Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Daga121222 wrote:Niestety nie, wstaję o różnych porach i jest to niemożliwe 😞
Kiedy planujesz testowac? Ja dopiero w piątek u mnie to będzie 26dzień cyklu przy cyklach 28dniowych, 12-13dni po owulacji, o ile wgl wystąpiła. 11dnia cyklu paski z testów owu aż bordowe byly, tempka wskoczyla i utrzymuje sie ponad srednia, dzis jeszcze podskoczyla do 37, w poniedzialek ide na badanie progesteronu👩🏻 32 👦🏽34
Styczeń 2024- starania o pierwsze dziecko ❤️🔥
20.02.2024- ⏸️ 🥰
11.03.2024- mamy ❤️ -
Pimpi wrote:Kiedy planujesz testowac? Ja dopiero w piątek u mnie to będzie 26dzień cyklu przy cyklach 28dniowych, 12-13dni po owulacji, o ile wgl wystąpiła. 11dnia cyklu paski z testów owu aż bordowe byly, tempka wskoczyla i utrzymuje sie ponad srednia, dzis jeszcze podskoczyla do 37, w poniedzialek ide na badanie progesteronu
Ja właśnie w piątek za tydzień planowo mam dostać 🐒. Więc jeśli wtedy nie dostanę, to planuję zatestowaćPimpi lubi tę wiadomość
👱🏻♀️28
🧑🏻🦱28
👩🏼❤️💋👨🏻2015
💍2019
💒12.08.2022
Starania od: 02.2023
💊 magnez, olej z wiesiołka, wit D, omega 3, selen i cynk
18.10 ➡️ Pierwsza wizyta w Klinice Niepłodności -
Natka_xx wrote:Dziewczyny, jak byście zinterpretowały ten test?
https://zapodaj.net/plik-smIzoefHh3
Jak dla mnie też pozytywny. Powtórz
Co do objawów to ja nie miałam żadnych fizycznych. Jedynie co mnie skłoniło do podejrzeń to progesteron 7 dpo miałam 19 a zwykle był koło 15 i pomyślałam, że to może to 😊 czułam, że mogło się udać tym razem.
A test zrobiłam bo chciałam się upewnić, czy jechać wieczorem na trening czy sobie odpuścić 😉 -
Anna_bella wrote:Jak dla mnie też pozytywny. Powtórz
Co do objawów to ja nie miałam żadnych fizycznych. Jedynie co mnie skłoniło do podejrzeń to progesteron 7 dpo miałam 19 a zwykle był koło 15 i pomyślałam, że to może to 😊 czułam, że mogło się udać tym razem.
A test zrobiłam bo chciałam się upewnić, czy jechać wieczorem na trening czy sobie odpuścić 😉
Ja w środę chcę wybrać się do swojego lekarza by zobaczyć wyniki. Jestem ciekawa mojego progesteronu.
Bo jak robiłam badanie na własną rękę w grudniu , bez monitoringu cyklu, to wyszło mi 15.
Ciekawe czy teraz będzie wyższy 🙏🏻
To czekanie mnie wykończy.
Ale niestety nie mam jak podjechać do lekarza wcześniej
👱🏻♀️28
🧑🏻🦱28
👩🏼❤️💋👨🏻2015
💍2019
💒12.08.2022
Pimpi wrote:Progesteron najlepiej jest badać 7dni po owulacji
No i ja tak zrobiłam 🙂 wczoraj byłam zbadać progesteron.👱🏻♀️28
🧑🏻🦱28
👩🏼❤️💋👨🏻2015
💍2019
💒12.08.2022
Daga121222 wrote:No i ja tak zrobiłam 🙂 wczoraj byłam zbadać progesteron.
Aa!! Nie zrozumiałam, to super ja ide wlasnie w poniedzialek. Troche sie martwie, nigdy nie badałam mam nadzieje, ze nie bede potrzebowala lekow👩🏻 32 👦🏽34
20.02.2024- ⏸️ 🥰
11.03.2024- mamy ❤️ -
Ja robię badania w SLA i wyniki mam tego samego dnia online. Czekam właśnie na betę dzisiejszą, powinna być za godzinę . A nie masz możliwości odbioru badań online? Na wczorajszy progesteron czekać do środy to naprawdę można ćwiczyć cierpliwość 😲
-
Daga121222 wrote:Dziewczyny 🙂
Te, które wykonały już testy i mają potwierdzoną ciążę. Po czym poznałyście, że jesteście w ciąży? Czułyście coś przed zrobieniem testu? 🙂
Ja jestem jeszcze 6 dni przed okresem, byłam w tym miesiącu na monitoringu, owulacja potwierdzona w 13 dc. Dzisiaj mam 21 dc.
