Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ivka wrote:Szanuje za cierpliwość, już dawno stałabym pod drzwiami laboratorium 🙈
Hahaha, generalnie od roku co miesiąc myślę że ,,w tym cyklu się udało” i stwierdziłam że wariuje, więc rozsądek wziął górę w tym cyklu 😂 jeśli okres nie przyjdzie do jutra to pójdę w piątek, ale nie powiem straciłam nadzieje, przez te testy, coś czuję że los sobie ze mnie drwi :pIvka lubi tę wiadomość
-
Bernateczka wrote:Hahaha, generalnie od roku co miesiąc myślę że ,,w tym cyklu się udało” i stwierdziłam że wariuje, więc rozsądek wziął górę w tym cyklu 😂 jeśli okres nie przyjdzie do jutra to pójdę w piątek, ale nie powiem straciłam nadzieje, przez te testy, coś czuję że los sobie ze mnie drwi :p
-
Bernateczka wrote:Hahaha, generalnie od roku co miesiąc myślę że ,,w tym cyklu się udało” i stwierdziłam że wariuje, więc rozsądek wziął górę w tym cyklu 😂 jeśli okres nie przyjdzie do jutra to pójdę w piątek, ale nie powiem straciłam nadzieje, przez te testy, coś czuję że los sobie ze mnie drwi :p👩🏻93 Stwardnienie rozsiane od 2017,wszystko stabilnie
👨🏻87
6cs
21.12 (12dpo,30dc) ⏸️ beta: 20,1 mlU/mL 🤞🏻
23.12 beta 71mlU/ml - przyrost 275%
Prog: 18,68 -
Magnes wrote:A robiłaś dziś test?
Tak, ale test wadliwy i siki się zatrzymały w połowie 😂 jutro powtórka z rozrywki
Edit: siki się trochę rozmyły i jest delikatna kreska, ale 10 minut po czasie więc niezaliczam, chociaż tli się we mnie nadzieja 🥹Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia, 09:47
-
Ivka wrote:Ja już uznałam, że w tym cyklu nie ma sensu robić testów. Robiłam przez 4 cykle i to się mija z celem, obsikane pieniądze tylko 😂👀 zrobię raz betę przed okresem i wszystko będzie wiadome, zwłaszcza że w tym cyklu wypada przed świętami 🙈
No i prawidłowo 😂🫶 -
Hej dziewczyny, więc tak owu miałam 15 listopada, więc jestem 5 dni po terminie @. Testy wychodzą mi negatywnie jak na moje oko. Bo niby coś widac, ale nie chce się nakręcać kolejny raz. Ale jednak piersi mnie bolą jak na @. Więc już sama nie wiem co i tym myśleć
-
Bernateczka wrote:Tak, ale test wadliwy i siki się zatrzymały w połowie 😂 jutro powtórka z rozrywki
Edit: siki się trochę rozmyły i jest delikatna kreska, ale 10 minut po czasie więc niezaliczam, chociaż tli się we mnie nadzieja 🥹👩🏻93 Stwardnienie rozsiane od 2017,wszystko stabilnie
👨🏻87
6cs
21.12 (12dpo,30dc) ⏸️ beta: 20,1 mlU/mL 🤞🏻
23.12 beta 71mlU/ml - przyrost 275%
Prog: 18,68 -
MinnieMouse wrote:Nie mam pojęcia kiedy mogła być owulacja 🫣 Mam PCOS, miesiączki przychodzą kiedy chcą, dziś 46dc. Test powyżej zrobiony nie z pierwszego moczu, wręcz mocno rozwodnionego.
MinnieMouse lubi tę wiadomość
-
MinnieMouse wrote:Czy na tym teście coś widać? 🤨
https://zapodaj.net/plik-A1Jk0Z7RuaMinnieMouse lubi tę wiadomość
➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
💔 maj 2021 - łyżeczkowanie (puste jajo)
➡️ 31 styczeń 2022 pozytywny test ciążowy
❤️ 11 październik 2022 - mamy synusia
➡️ 08 marzec 2024 pozytywny test ciążowy
💔 11 kwiecień 2024 poronienie w domu (puste jajo)
➡️ 06 grudnia 2024 II kreski ale bladzioch
➡️ 08 grudnia 2024 coś ala okres (słabszy niż tradycyjny, bardziej wodnisty, intensywnie jasny czerwony) -
nick nieaktualny
-
Beata20 wrote:Cześć dziewczyny jestem 7 dni po owulacji wczoraj testowałam i albo mi się wydaje albo widzę słaba kreske
Proszę o pomoc bo nie mogę spać spokojnie
Też to widzicie?
https://zapodaj.net/plik-hfnFTExGri04.2023 💔8tc
18.12.2023💔19+6tc💔
Mój Maleńki wraz z Tobą odeszła część Nas💔
Kiedyś Cię przytulę😍
12.2024 ⏸️ Grudniowy cud💫🌈
Trombofilia złożona: v-leiden, PAI-1, MTHFR
👫Kariotypy prawidłowe, ryzyko 1%
25.09.24 🟢 -
Hej,
Czy testy o czulosci 10 moga wyjsc jeszcze negatywne w 12dpo? przewidywana miesiaczka 06.12 😖👩🏻28
🧑🏻🦱32
👶🏻 Starania od 07.2024
👩🏻💊 L-arginina, Fertistim, magnez, NAC, olej z wiesiołka, wit. D, omega 3, selen, cynk, wit. C, maca, zioła ojca sroki.
🧔🏻♂️💊 selen, cynk, wit. D, wit. A+E, maca, L-arginina, L-karnityna, koenzym Q10, omega 3, zioła ojca sroki.