Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
assialbnn wrote:Ja jestem obecnie w 21dc . Pozytywny test owulacyjny w 15 dc także obecnie jestem w 5-6 dpo. W zasadzie od samej owulacji pobolewa mnie brzuch raz mniej raz bardziej z przerwami . Kluje, ciągnie, lekkie bóle jak na menstruacje. Wiele lat przyjmowałam antykoncepcję, córkę urodziłam 9 lat temu więc trochę minęło odkąd byłam w ciąży. Hormony zapewne szaleją bo odstawieniu antykoncepcji. Martwi mnie ten ból brzucha.10.2024 💔 9tc.
30.12.2024 ⏸️ beta: 24,3 🤞
02.01 beta: 98,2 🌱 -
promykk wrote:A robiłaś betę z krwi? Raczej testy ciążowe nie wychodzą tak wcześnie. A owulacyjne mogą wychodzić pozytywne w ciąży.
Jeszcze chyba za wcześnie. Jutro będzie 7-8 dpo także chyba jeszcze poczekam . Nie wiem kiedy powinnam dostać @ . Jedna aplikacja wyliczyła na 7 stycznia A druga na 10 . -
Hej, u mnie dzis 7 dpo i wyszedl mi cień cienia na 3 testach pinkach strumieniowych , też od owu czuje pobolewania podbrzusza, wczoraj intensywne kłucie jajnika prawego a dziś takie kłucie w podbrzuszu w sumie cały dzień , innych objawów brak na ten moment . Jutro rano robie test bo ciekawa jestem czy to cienie były ciążowe , chociaż mam takie przeczucie że tak 😉 okres mam dostać 10go stycznia jeśli to ciąża to w szoku jestem że tak szybko ją wyłapałam
-