Nie chce się nastawiać.. czekam na wyniki progesteronu, które będą w przyszłym tygodniu.
Ale zastanawiam się czy coś czułyście, czy nie miałyście kompletnie żadnych objawów
Ja miałam kilka dni po owulacji bóle podbrzusza takie ciągnięcie, a w jeden wieczór podbrzusze miałam takie dziwnie gorące i czułam się jakbym miała gorączkę ale nie miałam. I wieczorem zgaga ,której nie miewam. Bol podbrzusza był taki chwilowy i zaraz nie boli i tak na zmianę. Piersi mnie nie bolały w ogole. Dopiero kilka dni temu zaczęły.02.2015 - 🩷🤱
11.2023 - 14 tydz 🩵💔 Trisomia 18
06.2024 - 23 tydz 🩷💔 Rozszczep kręgosłupa, wielowadzie. -
Anna_bella wrote:Ja robię badania w SLA i wyniki mam tego samego dnia online. Czekam właśnie na betę dzisiejszą, powinna być za godzinę . A nie masz możliwości odbioru badań online? Na wczorajszy progesteron czekać do środy to naprawdę można ćwiczyć cierpliwość 😲
Wiesz co, ja robiłam badania na NFZ, więc wyniki od razu idą do mojego lekarza 🙄 a w środy przyjmuje do wieczora, więc wtedy jedynie będę miała szansę by przyjechać i czegokolwiek się dowiedzieć👱🏻♀️28
🧑🏻🦱28
👩🏼❤️💋👨🏻2015
💍2019
💒12.08.2022
Karolina a Ty jak się czujesz? Kiedy termin u gina? Robisz jeszcze jakieś HCG?🧑 1985 🧒 1980
Czerwiec 2022 piękny chłopiec, 10 apgar
Marzec 2023 🫄
Kwiecień 2023 💔
15.02 6.5mm dziecka 😍 bije serduszko
21.02 8.2mm bije ❤️
05.03 28.2mm bije ❤️ rusza głową i rączkami 😍
26.03 badanie prenatalne, dzidzia zdrowa, 5.8cm, mamy chłopczyka 🙂 niskie ryzyka 💪
17.04 poczułam pierwszy raz twoje ruchy ❤️
28.05 synek 20cm i 413g, idealny ❤️
13.06 waga 540g 🙂
01.08 Nikodem waży 1525 gr zdrowy ❤️
14.08 szpital i patologia ciąż, wszystko jest dobrze podobno ważysz 2234 🙂
-
Cześć dziewczyny, jestem nowa 4.02 test obu pozytywny owu wg apki 6.02 serduszka od 3.02 do 7.02 test dzisiaj rano negatyw wg apki jestem 11 dpo za dwa dni niby okres (cały tydzień bolały mnie na zmianę jajniki, raz mnie tak kuło w pochwie że musiałam przeciwbólowe zażyć) przez tydzień miałam bardzo dużo białego gęstego śluzu aż tyle że myślałam że wcześniej okres dostałam, bety nie zrobię mieszkam za granicą
-
Ruda89*** wrote:Cześć dziewczyny, jestem nowa 4.02 test obu pozytywny owu wg apki 6.02 serduszka od 3.02 do 7.02 test dzisiaj rano negatyw wg apki jestem 11 dpo za dwa dni niby okres (cały tydzień bolały mnie na zmianę jajniki, raz mnie tak kuło w pochwie że musiałam przeciwbólowe zażyć) przez tydzień miałam bardzo dużo białego gęstego śluzu aż tyle że myślałam że wcześniej okres dostałam, bety nie zrobię mieszkam za granicą
Może wcześnie? Ja gdybym miala testy to probowalabym nastepnego dnia, i nastepnego i tak aż do okresu. Nie ma reguły są dziewczyny szczęściary, które delikatną drugą kreskę ujrzały w 8dpo a są takie które dopiero tydz po spodziewanym terminie miesiączki. Z forum wyczytalam takze ze tego samego dnia dwa testy ale innych marek dały różne wyniki. A jaka czułość testu? Masz regularne miesiączki?👩🏻 32 👦🏽34
20.02.2024- ⏸️ 🥰
11.03.2024- mamy ❤️ -
Pimpi wrote:Może wcześnie? Ja gdybym miala testy to probowalabym nastepnego dnia, i nastepnego i tak aż do okresu. Nie ma reguły są dziewczyny szczęściary, które delikatną drugą kreskę ujrzały w 8dpo a są takie które dopiero tydz po spodziewanym terminie miesiączki. Z forum wyczytalam takze ze tego samego dnia dwa testy ale innych marek dały różne wyniki. A jaka czułość testu? Masz regularne miesiączki?
