Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cień cienia testu ciążowego.
Odpowiedz

Cień cienia testu ciążowego.

Oceń ten wątek:
  • Nowucjuszka Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GoleM wrote:
    Hej dziewczyny na forum jestem od jakiegoś czasu,raz tylko patrzę raz się udzielę,dzisiaj po prawie dwóch latach zobaczyłam to: https://zapodaj.net/plik-EM6arorrZ6

Na drugim teście takim samym PINK super czuły tak samo,na facelle mniej dostrzegalna ,,kreska" o ile można to tak nazwać dzisiaj 9/10 dpo,test robiony po 11:00 z któregoś tam z kolei moczu jak myślicie jest ta druga kreska czy to moja wyobraźnia? Zawsze wychodziła biel aż w oczy razilo a dziś jak podeszłam do umywalki na której leżał test,zrezygnowana,już smutna to aż mi nogi sie ugiely bo jak wół zobaczyłam Pana Cienia
    P.S. zdjęc to ja nie umiem robić w końcu się wkurzyłam i na balkonie zrobiłam przy zachmurzeniu 100%:)))

Buziaki:*
    Miałam taką samą kreseczkę tydzień temu 😊 gratulacje!!

👩‍❤️‍👨 ja 31, on 29
    Starania od 09/2024
    ⏸️ 19/11/2014 ❤️
  • Eedzia11 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GoleM gratulacje, piękna krecha! a info o 9/10 dpo tylko mnie nakręca do testowania 🙈

➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
    💔 maj 2021 - łyżeczkowanie (puste jajo)
    ➡️ 31 styczeń 2022 pozytywny test ciążowy
    ❤️ 11 październik 2022 - mamy synusia
    ➡️ 08 marzec 2024 pozytywny test ciążowy
    💔 11 kwiecień 2024 poronienie w domu (puste jajo)
  • maddiee Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GoleM wrote:
    Kochana a wiesz gdzie i jak odbiera się zaproszenie?

sprawdz w gornym prawym rogu sa trzy kreski menu i tam powinno byc 😊

‹‹ 213 214 215 216 217
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