Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
JessicaAngela wrote:Myślałam żeby dziś pójść ale koniec końców zrezygnowałam, bo dla mnie przeżywanie wyników bety jest dużo mocniejsze niz tych zwyklych testów.. może dlatego że jak widzę jasne krechy jak teraz to jeszcze mam nadzieję, a jak wynik czarno na białym <2.4 to już wiem że kolejny miesiąc mamy w plecy...
Inseminacja 30 czerwca, także dziś 11 dzien po. No i nie wiem co myśleć. Czemu te krechy jakieś się pokazują delikatnie a wynik <2.4 miała któraś z Was coś takiego? Zmieniłam firmę testów bo juz myślałam że cos z nimi nie tak
-
U mnie ovitrele utrzymywał się ok 12 dni, z tym , że 11 i 12 dnia to już byk taki cien cienia z cienia bym powiedziala😅 ale coś tam się majaczyło.
Ten zastrzyk ma to do siebie, że potrafi dość długo się utrzymywać (toraczej nie żadne schorzenie😉)
Powtórz test 14 dnia po zastrzyku , jeśli będzie druga kreseczka - czego oczywiście bardzo Ci życzę 🍀🍀🍀 to przejdz się na betę. -
Dawno mnie tu nie było. Stwierdziłam, że trochę odpuszczę wpisywanie danych w apkę i mierzenie temp. I nie wiem na czym stoję. Może to mnie trochę odstresuje. Mąż ma problem z wytryskiem , to jeszcze bardziej utrudnia starania.
Biorę dupka , ale pewnie nic z tego nie wyjdzie.
Cieszę się zatem szczęściem innych -
Kurcze, ale mam co nadrabiać 😆 dawno mnie tu nie było, przerwą dobrze mi zrobiła:) u nas starania ciąg dalszy, ale teraz bardzo ograniczone. Mąż jest już prawie miesiąc na delegacji... w piątek kupiłam bilety dla mnie i córki i poleciałyśmy do niego do Paryża 😁 dowiedział się dopiero,że lecimy w sobotę z lotniska 😁 dzisiaj akurat worciłyśmy, starania tam jakieś były, ale jestem przed owulacja albo wtrakcie więc nie robie sobie jakichś dużych nadziei. Aplikacje tez mocno zaniedbalam, jie wpisuje od dluzszego czasu zadnych daych wiec nawrt na nia nie patrze w tym kiesiacu.
Ale bardzo fajnie spędziliśmy razem czas, w pieknym miejscu i to jest najważniejsze!
Jutro będę miała więcej czasu to nadrobię wszystkie zaległości, miłego wieczoru dziewczyny! 😊 -
Aga.f wrote:Kurcze, ale mam co nadrabiać 😆 dawno mnie tu nie było, przerwą dobrze mi zrobiła:) u nas starania ciąg dalszy, ale teraz bardzo ograniczone. Mąż jest już prawie miesiąc na delegacji... w piątek kupiłam bilety dla mnie i córki i poleciałyśmy do niego do Paryża 😁 dowiedział się dopiero,że lecimy w sobotę z lotniska 😁 dzisiaj akurat worciłyśmy, starania tam jakieś były, ale jestem przed owulacja albo wtrakcie więc nie robie sobie jakichś dużych nadziei. Aplikacje tez mocno zaniedbalam, jie wpisuje od dluzszego czasu zadnych daych wiec nawrt na nia nie patrze w tym kiesiacu.
Ale bardzo fajnie spędziliśmy razem czas, w pieknym miejscu i to jest najważniejsze!
Jutro będę miała więcej czasu to nadrobię wszystkie zaległości, miłego wieczoru dziewczyny! 😊
Zwiedzalyscie cos może ? 😃 -
Aga.f wrote:Kurcze, ale mam co nadrabiać 😆 dawno mnie tu nie było, przerwą dobrze mi zrobiła:) u nas starania ciąg dalszy, ale teraz bardzo ograniczone. Mąż jest już prawie miesiąc na delegacji... w piątek kupiłam bilety dla mnie i córki i poleciałyśmy do niego do Paryża 😁 dowiedział się dopiero,że lecimy w sobotę z lotniska 😁 dzisiaj akurat worciłyśmy, starania tam jakieś były, ale jestem przed owulacja albo wtrakcie więc nie robie sobie jakichś dużych nadziei. Aplikacje tez mocno zaniedbalam, jie wpisuje od dluzszego czasu zadnych daych wiec nawrt na nia nie patrze w tym kiesiacu.
Jutro będę miała więcej czasu to nadrobię wszystkie zaległości, miłego wieczoru dziewczyny! 😊
Przesyłam wam wszystkim dużo słoneczka ze Szczecina ☀️❤️Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Dziewczyny co myślicie ?
