X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cień cienia testu ciążowego.
Odpowiedz

Cień cienia testu ciążowego.

Oceń ten wątek:
  • Nowucjuszka Koleżanka

Wysłany: 25 listopada, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miwaay wrote:
    U mnie testy dzisiaj wyglądają tak.

https://zapodaj.net/plik-Cxm3MRB0p1 https://zapodaj.net/plik-LfELixDYVX

Beta 6,9
    Prog 17,20

Nie wiem czy nie za niska ta beta 🥺
    Super kreseczka! Zrób ponownie betę, sprawdzisz czy jest przyrost 😊

preg.png

👩‍❤️‍👨 ja 31, on 29

⏸️ 19/11/2024 😍
    10/12 7tc, jest serduszko ❤️
    23/12 USG kontrola
    07/01 kontrola
    14-16/01 prenatalne 🫶
  • Miwaay Debiutantka

Wysłany: 25 listopada, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maddiee wrote:
    W ktorym dniu po owu robilas bete?
    9-10dpo 😊

• maddiee Koleżanka

Wysłany: 25 listopada, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miwaay wrote:
    9-10dpo 😊

a mialas tez ovitrelle kub cos podobnego, co moglo wplywac na wynik?

• Miwaay Debiutantka

Wysłany: 25 listopada, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic takiego nie miałam 😊

• maddiee Koleżanka

Wysłany: 26 listopada, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miwaay wrote:
    Nic takiego nie miałam 😊

to super, czyli mialas od razu „rozowo“ na bialym, ze pozytyw 😊 trzymam kciuki

• Kroliczek2411 Przyjaciółka

Wysłany: 26 listopada, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Mam nadzieję , że trafiłam z wątkiem .Proszę o radę , może miała któraś z Was podobne doświadczenie ..
    Wczoraj tj. 9dpo ( wyłapałam na testach owu) na teście bladziutka kreska (rano test był negatywny a wieczorem już bladzioch )
    Więc dziś z rana obowiązkowo beta.
    Wynik :
    10 dpo

Beta hcg 4,9
    Prog 52,86 nmol/l

Czy jest nadzieja? Miała
    Któraś podobny wynik?
    Wiem , że nie jest dodatni ale w sumie taki na pograniczu:(
    Na początku października przeszłam Cb w 6 tyg samoistnie się oczyściłam . Odczekałam jeden cykl i teraz probowaliśmy znowu.
    Czy jest sens powtarzać jutro betę ? czy lepiej poczekać dwa dni? Nie robiłam nigdy bety dzień po dniu więc nie wiem czy to ma sens ? Przyznam się że strasznie się stresuje.:(
    Z góry dziękuję za odpowiedzi i rady.

• Hopex2 Koleżanka

Wysłany: 26 listopada, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteś dopiero 10 dpo, więc beta pewnie staruje, progesteron jest bardzo wysoki, więc może coś z tego będzie ☺️ powtórzyłabym za 2 dni będzie najbadziej wiarygodnie. I dodatkowo to był test owulacyjny, nie ciążowy, nie sugerowałobym się tak bardzo 😌

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada, 17:28

Kroliczek2411 lubi tę wiadomość

👩27👨29

Starania od 06.24

Hashimoto, IO, niedoczynność tarczycy.

Podstawowe badania w normie 😌
    Październik: Clo+ovitrelle+duphaston -pęcherzyk 21 mm❌
    Listopad: clo+ovitrelle+ duphaston+Acard pęcherzyk 22 mm ❌
    Grudzień: Clo+ Ovitrelle

Wysłany: 26 listopada, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodziło mi to , że owu wyłapałam testem musiałam się źle wyrazić. Test robiłam ciążowy :)
    Dziękuję za otuchę .. tak liczę , że beta startuje i , że będzie ok 🥹

• Dagmarova Przyjaciółka

Wysłany: 26 listopada, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroliczek2411 wrote:
    Chodziło mi to , że owu wyłapałam testem musiałam się źle wyrazić. Test robiłam ciążowy :)
    Dziękuję za otuchę .. tak liczę , że beta startuje i , że będzie ok 🥹
    Jestem w podobnej sytuacji, tyle że ja w poniedziałek bete miałam 3.3, już pogodziłam się, że nie w tym cyklu, ale dziś rano zrobiłam test I kreska była nieco bardziej wyraźna, jutro zrobię ponownie bete I będzie wiadomo.

