Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Evvee27 wrote:Byłam u gina miesiąc temu i było wszystko pięknie
Może sobie podrażniłam podczas badania szyjki 😊
Czuje ze owu się zbliża , już cała spięta bo mąż ma być w piątek 🙁Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Agata98 wrote:Może lepiej się tak nie stresuj. Zajmij się czymś,no pójdź na spacer,zrób sobie jakieś domowe spa czy coś bo jeszcze przez stres zblokujesz organizm zwłaszcza że jesteś przed owulacją. Myśl tylko o tym że mąż wraca i w końcu będziecie razem❤️
A Ty wypoczęta ? 🥰 -
Evvee27 wrote:No masz racje 🥺
A Ty wypoczęta ? 🥰Aga.f lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Agata98 wrote:Wypoczywam jeszcze do niedzieli ❤️ od poniedziałku do nowej pracy i idę tam z pozytywnym nastawieniem i dobrą energią chociaż wiem że czeka mnie tam dużo pracy i bardzo stresującej bo będę pracować w szpitalu onkologicznym. Pomaga mi myśl o mojej babci która niestety zmarła na nowotwór piersi ale wiem,że teraz pracując tam będę mogła się przyłożyć do pomocy takim osobom jak ona. Moi rodzice powiedzieli,że podziwiają mnie i każdemu w rodzinie już się chwalą że będę tam pracować i reakcje są takie same. Podziwiają i trzymają kciuki bym dała radę psychicznie. Ja boję się w sumie chyba tylko jednego... Że któregoś dnia niestety podejdzie do mnie do okienka dziecko z rodzicami. Serce wtedy pęka. Aczkolwiek dyrektor szpitala poinformował mnie że w razie czego zawsze możemy sobie korzystać z psychologa który znajduje się na oddziałach szpitalnych i możemy się wygadać i przynieść sobie tym ulgę ❤️
-
Agata98 wrote:Wypoczywam jeszcze do niedzieli ❤️ od poniedziałku do nowej pracy i idę tam z pozytywnym nastawieniem i dobrą energią chociaż wiem że czeka mnie tam dużo pracy i bardzo stresującej bo będę pracować w szpitalu onkologicznym. Pomaga mi myśl o mojej babci która niestety zmarła na nowotwór piersi ale wiem,że teraz pracując tam będę mogła się przyłożyć do pomocy takim osobom jak ona. Moi rodzice powiedzieli,że podziwiają mnie i każdemu w rodzinie już się chwalą że będę tam pracować i reakcje są takie same. Podziwiają i trzymają kciuki bym dała radę psychicznie. Ja boję się w sumie chyba tylko jednego... Że któregoś dnia niestety podejdzie do mnie do okienka dziecko z rodzicami. Serce wtedy pęka. Aczkolwiek dyrektor szpitala poinformował mnie że w razie czego zawsze możemy sobie korzystać z psychologa który znajduje się na oddziałach szpitalnych i możemy się wygadać i przynieść sobie tym ulgę ❤️
Jesteś bardzo dzielna i odważna naprawdę ! Idealna do tej pracy 🥰Agata98 lubi tę wiadomość
-
No i dostałam okres 😔 wydawało mi się że się nie przejmowałam i w to nie wierzyłam że się uda nawet nie robiłam testu. Ale jak dzisiaj zobaczyłam @ to się poplakalam. Chyba jednak ta iskierka nadziei byla szczególnie że ginekolog mi powiedziała że idealne warunki w tym miesiacu. No trudno 😔
-
Mariia wrote:Cześć, nazywam się Marysia, jestem tu nowa. Chciałabym się spytać o druga kreskę na teście.
https://zapodaj.net/plik-br75qDdbQy
Czy tu coś jest? Czy to tylko cień od nadruku?