Sytuacja wygląda nastepujaco:
9 DC śluz rozciągliwy
10 DC śluz rozciągliwy , test owu pozytywny, ból owulacyjny typowo
11 DC śluz rozciągliwy test negat
12 DC śluz suchy test negat, apka wyznaczyła owulację, krótki ból jajnika
13 DC śluz kremowy ale dużo
Dzis 14 DC śluz rozciągliwy test owu pozytywny
I teraz jak byście obstawialy owulację ?
Wiem że poprostu trzeba działać ♥️ ale ja jestem z tych co muszą wszystko wiedzieć i na tej podstawie wiem kiedy ma być okres. Do gina niestety nie mam opcji pójść.
Jestem więc ciekawa waszych opinii i na kiedy byście obstawialy ? Może któraś tak miała ?😊
-
Joan31 wrote:Dziewczyny co myślicie ?
9 DC śluz rozciągliwy
Wiem że poprostu trzeba działać ♥️ ale ja jestem z tych co muszą wszystko wiedzieć i na tej podstawie wiem kiedy ma być okres. Do gina niestety nie mam opcji pójść.
Jestem więc ciekawa waszych opinii i na kiedy byście obstawialy ? Może któraś tak miała ?😊 -
Joan31 wrote:Dziewczyny co myślicie ?
9 DC śluz rozciągliwy
Jestem więc ciekawa waszych opinii i na kiedy byście obstawialy ? Może któraś tak miała ?😊Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Agata98 wrote:Ja bym zrobiła 7dpo licząc od 14dc po prostu badanie progesteronu. Organizm mógł się przygotować do owulacji ale mogło do niej nie dojść i podejście zrobił w tym 14 DC. A czasem się zdarzają 2 owulacje w krótkim czasie więc 😁
-
Joan31 wrote:U mnie duzej logistyki wymaga pójście na badania więc nie wiem czy to się uda. Chciałabym dwie owulację 😊 Ale raczej zakładam właśnie albo nie wystartował z owulka albo wcale jej nie będzie 😑
Dzisiaj miałam u siebie przed okienkiem dziewczynę 18 lat i już trójka dzieci 3 lata, 2 lata i pół roczne i jeszcze za przeproszeniem ryja darła na swojego partnera że jej nie pomaga a sama nie wpadła 🤦 rozumiem jedna wpadka ale nie trzy, w takim momencie widać jak bardzo brakuje wychowania rodziców i nauki podstawowych funkcji organizmu ludzkiegoOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Zazdroszczę kobietom które nie muszą tego pilnować bo mają owulacje jak w zegarku i jedyne czego pilnują to tego żeby się zabezpieczyć bo nie chcą póki co dziecka albo w ogóle.
Dzisiaj miałam u siebie przed okienkiem dziewczynę 18 lat i już trójka dzieci 3 lata, 2 lata i pół roczne i jeszcze za przeproszeniem ryja darła na swojego partnera że jej nie pomaga a sama nie wpadła 🤦 rozumiem jedna wpadka ale nie trzy, w takim momencie widać jak bardzo brakuje wychowania rodziców i nauki podstawowych funkcji organizmu ludzkiego
Ja dziś betę robiłam , poniżej 2,3 wiec No .. raczej niw ruszy już
-
Evvee27 wrote:Zgadzam się w stu procentach ..
Ja dziś betę robiłam , poniżej 2,3 wiec No .. raczej niw ruszy już
Agata98 No właśnie też się nad tym zastanawiam jak to jest. Czy poprostu taka płodność bo o tym nie myślą ? Chociaż chyba o niczym nie myślą skoro potrafią 3 albo 5 razy wpaść to jak zwierzęta lecą na żywioł 😉 -
Joan31 wrote:A który masz DC ?
Agata98 No właśnie też się nad tym zastanawiam jak to jest. Czy poprostu taka płodność bo o tym nie myślą ? Chociaż chyba o niczym nie myślą skoro potrafią 3 albo 5 razy wpaść to jak zwierzęta lecą na żywioł 😉Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Joan31 wrote:A który masz DC ?
Agata98 No właśnie też się nad tym zastanawiam jak to jest. Czy poprostu taka płodność bo o tym nie myślą ? Chociaż chyba o niczym nie myślą skoro potrafią 3 albo 5 razy wpaść to jak zwierzęta lecą na żywioł 😉 -
Agata98 wrote:No i raczej ktoś kto zachodzi w ciążę nie będąc osobą pełnoletnią to raczej sobie tego nie planuje 🙈także dramat, dzieci tylko żal bo skoro potrafią zadymy kręcić w miejscu publicznym jakim jest szpital to co się dzieje w domu