Mam miesiączki 28-29 dni więc nazwałabym je reguralnymi w sumie testy mam czule 10, wiem ze implantacja nawet w 12 dpo więc teoretycznie dzisiaj ale to czekanie, przeczytałam wszystkie możliwe wątki już chyba tutaj na forumPimpi lubi tę wiadomość
-
Ruda89*** wrote:Mam miesiączki 28-29 dni więc nazwałabym je reguralnymi w sumie testy mam czule 10, wiem ze implantacja nawet w 12 dpo więc teoretycznie dzisiaj ale to czekanie, przeczytałam wszystkie możliwe wątki już chyba tutaj na forum👩🏻 32 👦🏽34
20.02.2024- ⏸️ 🥰
11.03.2024- mamy ❤️ -
Marta.R. wrote:Karolina a Ty jak się czujesz? Kiedy termin u gina? Robisz jeszcze jakieś HCG?
Brzuszek czasem mnie boli, ale mdlosci chyba minęły 😁za to piersi mam ogromne, ale nie bolą tak bardzo🤔😊
21.02 mam wizytę to się dowiem kiedy termin i który to dokładnie jest tydzień. Bo jak dzieciątka podgoni to temrin porodu wychodzi na 4.10 a jak jednak owulacja była później to będzie to 10.10( mojej mamy urodziny)😍25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Pimpi wrote:Kochana to tak jak ja, od A-Z 😅 Ja spodziewaną miesiaczke mam miec za tydzien w poniedzialek i zacxne testowac od piątku czyli 3dni przed miesiączką
I nawet teraz jak leżę to mnie ciągnie w dół, kupiłam olej z wiesiołka, termometr żeby mierzyć temperaturę, kolejne testy owulacyjne żeby się naprawdę wstrzelić, oczywiście myślę że się nie udało jak zobaczyłam biel wizira na teście rano, masakra -
Karloina wrote:Hej , dziękuję dobrze się czuje. Dzisiaj cały dzień z synkiem , byliśmy też trochę na Placu zabaw
Brzuszek czasem mnie boli, ale mdlosci chyba minęły 😁za to piersi mam ogromne, ale nie bolą tak bardzo🤔😊
21.02 mam wizytę to się dowiem kiedy termin i który to dokładnie jest tydzień. Bo jak dzieciątka podgoni to temrin porodu wychodzi na 4.10 a jak jednak owulacja była później to będzie to 10.10( mojej mamy urodziny)😍🧑 1985 🧒 1980
Czerwiec 2022 piękny chłopiec, 10 apgar
Marzec 2023 🫄
Kwiecień 2023 💔
15.02 6.5mm dziecka 😍 bije serduszko
21.02 8.2mm bije ❤️
05.03 28.2mm bije ❤️ rusza głową i rączkami 😍
26.03 badanie prenatalne, dzidzia zdrowa, 5.8cm, mamy chłopczyka 🙂 niskie ryzyka 💪
17.04 poczułam pierwszy raz twoje ruchy ❤️
28.05 synek 20cm i 413g, idealny ❤️
13.06 waga 540g 🙂
01.08 Nikodem waży 1525 gr zdrowy ❤️
14.08 szpital i patologia ciąż, wszystko jest dobrze podobno ważysz 2234 🙂
-
Marta.R. wrote:Jej takie podwójne urodzinki też super, babcia ze szczęścia by szalała. 🙂 U mnie termin 12.10 a z USG wynika koło 6.10, to pewnie będzie tak po środku. Następną wizytę mam w najbliższą środę gdyż odbieram też cytologię
Dziewczyny, nie chce byc niegrzeczna ale czy ten watek nie dotyczy oczekiwania na testowanie i początkowej fazy testow? Naprawde watkow dot poczatku ciazy jest mnostwo dajcie szanse dziewczynom, ktore to szczescie mają jeszcze przed soba przebic sie z postami👩🏻 32 👦🏽34
20.02.2024- ⏸️ 🥰
11.03.2024- mamy ❤️ -
Ruda89*** wrote:I nawet teraz jak leżę to mnie ciągnie w dół, kupiłam olej z wiesiołka, termometr żeby mierzyć temperaturę, kolejne testy owulacyjne żeby się naprawdę wstrzelić, oczywiście myślę że się nie udało jak zobaczyłam biel wizira na teście rano, masakra
Ja tez tak mialam w poprzednim cyklu. Ale polecam Ci mierzenie temperatury. Testy owulacyjne tez robie👩🏻 32 👦🏽34
20.02.2024- ⏸️ 🥰
11.03.2024- mamy ❤️