X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cień cienia testu ciążowego.
Odpowiedz

Cień cienia testu ciążowego.

Oceń ten wątek:
  • promykk Znajoma

Wysłany: 31 grudnia 2024, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    assialbnn wrote:
    Ja jestem obecnie w 21dc . Pozytywny test owulacyjny w 15 dc także obecnie jestem w 5-6 dpo. W zasadzie od samej owulacji pobolewa mnie brzuch raz mniej raz bardziej z przerwami . Kluje, ciągnie, lekkie bóle jak na menstruacje. Wiele lat przyjmowałam antykoncepcję, córkę urodziłam 9 lat temu więc trochę minęło odkąd byłam w ciąży. Hormony zapewne szaleją bo odstawieniu antykoncepcji. Martwi mnie ten ból brzucha.
    A robiłaś betę z krwi? Raczej testy ciążowe nie wychodzą tak wcześnie. A owulacyjne mogą wychodzić pozytywne w ciąży. :)

10.2024 💔 9tc.
    30.12.2024 ⏸️ beta: 24,3 🤞
    02.01 beta: 98,2 🌱
  • assialbnn Koleżanka

Wysłany: 1 stycznia, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promykk wrote:
    A robiłaś betę z krwi? Raczej testy ciążowe nie wychodzą tak wcześnie. A owulacyjne mogą wychodzić pozytywne w ciąży. :)

Jeszcze chyba za wcześnie. Jutro będzie 7-8 dpo także chyba jeszcze poczekam . Nie wiem kiedy powinnam dostać @ . Jedna aplikacja wyliczyła na 7 stycznia A druga na 10 .

:)
  • Madzia991 Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, u mnie dzis 7 dpo i wyszedl mi cień cienia na 3 testach pinkach strumieniowych , też od owu czuje pobolewania podbrzusza, wczoraj intensywne kłucie jajnika prawego a dziś takie kłucie w podbrzuszu w sumie cały dzień , innych objawów brak na ten moment . Jutro rano robie test bo ciekawa jestem czy to cienie były ciążowe , chociaż mam takie przeczucie że tak 😉 okres mam dostać 10go stycznia jeśli to ciąża to w szoku jestem że tak szybko ją wyłapałam

‹‹ 218 219 220 221 222
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