Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cień cienia testu ciążowego.
Odpowiedz

Cień cienia testu ciążowego.

Oceń ten wątek:
  • Aga.f Autorytet

Wysłany: 19 maja 2023, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Boże to zawsze najgorsze. Człowiek się dobija i nie idzie się dodzwonić a jak w przychodni się jest to widać że kolejki nie ma i telefon dzwoni i nikt nie raczy odebrać
    No takie są realia niestety... szybko mi się przez to przypomina dlaczego zawsze do gina chodzilam prywatnie.. 😆 ale odkąd zaczęłam robić sporo badania to takie koszta się robiły,że przeniosłam się na NFZ. Jak się uda z 2 ciąża to wtedy wrócę do swojego, który prowadził mi 1 ciaze

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2023, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga.f wrote:
    No takie są realia niestety... szybko mi się przez to przypomina dlaczego zawsze do gina chodzilam prywatnie.. 😆 ale odkąd zaczęłam robić sporo badania to takie koszta się robiły,że przeniosłam się na NFZ. Jak się uda z 2 ciąża to wtedy wrócę do swojego, który prowadził mi 1 ciaze
    No ja na szczęście problemu z tym nie mam ale widzę jak niektórzy się męczą a z resztą sama pracuje na rejestracji i dziewczyny które już nie pracują ze mną to właśnie nie pracują ze względu na liczne skargi które pacjenci składali bezpośrednio na nie bo np w trakcie obsługi potrafiły być nie miłe, wychodziły bo właśnie się przerwa zaczyna (mi też się zaczyna nie raz ale obsługuje do końca i wtedy schodzę ze stanowiska) i jeszcze wiele widziałam ale po prostu szkoda gadać

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
    -badania podstawowe w normie

On♂️:
    -wszystkie badania w normie

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Evvee27 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2023, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/922a8d30cbbf9.jpg.html

Biel co nie?

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2023, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    https://zapodaj.net/922a8d30cbbf9.jpg.html

Biel co nie?
    Póki co biel ale zawsze możesz wykonać też test innej firmy,może coś już wykazać. Który masz dpo?❤️

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9

On♂️:

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Evvee27 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2023, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane beta <2.30 😫😫😫😫

• Aga.f Autorytet

Wysłany: 20 maja 2023, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Kochane beta <2.30 😫😫😫😫
    Przykro mi :(

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2023, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Kochane beta <2.30 😫😫😫😫
    Przykro mi 🥺

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2023, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Przykro mi 🥺
    Może się zagnieżdża czy coś bo wartość powinna być chyba 0.00

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2023, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Może się zagnieżdża czy coś bo wartość powinna być chyba 0.00
    Wartość bety nigdy nie jest zerowa. Ja miałam prawie 4 a ciąży nie było

Oczywiście możesz powtórzyć badanie gdyby okres nie przyszedł na czas ❤️ i życzę ci żeby beta urosła bo dzidzia może się dopiero zagnieździ

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2023, 18:00

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2023, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle dzisiaj to cały dzień śpię. Przerwę w spaniu mam bo głodna się robię 😂
    Odsypiam nockę bo się obudziłam w środku nocy boialam sen że kilka testów ciążowych wyszło mi pozytywnych. Normalnie był to tak realistyczny sen. Chyba już za bardzo tego chce że aż po nocach mi się śni 🥺

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Kiki1997 Przyjaciółka

Wysłany: 20 maja 2023, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    W ogóle dzisiaj to cały dzień śpię. Przerwę w spaniu mam bo głodna się robię 😂
    Odsypiam nockę bo się obudziłam w środku nocy boialam sen że kilka testów ciążowych wyszło mi pozytywnych. Normalnie był to tak realistyczny sen. Chyba już za bardzo tego chce że aż po nocach mi się śni 🥺
    Ja ogólnie dzisjan mówiłam do partnera , że miałam takie głębokie przeczucie , że teraz się uda. Nie wiem skąd się pojawiło ale nigdy wcześniej tak nie miałam. Mówiłam do samej siebie , że przecież nie mialam potwierdzonej owu i tyle czasu się nie udawało to teraz też się nie uda ale w środku czułam, że może to być to . Przed betą miałam okropne bóle jajnika prawego do tego stopnia , że właśnie śniło mi się, że mnie boli co się okazało prawda jednak 🤣🤣

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2023, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiki1997 wrote:
    Ja ogólnie dzisjan mówiłam do partnera , że miałam takie głębokie przeczucie , że teraz się uda. Nie wiem skąd się pojawiło ale nigdy wcześniej tak nie miałam. Mówiłam do samej siebie , że przecież nie mialam potwierdzonej owu i tyle czasu się nie udawało to teraz też się nie uda ale w środku czułam, że może to być to . Przed betą miałam okropne bóle jajnika prawego do tego stopnia , że właśnie śniło mi się, że mnie boli co się okazało prawda jednak 🤣🤣
    A wiecie ze mi się Rez śniło tej nocy ze widziałam dwie kreski ? A znów poprzedniej nocy, ze urodziłam dzieciątko 🥹

• Aga.f Autorytet

Wysłany: 20 maja 2023, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zrobiłam przed chwilą kolejny test owulacyjny I znowu kreska kocniejsza https://zapodaj.net/adc14247d7323.jpg.html
    Nie wiem już co o tym myśleć

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2023, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga.f wrote:
    Ja zrobiłam przed chwilą kolejny test owulacyjny I znowu kreska kocniejsza https://zapodaj.net/adc14247d7323.jpg.html
    Nie wiem już co o tym myśleć
    Kochana koniecznie musisz iść do lekarza. Być może coś się rozregulowało. Mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze ❤️

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2023, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiki1997 wrote:
    Ja tam się na nic nie nastawiam. Ale nie powiem sen był piękny i taki realny że aż szkoda mi było gdy się obudziłam 😁

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Kiki1997 Przyjaciółka

Wysłany: 22 maja 2023, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj zrobiłam powtórkę bety . Mam nadzieję, że będzie dobry przyrost. Najgorsze w tym wszystkim jest czekanie 😬😬

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2023, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiki1997 wrote:
    Ja dzisiaj zrobiłam powtórkę bety . Mam nadzieję, że będzie dobry przyrost. Najgorsze w tym wszystkim jest czekanie 😬😬
    Trzymam kciuki ❤️
    Ja miałam <2,3 i nie wiem czy powtarzać dziś

• Kiki1997 Przyjaciółka

Wysłany: 22 maja 2023, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Trzymam kciuki ❤️
    Ja miałam <2,3 i nie wiem czy powtarzać dziś
    Dziękuję ❤️ a robiłaś test dzisiaj ?

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2023, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiki1997 wrote:
    Będzie dobrze ❤️

Ja ledwo do pracy przyszłam i mam ochotę wyjść...
    Od rana o wszystko pretensje. Postanowiłam że niezależnie od wyniku testu ciążowego zmieniam pracę bo tu wysiadam mi psychicznie. Nie dość że pacjenci dają popalić to jeszcze kierownik się już czepia że 15 czerwca do szpitala idę a on ma wtedy 2 osoby na urlopie 😂

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2023, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiki1997 wrote:
    Dziękuję ❤️ a robiłaś test dzisiaj ?
    Nie mam testów już 😂
    Ale mam takie brązowe jakby upławy zbite w glut jak się badam w środku

‹‹ 115 116 117 118 119 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