Ja coś tam widzę, nie wydaje mi się żeby była to kreska fabryczna. A po jakim czasie odczytany wynik?28.10.2022 pierwsze II
3.11 💔
18.01.2023 ponownie II
22.01 💔
kwiecień/maj/czerwiec kolejne starania
27.06.2023 kolejne II
28.06 beta 24
30.06. beta 66
06.07 beta 1018
Acard+duphaston -
Joan31 wrote:No i dostałam okres 😔 wydawało mi się że się nie przejmowałam i w to nie wierzyłam że się uda nawet nie robiłam testu. Ale jak dzisiaj zobaczyłam @ to się poplakalam. Chyba jednak ta iskierka nadziei byla szczególnie że ginekolog mi powiedziała że idealne warunki w tym miesiacu. No trudno 😔
To zawsze boli, mimo, że nam się wydaje, że się nie nastawiamy... Trzymaj sięJoan31 lubi tę wiadomość
28.10.2022 pierwsze II
3.11 💔
18.01.2023 ponownie II
22.01 💔
27.06.2023 kolejne II
28.06 beta 24
30.06. beta 66
06.07 beta 1018
Acard+duphaston -
Ja słuchajcie zrobiłam wczoraj betę, wynik pod 24. Jutro idę na kolejną, ale boję się strasznie, bo mnie pobolewa jajnik, czasem brzuch... Nie chciałabym powtórki poprzednich biochemicznych28.10.2022 pierwsze II
3.11 💔
18.01.2023 ponownie II
22.01 💔
27.06.2023 kolejne II
28.06 beta 24
30.06. beta 66
06.07 beta 1018
Acard+duphaston -
Aga.f wrote:Ja pracuje z młodzieżą z autyzmem. Też nie należy to do lekkiej psychicznie pracy, nieraz wracałam do domu i łzy same leciały z bezradności. Korzystaj z psychologa ile wlezie, jak tylko będziesz miała i czuła taka potrzebę!Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Joan31 wrote:No i dostałam okres 😔 wydawało mi się że się nie przejmowałam i w to nie wierzyłam że się uda nawet nie robiłam testu. Ale jak dzisiaj zobaczyłam @ to się poplakalam. Chyba jednak ta iskierka nadziei byla szczególnie że ginekolog mi powiedziała że idealne warunki w tym miesiacu. No trudno 😔
Mam nadzieję że kolejny cykl u ciebie będzie również z idealnymi warunkami i się uda ❤️ trzymam kciuki i nie będę puszczać do kolejnego okresu który mam nadzieję się już nie pojawi🥰
Po powrocie do domu idę wykupić karnet na siłownię żeby nabrać trochę kondycji bo słabo z tym u mnie 😁 a przy okazji chce wykupić trening z trenerem gdzie pokaże mi jak bezpiecznie ćwiczyć gdyby udało mi się zajść w ciążę a jeszcze o tym nie będę wiedziałaJoan31 lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Joan31 lubi tę wiadomość
-
Agata98 wrote:Niestety zawsze jest ta nadzieja że jednak ten okres nie nadejdzie. Mi też lekarz teraz w szpitalu powiedział że wyniki piękne,owu wystąpiła i progesteron piękny ale ja się nie nastawiałam więc jak przyszedł okres to nawet się nie zdziwiłam. Stwierdziłam że teraz mam czas aby zrobić sono hsg, ulepszyć jeszcze trochę swoją dietę.
Mam nadzieję że kolejny cykl u ciebie będzie również z idealnymi warunkami i się uda ❤️ trzymam kciuki i nie będę puszczać do kolejnego okresu który mam nadzieję się już nie pojawi🥰
Po powrocie do domu idę wykupić karnet na siłownię żeby nabrać trochę kondycji bo słabo z tym u mnie 😁 a przy okazji chce wykupić trening z trenerem gdzie pokaże mi jak bezpiecznie ćwiczyć gdyby udało mi się zajść w ciążę a jeszcze o tym nie będę wiedziała -
Joan31 wrote:Kolejny będzie z prawego jajnika to ten z którym mam zawsze cyrki więc może będzie taki miesiąc teraz odpoczynku na szaleństwo lipcowe i spróbuję w sierpniu 😊 ale też postanowiłam sobie zacząć ćwiczyć i chce dietę nam zmienić bo ostatnio jemy niezbyt zdrowo to też może mieć wpływ.
Joan31 lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Joan31 wrote:No ja mogę odpuścic ale co zrobi moja głowa to ja już nie wiem 😅 mam nadzieję że się uspokoi razem ze mną 😊
Ja się stresuje czy będę mieć owu w tym Miesiącu i nie mogę przestać myśleć o tym 😂