Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
AlicjaRogos wrote:Jeszcze nie ma 🫣 ciekawe czy dzisiaj będą wykonywałam w diagnostyka wcześniej to było vitalabo może wy wiecie czy w sobotę podają wyniki?
-
lukasz94 wrote:I jak miałaś wynik może w sobotę? Bo u nas ta godzina i cisza tylko komunikat "Nie można otworzyć zlecenia. Spróbuj ponownie później lub skontaktuj się z Infolinią Diagnostyki."
Możliwe, że źle wpisujesz kod. Przy dobrym kodzie normalnie widać badanie, tyle, że z napisem, że jest w trakcie realizacji (no albo już jest wynik).40 tc 💔 -
Insane wrote:Możliwe, że źle wpisujesz kod. Przy dobrym kodzie normalnie widać badanie, tyle, że z napisem, że jest w trakcie realizacji (no albo już jest wynik).
Najgorsze, że dziś sobota i musimy czekać do poniedziałku aby cokolwiek załatwić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2024, 21:36
-
lukasz94 wrote:Wszystko wpisuje na pewno dobrze chyba że dane pacjenta ktoś błędnie wklepał w recepcji i dlatego jest problem.
Najgorsze, że dziś sobota i musimy czekać do poniedziałku aby cokolwiek załatwić...
Kurcze, to możliwe, że coś pomieszali. Mi raz laboratorium zmieniło numer zlecenia i też odebrałam wyniki dopiero osobiście.
Na przyszłość warto założyć sobie konto klienta i wtedy widać wszystkie wyniki nawet nie mając konkretnego numeru badania.40 tc 💔 -
Mi wczoraj wyniki pojawiły się z diagnostyki o 23 , także warto zaglądaćLuźne starania 02.2024
Starania na poważnie 04.2024
Niedoczynność tarczycy - euthyrox25
Prolaktyna z lekami w normie
✔️olej z wiesiolka
✔️olej z czarnuszki
✔️wit. B
✔️fertistim
✔️pregnaStart
✔️kwasy omega
✔️wit. D3 -
Cześć dziewczyny!
Podczytuję forum odkąd zaszłam w utraconą ciążę, teraz potrzebuję Waszej nieocenionej pomocy.
To mój 3 cykl od poronienia, 1 był 38 dni, drugi 24 dni, w tym odpuściłam testy owu i wszystko inne, także ciężko powiedzieć który dpo, ale jest to 25dc. Czy Wy tu coś widzicie?
10.2024 💔 9tc.
30.12.2024 ⏸️ beta: 24,3 🤞 -
promykk wrote:
Na zdjęciu ciężko cos wypatrzeć. A czy Ty cos tam widzisz ? ale może za wcześnie? W pierwszej ciazy pozytywny test ciazowy zobaczyłam dopiero z tydzień po dniu spodziewanej miesiączce. Ja obecnie 19dc i 4dpo .promykk lubi tę wiadomość
-
assialbnn wrote:Na zdjęciu ciężko cos wypatrzeć. A czy Ty cos tam widzisz ? ale może za wcześnie? W pierwszej ciazy pozytywny test ciazowy zobaczyłam dopiero z tydzień po dniu spodziewanej miesiączce. Ja obecnie 19dc i 4dpo .
O jakiej czułości ten test ? -
Czułość 10. Na żywo trochę bardziej widać, ale taki cień cienia serio. Zawsze te facelle wychodziły mi śnieżnobiałe. Zrobię jutro/pojutrze i ewentualnie betę, ale po poronieniu to takie emocje, że ciężko zachować spokój i się nie nakręcać, ale być dobrej myśli.10.2024 💔 9tc.
promykk wrote:Czułość 10. Na żywo trochę bardziej widać, ale taki cień cienia serio. Zawsze te facelle wychodziły mi śnieżnobiałe. Zrobię jutro/pojutrze i ewentualnie betę, ale po poronieniu to takie emocje, że ciężko zachować spokój i się nie nakręcać, ale być dobrej myśli.
Warto jutro powtórzyć w takim razie 🙂 nigdy nie doświadczyłam tego co Ty, ale u mnie starania przy pierwszej ciazy trwały trochę więc na samą myśl że znów mam to przeżywać to mam miłości 🙄 jakie testy są teraz najbardziej polecane ? Ja mam w domu Pink strumieniowy super czuly bo był dołączony do testów owulacyjnych . -
promykk wrote:
Coś widać, ale bądź ostrożna z tymi cieniami. Myślę, że niejedna dziewczyna mogłaby się tu podpisać pod moimi słowami, że takie cienie nieraz tylko narobiły złudnych nadziei. Poczekaj ze dwa dni i powtórz.
Jak bardzo potrzebujesz wiedzieć możesz iść jutro na betę, ale ja sama po wielu wykonanych bez sensu betach wiem, że żyły trzeba oszczędzać, jeszcze się przydadzą 😉
Życzę Ci powodzenia 🤞🍀 niech ten cień ciemnieje
promykk lubi tę wiadomość
40 tc 💔 -
Insane wrote:Coś widać, ale bądź ostrożna z tymi cieniami. Myślę, że niejedna dziewczyna mogłaby się tu podpisać pod moimi słowami, że takie cienie nieraz tylko narobiły złudnych nadziei. Poczekaj ze dwa dni i powtórz.
Jak bardzo potrzebujesz wiedzieć możesz iść jutro na betę, ale ja sama po wielu wykonanych bez sensu betach wiem, że żyły trzeba oszczędzać, jeszcze się przydadzą 😉
Życzę Ci powodzenia 🤞🍀 niech ten cień ciemnieje10.2024 💔 9tc.
promykk wrote:To mój 3 cykl po poronieniu, 1 był 38dni, drugi 24, a w tym nie robiłam testów owu, więc nie wiem nawet jak to liczyć. Ale 12 dni od ostatniego ♥️. Patrząc po becie to pasuje.
Ja jestem obecnie w 21dc . Pozytywny test owulacyjny w 15 dc także obecnie jestem w 5-6 dpo. W zasadzie od samej owulacji pobolewa mnie brzuch raz mniej raz bardziej z przerwami . Kluje, ciągnie, lekkie bóle jak na menstruacje. Wiele lat przyjmowałam antykoncepcję, córkę urodziłam 9 lat temu więc trochę minęło odkąd byłam w ciąży. Hormony zapewne szaleją bo odstawieniu antykoncepcji. Martwi mnie ten ból brzucha. -
No i po wizycie ,serduszka nadal nie widać ,wg OM mam 7tydz wg USG 5t4 dzień i Pani dr mówi ,że to dlatego , czyli dalej nic nie wiem ale przy becie 13655 żeby serduszka nie było ? ☹️ Nie wiem co myśleć,mówiła ,że przyjść za 2 tyg ... Skierowanie do Endo i na krzywą ze względu na wyniki ale czy robić bez potwierdzonej żywej ciąży ?.. eh -
Moni9126 wrote:No i po wizycie ,serduszka nadal nie widać ,wg OM mam 7tydz wg USG 5t4 dzień i Pani dr mówi ,że to dlatego , czyli dalej nic nie wiem ale przy becie 13655 żeby serduszka nie było ? ☹️ Nie wiem co myśleć,mówiła ,że przyjść za 2 tyg ... Skierowanie do Endo i na krzywą ze względu na wyniki ale czy robić bez potwierdzonej żywej ciąży ?.. eh
Moni9126 lubi tę wiadomość
10.2024 💔 9tc.
30.12.2024 ⏸️ beta: 24,3 🤞