi tę wiadomość
-
Joan31 wrote:No to fajnie że masz taką możliwość w pracy😊 Przynajmniej nie będziesz długo w niepewności 😊
U mnie póki co cisza jeśli chodzi o okres. Nie testowałam rano bo stwierdziłam że zatestuje sobie jak się okres spóźni chociaż z dwa dni 😁 z resztą dzisiaj dzień mamy i nie chciałam sobie humoru psuć gdyby wyszedł negatyw❤️
Z resztą jakoś od godziny boli mnie podbrzusze więc myślę,że okres nadejdzie niedługoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2023, 08:46
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:No są jednak plusy pracy w przychodni. W pierwszej ciąży też żeby nie beta to bym się dopiero dowiedziała tydzień po spóźnionym okresie bo test z moczu wyszedł mi w 5tc😁
U mnie póki co cisza jeśli chodzi o okres. Nie testowałam rano bo stwierdziłam że zatestuje sobie jak się okres spóźni chociaż z dwa dni 😁 z resztą dzisiaj dzień mamy i nie chciałam sobie humoru psuć gdyby wyszedł negatyw❤️
Z resztą jakoś od godziny boli mnie podbrzusze więc myślę,że okres nadejdzie niedługo
Mnie rano troche pobolal a teraz wszystko mi przeszło nic mnie nie boli nic nie czuję. Zwariować idzie od tego czekania kiedy będzie @ zaczynam się martwić że nie przyjdzie i będzie trzeba wywoływać już kiedyś tak miałam 😑 -
Joan31 wrote:Mnie rano troche pobolal a teraz wszystko mi przeszło nic mnie nie boli nic nie czuję. Zwariować idzie od tego czekania kiedy będzie @ zaczynam się martwić że nie przyjdzie i będzie trzeba wywoływać już kiedyś tak miałam 😑Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Ja na szczęście nie miałam wywoływania i mam nadzieję że mnie to ominie. Póki co cisza ale boje się że to cisza przed burzą 🙈 mój chłop powiedział że go wystawiam dzisiaj na próbę cierpliwości nie robiąc jeszcze testu 😂
No napewno 😊 ale trudno musi wytrzymać jeszcze te dwa dni 😊 zresztą nawet takie są zalecenia zeby nie robić przed terminem @😏 -
Joan31 wrote:No napewno 😊 ale trudno musi wytrzymać jeszcze te dwa dni 😊 zresztą nawet takie są zalecenia zeby nie robić przed terminem @😏
Także betę bym już mogła nawet zrobić ale nie chce. Zrobię to na spokojnieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2023, 10:55
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Ale ja dzisiaj mam termin okresu także po weekendzie to już będę po terminie 😁 dlatego mój chłop już jajo znosi
Także betę bym już mogła nawet zrobić ale nie chce. Zrobię to na spokojnie
A ja tak myślę czy może mi się nie spóźnia przez to że jestem przeziębiona ? -
Joan31 wrote:No pewnie poczekaj. Może ci wyjść beta mała o też będzie wariowac. Lepiej jak już będzie wieksza
A ja tak myślę czy może mi się nie spóźnia przez to że jestem przeziębiona ?
Wiesz przeziębienie potrafi namieszać i rozregulować cykl zwłaszcza jak się bierze jakieś leki czy antybiotyk ale nie u każdej kobiety więc wiesz,nadzieja zawsze jest ❤️
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Nie no jak już tam by wyszło pozytywnie to by nie wariował bo aż tak to nie świrowaliśmy nigdy. W pierwszej ciąży też miałam niską na początku także temat już znajomy 😁 bardziej chodzi mu o fakt że okres powinnam mieć a nie mam i testu nie robiłam a on chciałby wiedzieć czy w końcu tatusiem zostanie 😁
Wiesz przeziębienie potrafi namieszać i rozregulować cykl zwłaszcza jak się bierze jakieś leki czy antybiotyk ale nie u każdej kobiety więc wiesz,nadzieja zawsze jest ❤️
Ja już nawet nie mam nadziei😏 Tylko irytuje mnie jak nie przychodzi w terminie lubię takie które przychodzą wcześniej wtedy jest sprawą jasna 😊