Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Macie doświadczenia z takimi testami? Ja niestety nie i zastanawiam się czy istnieje jeszcze jakakolwiek szansa. Nie chcę nakręcać się niepotrzebnie. Już pogodziłam się z tym, że zaczynamy od nowa w kolejnym cyklu, a ten test jednak namieszał trochę.09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵
IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.
5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
6w0d - 2,3mm i ♥️
7w3d - 8mm
8w6d - 2,2 cm
-
Raz jeszcze dziękuję za wszystkie odpowiedzi ☀️09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵
IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.
5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
6w0d - 2,3mm i ♥️
7w3d - 8mm
8w6d - 2,2 cm
-
Agata98 wrote:Dokładnie,nie jest proste a są osoby które potrafi dowalić że co może być takiego trudnego w zrobieniu dziecka 🤦 mój brat przez 10 lat się starał z żoną,udało się w zeszłym roku. Kto nie przeżył takiego problemu ten nie zrozumie
Jak komuś wspominałam,że się rok staramy o dziecko, to starsze pokolenie zawsze, o przecież to takie proste, my to za pierwszym drugim razem od razu. No fajnie, fajnie 😆 pozazdrościć 😆 -
goska000 wrote:Macie doświadczenia z takimi testami? Ja niestety nie i zastanawiam się czy istnieje jeszcze jakakolwiek szansa. Nie chcę nakręcać się niepotrzebnie. Już pogodziłam się z tym, że zaczynamy od nowa w kolejnym cyklu, a ten test jednak namieszał trochę.
-
Cześć kochane od sobory mam mega napiety grafik !
Dostałam okres wcześniej .. nie wiem jak to się stało ☹️
Wydaje mi się w ogóle ze mam owulacje tylko z jednego jajnika..
mamy piesia i cały czas coś robię przy nim i się opiekuje , dziecko i dwa psy nie lada zadanie 😂 -
Evvee27 wrote:Cześć kochane od sobory mam mega napiety grafik !
mamy piesia i cały czas coś robię przy nim i się opiekuje , dziecko i dwa psy nie lada zadanie 😂
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Evvee27 wrote:Cześć kochane od sobory mam mega napiety grafik !
mamy piesia i cały czas coś robię przy nim i się opiekuje , dziecko i dwa psy nie lada zadanie 😂
To teraz masz dzidziusia pieska do opieki to jestes zajęta. Jaki to piesio ?😊 -
Joan31 wrote:Też w tamtym miesiącu miałam kilka dni wcześniej a owulację miałam potwierdzoną wiec się skróciło niewiadomo dlaczego.
To teraz masz dzidziusia pieska do opieki to jestes zajęta. Jaki to piesio ?😊Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Agata98 wrote:No właśnie też pisałam że w tym miesiącu się mi przesunęło i mam już 8dpo gdzie standardowo bym miała dopiero 3 lub 4dpo😁
-
Joan31 wrote:Chyba jakieś wakacyjne wariacje cykl sobie robi. W tym cyklu mam z prawego jajnika który zrobił falstart w 10 DC wyszedł mi nawet pozytywny test owulacyjny w tym dniu ale nie czułam żeby do owulacji doszło i dopiero w 15 DC był test owu pozytyw krotkie kłucie jajnika i po tym dniu wzrost temp więc wydaje mi się że owubyła. Ale czy rzeczywiście była to się okaże bo w piątek pójdę zbadać ten progesteron i przy okazji inne hormony bo wydaje mi się że wariują troszkę 😊Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Joan31 wrote:Też w tamtym miesiącu miałam kilka dni wcześniej a owulację miałam potwierdzoną wiec się skróciło niewiadomo dlaczego.
To teraz masz dzidziusia pieska do opieki to jestes zajęta. Jaki to piesio ?😊
A piesiu to berneński pies pasterski , ja kocham zwierzeta 🥰
Na sama myśl ze muszę na noc go zamykać w kojcu to serce mi pęka , najchętniej bym wzięła go do domu ale teściowa by zawału dostała pewnie 😫 -
Joan31 wrote:Chyba jakieś wakacyjne wariacje cykl sobie robi. W tym cyklu mam z prawego jajnika który zrobił falstart w 10 DC wyszedł mi nawet pozytywny test owulacyjny w tym dniu ale nie czułam żeby do owulacji doszło i dopiero w 15 DC był test owu pozytyw krotkie kłucie jajnika i po tym dniu wzrost temp więc wydaje mi się że owubyła. Ale czy rzeczywiście była to się okaże bo w piątek pójdę zbadać ten progesteron i przy okazji inne hormony bo wydaje mi się że wariują troszkę 😊
-
A ja dostałam wynik progesteronu. Jest bardzo niski bo tylko 7,80.
