X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cień cienia testu ciążowego.
Odpowiedz

Cień cienia testu ciążowego.

Oceń ten wątek:
  • lukasz94 Nowa

Wysłany: 28 grudnia 2024, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AlicjaRogos wrote:
    Jeszcze nie ma 🫣 ciekawe czy dzisiaj będą wykonywałam w diagnostyka wcześniej to było vitalabo może wy wiecie czy w sobotę podają wyniki?
    I jak miałaś wynik może w sobotę? Bo u nas ta godzina i cisza tylko komunikat "Nie można otworzyć zlecenia. Spróbuj ponownie później lub skontaktuj się z Infolinią Diagnostyki."

• Insane Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2024, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lukasz94 wrote:
    I jak miałaś wynik może w sobotę? Bo u nas ta godzina i cisza tylko komunikat "Nie można otworzyć zlecenia. Spróbuj ponownie później lub skontaktuj się z Infolinią Diagnostyki."

Możliwe, że źle wpisujesz kod. Przy dobrym kodzie normalnie widać badanie, tyle, że z napisem, że jest w trakcie realizacji (no albo już jest wynik).

40 tc 💔
  • lukasz94 Nowa

Wysłany: 28 grudnia 2024, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Insane wrote:
    Możliwe, że źle wpisujesz kod. Przy dobrym kodzie normalnie widać badanie, tyle, że z napisem, że jest w trakcie realizacji (no albo już jest wynik).
    Wszystko wpisuje na pewno dobrze chyba że dane pacjenta ktoś błędnie wklepał w recepcji i dlatego jest problem.
    Najgorsze, że dziś sobota i musimy czekać do poniedziałku aby cokolwiek załatwić...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2024, 21:36

• Insane Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2024, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lukasz94 wrote:
    Wszystko wpisuje na pewno dobrze chyba że dane pacjenta ktoś błędnie wklepał w recepcji i dlatego jest problem.
    Najgorsze, że dziś sobota i musimy czekać do poniedziałku aby cokolwiek załatwić...

Kurcze, to możliwe, że coś pomieszali. Mi raz laboratorium zmieniło numer zlecenia i też odebrałam wyniki dopiero osobiście.
    Na przyszłość warto założyć sobie konto klienta i wtedy widać wszystkie wyniki nawet nie mając konkretnego numeru badania.

40 tc 💔
  • Ana29 Ekspertka

Wysłany: 28 grudnia 2024, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi wczoraj wyniki pojawiły się z diagnostyki o 23 , także warto zaglądać

Luźne starania 02.2024
    Starania na poważnie 04.2024
    Niedoczynność tarczycy - euthyrox25
    Prolaktyna z lekami w normie
    ✔️olej z wiesiolka
    ✔️olej z czarnuszki
    ✔️wit. B
    ✔️fertistim
    ✔️pregnaStart
    ✔️kwasy omega
    ✔️wit. D3
  • promykk Debiutantka

Wysłany: 29 grudnia 2024, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Podczytuję forum odkąd zaszłam w utraconą ciążę, teraz potrzebuję Waszej nieocenionej pomocy.
    To mój 3 cykl od poronienia, 1 był 38 dni, drugi 24 dni, w tym odpuściłam testy owu i wszystko inne, także ciężko powiedzieć który dpo, ale jest to 25dc. Czy Wy tu coś widzicie?
    IMG-4575.jpg

10.2024 💔 9tc.
    30.12.2024 ⏸️ beta: 24,3 🤞
  • assialbnn Koleżanka

Wysłany: 29 grudnia 2024, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promykk wrote:
    Cześć dziewczyny!
    Podczytuję forum odkąd zaszłam w utraconą ciążę, teraz potrzebuję Waszej nieocenionej pomocy.
    To mój 3 cykl od poronienia, 1 był 38 dni, drugi 24 dni, w tym odpuściłam testy owu i wszystko inne, także ciężko powiedzieć który dpo, ale jest to 25dc. Czy Wy tu coś widzicie?
    IMG-4575.jpg

Na zdjęciu ciężko cos wypatrzeć. A czy Ty cos tam widzisz ? ale może za wcześnie? W pierwszej ciazy pozytywny test ciazowy zobaczyłam dopiero z tydzień po dniu spodziewanej miesiączce. Ja obecnie 19dc i 4dpo .

promykk lubi tę wiadomość

:)
  • assialbnn Koleżanka

Wysłany: 29 grudnia 2024, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    assialbnn wrote:
    Na zdjęciu ciężko cos wypatrzeć. A czy Ty cos tam widzisz ? ale może za wcześnie? W pierwszej ciazy pozytywny test ciazowy zobaczyłam dopiero z tydzień po dniu spodziewanej miesiączce. Ja obecnie 19dc i 4dpo .

O jakiej czułości ten test ?

• promykk Debiutantka

Wysłany: 29 grudnia 2024, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czułość 10. Na żywo trochę bardziej widać, ale taki cień cienia serio. Zawsze te facelle wychodziły mi śnieżnobiałe. Zrobię jutro/pojutrze i ewentualnie betę, ale po poronieniu to takie emocje, że ciężko zachować spokój i się nie nakręcać, ale być dobrej myśli. :(

10.2024 💔 9tc.
  • assialbnn Koleżanka

Wysłany: 29 grudnia 2024, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promykk wrote:
    Czułość 10. Na żywo trochę bardziej widać, ale taki cień cienia serio. Zawsze te facelle wychodziły mi śnieżnobiałe. Zrobię jutro/pojutrze i ewentualnie betę, ale po poronieniu to takie emocje, że ciężko zachować spokój i się nie nakręcać, ale być dobrej myśli. :(

Warto jutro powtórzyć w takim razie 🙂 nigdy nie doświadczyłam tego co Ty, ale u mnie starania przy pierwszej ciazy trwały trochę więc na samą myśl że znów mam to przeżywać to mam miłości 🙄 jakie testy są teraz najbardziej polecane ? Ja mam w domu Pink strumieniowy super czuly bo był dołączony do testów owulacyjnych .