Trzymam kciuki za nas ❤️

2018 - 🦸‍♂️
    08.24r - 💔 5/6tc

2cs, 02.11 🩸
    Zobaczymy co przyniesie listopad.

9/10dpo - bardzo blada ⏸️
    11dpo - beta 3.3 i już prawie brak nadziei
    12dpo -⏸️ kreski bardziej widoczne
    13dpo 27.11 - beta 19.1 🥹 prog. 14.7
    03.12 - beta 466, prog. 11.2
    06.12 - beta 819
    12.12 - beta prawie 3tys, prog. 10.7
    12.12 - I usg - pęcherzyk + ciałko żółte (5+4)
    23.12 - (7+2) 1.13cm, z bijącym 💗🤞🤞🤞 prog. 25
    02.01 - kolejna wizyta
    IO, niedoczynność, otyłość.
    Euthyrox 100, metformina 1500, prog. 2x200mg

preg.png

Wysłany: 26 listopada, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagmarova wrote:
    Jestem w podobnej sytuacji, tyle że ja w poniedziałek bete miałam 3.3, już pogodziłam się, że nie w tym cyklu, ale dziś rano zrobiłam test I kreska była nieco bardziej wyraźna, jutro zrobię ponownie bete I będzie wiadomo.

Trzymam kciuki za nas ❤️

Trzymam kciuki za jutrzejszą betę ✊🏻
    Czekamy na piękny przyrost 🙂

• GoleM Koleżanka

Wysłany: 27 listopada, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny na forum jestem od jakiegoś czasu,raz tylko patrzę raz się udzielę,dzisiaj po prawie dwóch latach zobaczyłam to: https://zapodaj.net/plik-EM6arorrZ6

Na drugim teście takim samym PINK super czuły tak samo,na facelle mniej dostrzegalna ,,kreska" o ile można to tak nazwać dzisiaj 9/10 dpo,test robiony po 11:00 z któregoś tam z kolei moczu jak myślicie jest ta druga kreska czy to moja wyobraźnia? Zawsze wychodziła biel aż w oczy razilo a dziś jak podeszłam do umywalki na której leżał test,zrezygnowana,już smutna to aż mi nogi sie ugiely bo jak wół zobaczyłam Pana Cienia
    P.S. zdjęc to ja nie umiem robić w końcu się wkurzyłam i na balkonie zrobiłam przy zachmurzeniu 100%:)))

Buziaki:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada, 13:13

Wysłany: 27 listopada, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GoleM wrote:
    Hej dziewczyny na forum jestem od jakiegoś czasu,raz tylko patrzę raz się udzielę,dzisiaj po prawie dwóch latach zobaczyłam to: https://zapodaj.net/plik-EM6arorrZ6

Na drugim teście takim samym PINK super czuły tak samo,na facelle mniej dostrzegalna ,,kreska" o ile można to tak nazwać dzisiaj 9/10 dpo,test robiony po 11:00 z któregoś tam z kolei moczu jak myślicie jest ta druga kreska czy to moja wyobraźnia? Zawsze wychodziła biel aż w oczy razilo a dziś jak podeszłam do umywalki na której leżał test,zrezygnowana,już smutna to aż mi nogi sie ugiely bo jak wół zobaczyłam Pana Cienia
    P.S. zdjęc to ja nie umiem robić w końcu się wkurzyłam i na balkonie zrobiłam przy zachmurzeniu 100%:)))

Jak dla mnie jest kreska , i to nie cień a kreska :)
    Jak na 9/10 dpo to juz serio dobrze widać .
    U mnie w 9 dpo nie było takiej ładnej :)

• GoleM Koleżanka

Wysłany: 27 listopada, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroliczek2411 wrote:
    Jak dla mnie jest kreska , i to nie cień a kreska :)
    Jak na 9/10 dpo to juz serio dobrze widać .
    U mnie w 9 dpo nie było takiej ładnej :)
    Króliczku nawet nie wiesz ile gramów łez wycisnęłas mi z oczu ta odpowiedzią, oczywiscie lez szczescia i nadzieji!!! Kochana dziękuję rano robie kolejne testy i na bete:***