Niby jest w normie jeśli chodzi o fazę lutealną ale jednak jest bardzo niski więc wątpię że owulacja była a nawet jak była to i tak nic z tego w tym miesiącu nie będzie bo to za niski poziom żeby dzidzia się zagnieździła. Także 1 sierpnia idę do ginekologa i zaczynam stymulację cyklu i na bank dostanę też dupka na progaOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:A ja dostałam wynik progesteronu. Jest bardzo niski bo tylko 7,80.
Niby jest w normie jeśli chodzi o fazę lutealną ale jednak jest bardzo niski więc wątpię że owulacja była a nawet jak była to i tak nic z tego w tym miesiącu nie będzie bo to za niski poziom żeby dzidzia się zagnieździła. Także 1 sierpnia idę do ginekologa i zaczynam stymulację cyklu i na bank dostanę też dupka na proga
Może stymulacja tak zadziała że będą od razu bliźniaki 😊
Ja idę w piątek na badania zobaczymy co się okaże. Ale coś jest nie tak bo wczoraj kręciło mi się w głowie caly czas. Myślę że tam rewolucje hormonalne trwaja.
Ginekolog dala mi czas do października na naturalne próby i później wchodzimy z lekami.
Ale musimy mieć same pozytywne myśli że wszystko się uda 😊 -
Joan31 wrote:Może stymulacja tak zadziała że będą od razu bliźniaki 😊
Ja idę w piątek na badania zobaczymy co się okaże. Ale coś jest nie tak bo wczoraj kręciło mi się w głowie caly czas. Myślę że tam rewolucje hormonalne trwaja.
Ginekolog dala mi czas do października na naturalne próby i później wchodzimy z lekami.
Ale musimy mieć same pozytywne myśli że wszystko się uda 😊
Tyle czasu było okej,przyszły wakacje to i organizm mi świruje 🙈Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Powtórzyłam badanie progesteronu na prośbę lekarza i mam tylko 8,75 ng/ml
Niby wzrosło od tego poprzedniego wyniku bo miałam 7,80 ale jednak jest niski. Pisałam już do swojego ginekologa to mi tylko napisała że na wizycie porozmawiamy bo też zobaczy inne wyniki.
Brzuch już mnie boli jak na okres więc mógłby już po prostu przyjść żebym z głowy miała. W dodatku mój apetyt tak wzrósł że przez 4 dni mam 2 kg do przodu 🙈 dramat po prostu. Mam taki zjazd psychiczny że czuje się momentami jakbym depresję miała. Na szczęście jutro już piątek więc po pracy będę mogła się nacieszyć chłopem,spędzić z nim miło czas,wyjść gdzieś
A jak tam u was?❤️Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Powtórzyłam badanie progesteronu na prośbę lekarza i mam tylko 8,75 ng/ml
Niby wzrosło od tego poprzedniego wyniku bo miałam 7,80 ale jednak jest niski. Pisałam już do swojego ginekologa to mi tylko napisała że na wizycie porozmawiamy bo też zobaczy inne wyniki.
Brzuch już mnie boli jak na okres więc mógłby już po prostu przyjść żebym z głowy miała. W dodatku mój apetyt tak wzrósł że przez 4 dni mam 2 kg do przodu 🙈 dramat po prostu. Mam taki zjazd psychiczny że czuje się momentami jakbym depresję miała. Na szczęście jutro już piątek więc po pracy będę mogła się nacieszyć chłopem,spędzić z nim miło czas,wyjść gdzieś
A jak tam u was?❤️
Ja jutro od rana lecę na badania i zobaczymy co tam ciekawego wyjdzie. Nie wiem w sumie czy to dobry pomysł badać przed weekendem bo jak będą niezbyt wyniki to sobie zepsuje weekend. -
Joan31 wrote:Może lepiej jak wiesz już teraz żeby nie trzymać się nadziei. Jutro się zrelaksuj nie myśl o tym zróbcie razem coś fajnego i nastrój wróci 😊
Ja jutro od rana lecę na badania i zobaczymy co tam ciekawego wyjdzie. Nie wiem w sumie czy to dobry pomysł badać przed weekendem bo jak będą niezbyt wyniki to sobie zepsuje weekend.
Pytanie czy byś na weekend dostała nawet wyniki bo to różnie bywa z laboratorium ale jak masz niedługo lekarza to już lepiej dzisiaj zrobić żeby na 100 procent mieć wyniki. Wczoraj byłam w diagnostyce to im system padł i babeczka zaczęła przyjmować 2 godziny później także różnie bywaOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Akurat na ciążę w tym miesiącu nawet nie liczyłam także nie byłam nastawiona. Bardziej zawiedziona jestem po prostu tym że wyniki robią się gorsze niż były.
Pytanie czy byś na weekend dostała nawet wyniki bo to różnie bywa z laboratorium ale jak masz niedługo lekarza to już lepiej dzisiaj zrobić żeby na 100 procent mieć wyniki. Wczoraj byłam w diagnostyce to im system padł i babeczka zaczęła przyjmować 2 godziny później także różnie bywa
Ale już się stresuje tymi wynikami.