• Insane Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2024, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promykk wrote:
    Cześć dziewczyny!
    IMG-4575.jpg

Coś widać, ale bądź ostrożna z tymi cieniami. Myślę, że niejedna dziewczyna mogłaby się tu podpisać pod moimi słowami, że takie cienie nieraz tylko narobiły złudnych nadziei. Poczekaj ze dwa dni i powtórz.
    Jak bardzo potrzebujesz wiedzieć możesz iść jutro na betę, ale ja sama po wielu wykonanych bez sensu betach wiem, że żyły trzeba oszczędzać, jeszcze się przydadzą 😉
    Życzę Ci powodzenia 🤞🍀 niech ten cień ciemnieje

promykk lubi tę wiadomość

40 tc 💔
  • promykk Debiutantka

Wysłany: 29 grudnia 2024, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Insane wrote:
    Coś widać, ale bądź ostrożna z tymi cieniami. Myślę, że niejedna dziewczyna mogłaby się tu podpisać pod moimi słowami, że takie cienie nieraz tylko narobiły złudnych nadziei. Poczekaj ze dwa dni i powtórz.
    Jak bardzo potrzebujesz wiedzieć możesz iść jutro na betę, ale ja sama po wielu wykonanych bez sensu betach wiem, że żyły trzeba oszczędzać, jeszcze się przydadzą 😉
    Życzę Ci powodzenia 🤞🍀 niech ten cień ciemnieje
    Dzięki za głos rozsądku. 💖

10.2024 💔 9tc.
  • promykk Debiutantka

Wysłany: 30 grudnia 2024, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam dziś pink superczuły i bardziej widoczna kreska. Zostawiam promyk nadziei dla szukających tu odpowiedzi.
    IMG-4592.jpg

Insane, Migotka96 lubią tę wiadomość

10.2024 💔 9tc.
  • assialbnn Koleżanka

Wysłany: 30 grudnia 2024, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promykk wrote:
    Zrobiłam dziś pink superczuły i bardziej widoczna kreska. Zostawiam promyk nadziei dla szukających tu odpowiedzi.
    IMG-4592.jpg

Gratuluję.
    Ile dpo test?

• promykk Debiutantka

Wysłany: 31 grudnia 2024, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mój 3 cykl po poronieniu, 1 był 38dni, drugi 24, a w tym nie robiłam testów owu, więc nie wiem nawet jak to liczyć. Ale 12 dni od ostatniego ♥️. Patrząc po becie to pasuje.

10.2024 💔 9tc.
  • assialbnn Koleżanka

Wysłany: 31 grudnia 2024, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promykk wrote:
    To mój 3 cykl po poronieniu, 1 był 38dni, drugi 24, a w tym nie robiłam testów owu, więc nie wiem nawet jak to liczyć. Ale 12 dni od ostatniego ♥️. Patrząc po becie to pasuje.

Ja jestem obecnie w 21dc . Pozytywny test owulacyjny w 15 dc także obecnie jestem w 5-6 dpo. W zasadzie od samej owulacji pobolewa mnie brzuch raz mniej raz bardziej z przerwami . Kluje, ciągnie, lekkie bóle jak na menstruacje. Wiele lat przyjmowałam antykoncepcję, córkę urodziłam 9 lat temu więc trochę minęło odkąd byłam w ciąży. Hormony zapewne szaleją bo odstawieniu antykoncepcji. Martwi mnie ten ból brzucha.

• assialbnn Koleżanka

Wysłany: 31 grudnia 2024, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem ile dniowe mam cyrkle bo po odstawieniu antykoncepcji są równe od 23 do 30 dni .

• Moni9126 Znajoma

Wysłany: 31 grudnia 2024, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś

No i po wizycie ,serduszka nadal nie widać ,wg OM mam 7tydz wg USG 5t4 dzień i Pani dr mówi ,że to dlatego , czyli dalej nic nie wiem ale przy becie 13655 żeby serduszka nie było ? ☹️ Nie wiem co myśleć,mówiła ,że przyjść za 2 tyg ... Skierowanie do Endo i na krzywą ze względu na wyniki ale czy robić bez potwierdzonej żywej ciąży ?.. eh

• promykk Debiutantka

Wysłany: 31 grudnia 2024, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni9126 wrote:
    No i po wizycie ,serduszka nadal nie widać ,wg OM mam 7tydz wg USG 5t4 dzień i Pani dr mówi ,że to dlatego , czyli dalej nic nie wiem ale przy becie 13655 żeby serduszka nie było ? ☹️ Nie wiem co myśleć,mówiła ,że przyjść za 2 tyg ... Skierowanie do Endo i na krzywą ze względu na wyniki ale czy robić bez potwierdzonej żywej ciąży ?.. eh
    Były już tu historie gdzie mimo 2 tyg. różnicy w wieku ciąży kończyło się dobrze. Niestety trzeba czekać, liczyć na najlepsze, być przygotowanym na najgorsze, na bym robiła badania, w każdym ze scenariuszy będą przydatne! Trzymam kciuki. 🤞🤞

Moni9126 lubi tę wiadomość

10.2024 💔 9tc.
‹‹ 218 219 220 221 222
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