Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Wy też jak kupujecie testy to musicie kupić jeden więcej i od razu nasikac? 🤔🤣🤣
Moja glowa widzi cień którego najpewniej nie ma 🤣
NowaG przykro mi, mam nadzieję że każda szybko zobaczy te wymarzone 2kreski 🙂Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Lilka1298 wrote:Pokaz ten cień!
W regulaminowym czasie:
https://zapodaj.net/ce0b2398add27.jpg.html
Wyschnięty:
https://zapodaj.net/ffc07383f3c61.jpg.html
Jutro nasiuram rano pewnie ok 8-9 jak wstanę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2023, 17:42
Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Niesia90 wrote:Niemamnicku jak się czujesz? 🙂
Plamienie mi się uspokoiło na szczęście
Czuje się jak męska skarpetka pod pralką. Taka zajechana to nie byłam od.. No od poprzedniej ciąży
Ciagle chce mi się spać, mecze się wszystkim, serce mi wali co chwile i szumi w głowie jak tylko zmieniam pozycje.
Poza tym jak narazie żadnych objawow i niech tak pozostanie.
Ale gin mi przypomniał, ze jak wjeżdża duphaston pewnie zaraz się mdłości zaczną, więc może się nie nacieszę tym dobrym samopoczuciem 🤷♀️🤷♀️
A no, mam jeszcze jeden, bardzo zabawny objaw.
Wszystkie dzieci (poza moimi) działają mi na nerwy
drażnią mnie okrutnie, a ja kocham dzieci, zwłaszcza maluszki.
Moja siostra przedwczoraj urodziła druga córkę, na jej widok nawet się nie rozczulilam 😂😂 zero emocji.
Mam nadzieje, że mi szybko minie ten wstręt, bo wszystkie dzieci mnie uwielbiają i lgną do mnie, a ja teraz taka zimna sucz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2023, 17:51
Niesia90 lubi tę wiadomość
-
niemamnicku wrote:Dopiero zauważyłam pytanie
Plamienie mi się uspokoiło na szczęście
Czuje się jak męska skarpetka pod pralką. Taka zajechana to nie byłam od.. No od poprzedniej ciąży
Ciagle chce mi się spać, mecze się wszystkim, serce mi wali co chwile i szumi w głowie jak tylko zmieniam pozycje.
Poza tym jak narazie żadnych objawow i niech tak pozostanie.
Ale gin mi przypomniał, ze jak wjeżdża duphaston pewnie zaraz się mdłości zaczną, więc może się nie nacieszę tym dobrym samopoczuciem 🤷♀️🤷♀️
A no, mam jeszcze jeden, bardzo zabawny objaw.
Wszystkie dzieci (poza moimi) działają mi na nerwy
drażnią mnie okrutnie, a ja kocham dzieci, zwłaszcza maluszki.
Moja siostra przedwczoraj urodziła druga córkę, na jej widok nawet się nie rozczulilam 😂😂 zero emocji.
Mam nadzieje, że mi szybko minie ten wstręt, bo wszystkie dzieci mnie uwielbiają i lgną do mnie, a ja teraz taka zimna sucz
Kocham małe dzieci, ale tylko na chwilę jak są czyjeś 🤗🤣
Ja się bardzo boje mdłości, w 1szej ciąży nie miałam ale ja z moim zaburzeniem lękowym nie wyjdę z domu gdy mi nudności dojdą 😒Sheelie lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Lilka1298 wrote:Ja też coś tam widzę, sama miałam dzisiaj taką kreskę, ale nie do uchwycenia na zdjęciu. Ale uznałam to za testową 🤷🏽♀️
U mnie też raczej testowa mam dziś ok 11dpo, w srode(ok.9dpo) bardzo ciągnęło mnie podbrzusze a teraz czuję jakby tam był balon i się ugniatał we wszystkie strony. Objaw może być i na okres i na ciążę 😄Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Niesia90 wrote:U mnie też raczej testowa mam dziś ok 11dpo, w srode(ok.9dpo) bardzo ciągnęło mnie podbrzusze a teraz czuję jakby tam był balon i się ugniatał we wszystkie strony. Objaw może być i na okres i na ciążę 😄
Nie chce Ci robić nadziei, ale ja miałam dokładnie to samo.
