Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Agata98 wrote:Boże to zawsze najgorsze. Człowiek się dobija i nie idzie się dodzwonić a jak w przychodni się jest to widać że kolejki nie ma i telefon dzwoni i nikt nie raczy odebrać
-
Aga.f wrote:No takie są realia niestety... szybko mi się przez to przypomina dlaczego zawsze do gina chodzilam prywatnie.. 😆 ale odkąd zaczęłam robić sporo badania to takie koszta się robiły,że przeniosłam się na NFZ. Jak się uda z 2 ciąża to wtedy wrócę do swojego, który prowadził mi 1 ciaze
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Evvee27 wrote:https://zapodaj.net/922a8d30cbbf9.jpg.html
Biel co nie?Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Evvee27 wrote:Kochane beta <2.30 😫😫😫😫Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Evvee27 wrote:Może się zagnieżdża czy coś bo wartość powinna być chyba 0.00
Oczywiście możesz powtórzyć badanie gdyby okres nie przyszedł na czas ❤️ i życzę ci żeby beta urosła bo dzidzia może się dopiero zagnieździWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2023, 18:00
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
W ogóle dzisiaj to cały dzień śpię. Przerwę w spaniu mam bo głodna się robię 😂
Odsypiam nockę bo się obudziłam w środku nocy boialam sen że kilka testów ciążowych wyszło mi pozytywnych. Normalnie był to tak realistyczny sen. Chyba już za bardzo tego chce że aż po nocach mi się śni 🥺Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:W ogóle dzisiaj to cały dzień śpię. Przerwę w spaniu mam bo głodna się robię 😂
Odsypiam nockę bo się obudziłam w środku nocy boialam sen że kilka testów ciążowych wyszło mi pozytywnych. Normalnie był to tak realistyczny sen. Chyba już za bardzo tego chce że aż po nocach mi się śni 🥺 -
Kiki1997 wrote:Ja ogólnie dzisjan mówiłam do partnera , że miałam takie głębokie przeczucie , że teraz się uda. Nie wiem skąd się pojawiło ale nigdy wcześniej tak nie miałam. Mówiłam do samej siebie , że przecież nie mialam potwierdzonej owu i tyle czasu się nie udawało to teraz też się nie uda ale w środku czułam, że może to być to . Przed betą miałam okropne bóle jajnika prawego do tego stopnia , że właśnie śniło mi się, że mnie boli co się okazało prawda jednak 🤣🤣
-
Aga.f wrote:Ja zrobiłam przed chwilą kolejny test owulacyjny I znowu kreska kocniejsza https://zapodaj.net/adc14247d7323.jpg.html
Nie wiem już co o tym myślećOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Kiki1997 wrote:Ja ogólnie dzisjan mówiłam do partnera , że miałam takie głębokie przeczucie , że teraz się uda. Nie wiem skąd się pojawiło ale nigdy wcześniej tak nie miałam. Mówiłam do samej siebie , że przecież nie mialam potwierdzonej owu i tyle czasu się nie udawało to teraz też się nie uda ale w środku czułam, że może to być to . Przed betą miałam okropne bóle jajnika prawego do tego stopnia , że właśnie śniło mi się, że mnie boli co się okazało prawda jednak 🤣🤣Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Kiki1997 wrote:Ja dzisiaj zrobiłam powtórkę bety . Mam nadzieję, że będzie dobry przyrost. Najgorsze w tym wszystkim jest czekanie 😬😬
Ja ledwo do pracy przyszłam i mam ochotę wyjść...
Od rana o wszystko pretensje. Postanowiłam że niezależnie od wyniku testu ciążowego zmieniam pracę bo tu wysiadam mi psychicznie. Nie dość że pacjenci dają popalić to jeszcze kierownik się już czepia że 15 czerwca do szpitala idę a on ma wtedy 2 osoby na urlopie 😂Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️