Wysłany: 27 listopada, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GoleM wrote:
    Króliczku nawet nie wiesz ile gramów łez wycisnęłas mi z oczu ta odpowiedzią, oczywiscie lez szczescia i nadzieji!!! Kochana dziękuję rano robie kolejne testy i na bete:***
    Mam nadzieję , że inne testy tez pokażą Ci drugą kreseczkę z rana :) ja sama tez jutro idę na betę zobaczyć czy rośnie bo w 10 dpo była taka na pograniczu także stres jest 🫣także trzymam kciuki za nas obie ❤️ jutro musi być dobry dzień ❤️

Wysłany: 27 listopada, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Dagmarova co z Twoją beta? liczę na dobre wieści ✊🏻

• GoleM Koleżanka

Wysłany: 27 listopada, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroliczek2411 wrote:
    Mam nadzieję , że inne testy tez pokażą Ci drugą kreseczkę z rana :) ja sama tez jutro idę na betę zobaczyć czy rośnie bo w 10 dpo była taka na pograniczu także stres jest 🫣także trzymam kciuki za nas obie ❤️ jutro musi być dobry dzień ❤️
    Króliczku trzymam kciuki za Ciebie i za siebie człowiek chciałby już jutro a to jutro jak na złość nadchodzi powoli:)

• maddiee Koleżanka

Wysłany: 27 listopada, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GoleM wrote:

widac jak najbardziej, trzymam kciuki 🤞🏼😊 jak u Ciebie wygladaly starania?

• GoleM Koleżanka

Wysłany: 27 listopada, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maddiee wrote:
    widac jak najbardziej, trzymam kciuki 🤞🏼😊 jak u Ciebie wygladaly starania?
    Hej u Nas starania dużo badan,ja hashimoto niedoczynność,IO badania męża,moje tez tylko niskie AMH już szykowaliśmy się na IUI ale trafiłam na fantastycznego lekarza,naprawdę fantastycznego który po dwóch latach stwierdził ,,Pani nie ma owu w 10-11 dniu cyklu tylko 16-18" dal proga po owu i chyba jak widać pyklo, wcześniej w klinice robili usg badania dawali wspomagacze,zastrzyki i nic z tego nie było ale dawali w 11-12 dc aj ogólnie zawiła historia więc jak coś pisz na priv P.S. test po 18:00 był po 5 minutach różowy jak ta lala zdjęcie zrobione godzinę po ale wcześniej no nikt nie powiedziałby,że to błąd :)

Dodaje zdjęcie testu po 18
    https://zapodaj.net/plik-5YCBfj0Xko
    https://zapodaj.net/plik-bvSQ1cvVyN

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada, 19:08

• maddiee Koleżanka

Wysłany: 27 listopada, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GoleM wrote:
    Hej u Nas starania dużo badan,ja hashimoto niedoczynność,IO badania męża,moje tez tylko niskie AMH już szykowaliśmy się na IUI ale trafiłam na fantastycznego lekarza,naprawdę fantastycznego który po dwóch latach stwierdził ,,Pani nie ma owu w 10-11 dniu cyklu tylko 16-18" dal proga po owu i chyba jak widać pyklo, wcześniej w klinice robili usg badania dawali wspomagacze,zastrzyki i nic z tego nie było ale dawali w 11-12 dc aj ogólnie zawiła historia więc jak coś pisz na priv P.S. test po 18:00 był po 5 minutach różowy jak ta lala zdjęcie zrobione godzinę po ale wcześniej no nikt nie powiedziałby,że to błąd :)

Dodaje zdjęcie testu po 18
    https://zapodaj.net/plik-5YCBfj0Xko
    https://zapodaj.net/plik-bvSQ1cvVyN

widac widac 😊 wyslalam Ci zaproszenie to odezwe sie na priv bo mam kilka pytan 😊

• GoleM Koleżanka

Wysłany: 27 listopada, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maddiee wrote:
    widac widac 😊 wyslalam Ci zaproszenie to odezwe sie na priv bo mam kilka pytan 😊
    Kochana a wiesz gdzie i jak odbiera się zaproszenie?

‹‹ 214 215 216 217 218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