A balon taki, że kilka osób mnie pytało, czy jestem w ciąży.
Pukałam się w głowę ze złością, już mi się cisnęły na ustach reprymendy, że kuzwa warto się zastanowić zanim się coś takiego powie, bo jedna może się starać latami i nie móc zajsc, druga może być po poronieniu…
Wiesz, trzy miesiące po poronieniu jeszcze bardzo mnie to drazni.
A tu ciach ciach, jednak słusznie pytali
W okresie implantacji miałam straszne wzdęcia i ciągnięcia, w brzuchu, w pachwinach. -
niemamnicku wrote:Nie chce Ci robić nadziei, ale ja miałam dokładnie to samo.
A balon taki, że kilka osób mnie pytało, czy jestem w ciąży.
Pukałam się w głowę ze złością, już mi się cisnęły na ustach reprymendy, że kuzwa warto się zastanowić zanim się coś takiego powie, bo jedna może się starać latami i nie móc zajsc, druga może być po poronieniu…
Wiesz, trzy miesiące po poronieniu jeszcze bardzo mnie to drazni.
A tu ciach ciach, jednak słusznie pytali
W okresie implantacji miałam straszne wzdęcia i ciągnięcia, w brzuchu, w pachwinach.
Po 6 latach mimo nadzieji myślę w miarę trzeźwo i nie czuję już takich zawodów że się nie udało. Szczególnie że mam sporo testów daje oszukane kreski.
Ja też kojarzę to uczucie z pierwszej ciąży 😉Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Niesia90 wrote:Wy też jak kupujecie testy to musicie kupić jeden więcej i od razu nasikac? 🤔🤣🤣
Moja glowa widzi cień którego najpewniej nie ma 🤣
NowaG przykro mi, mam nadzieję że każda szybko zobaczy te wymarzone 2kreski 🙂 -
Niesia90 wrote:Nie widać raczej 🤣🤣
W regulaminowym czasie:
https://zapodaj.net/ce0b2398add27.jpg.html
Wyschnięty:
https://zapodaj.net/ffc07383f3c61.jpg.html
Jutro nasiuram rano pewnie ok 8-9 jak wstanę.Niesia90 lubi tę wiadomość
-
Aga.f wrote:Ale ja coś tam chyba widzę, tyle aby. Albo też mam zwidyStarania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Kurde ruch tu dzisiaj na na dworcu, cały dzień nie czytałam i było co nadrabiać 😁
Ja w 1 ciazy po zrobieniu już testu i jak wiedziałam,zeta ciąża jest to też miałam taki balon. Cigniecie w pachwinach mocne i podbrzuchu. Więc jeszcze kochanieńka sikaj jutro i dawaj znać 😁 będę czekała od 6 na info 😁😁 -
Aga.f wrote:Kurde ruch tu dzisiaj na na dworcu, cały dzień nie czytałam i było co nadrabiać 😁
Ja w 1 ciazy po zrobieniu już testu i jak wiedziałam,zeta ciąża jest to też miałam taki balon. Cigniecie w pachwinach mocne i podbrzuchu. Więc jeszcze kochanieńka sikaj jutro i dawaj znać 😁 będę czekała od 6 na info 😁😁
Przysięgam że jak okaże się że jestem w ciąży w niedzielę pójdę do kościoła 🫣
A macie tak że już wszystko wybralyscie dla dzieci?
Ja mam wybrany wózek, łóżeczko, leżaczek, wiem skąd chce pościel, jak ma wyglądać kokon, baaa nawet jakiej firmy będą ubranka! Znam tez przypuszczalne imiona nie zmieniaja sie od lat wiec raczej pewniaki🤣🤔Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️