Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Niesia90 wrote:Przysięgam że jak okaże się że jestem w ciąży w niedzielę pójdę do kościoła 🫣
A macie tak że już wszystko wybralyscie dla dzieci?
Ja mam wybrany wózek, łóżeczko, leżaczek, wiem skąd chce pościel, jak ma wyglądać kokon, baaa nawet jakiej firmy będą ubranka! Znam tez przypuszczalne imiona nie zmieniaja sie od lat wiec raczej pewniaki🤣🤔
Obserwujesz może Radomską na insta? Ta wariatka ostatnio opowiadała jak działają osoby z ADHD. Pierwsza myśl iskierka, i za chwile już masz cały plan działania na najbliższe lata.
Ja w poprzedniej ciąży też miałam już wybrane wszystkie akcesoria, łóżeczko, wózek, miałam imię dla córki, pomysł kto Będzie z nią zostawał jak będę woziła starsze do szkoły.
No total plan. Mąż się pukał w czoło.
A później poroniłam i strasznie to bolało.
Wiec teraz nawet nie myśle o wózkach, wiem tylko, ze to na bank dziewucha ) -
niemamnicku wrote:Obserwujesz może Radomską na insta? Ta wariatka ostatnio opowiadała jak działają osoby z ADHD. Pierwsza myśl iskierka, i za chwile już masz cały plan działania na najbliższe lata.
Ja w poprzedniej ciąży też miałam już wybrane wszystkie akcesoria, łóżeczko, wózek, miałam imię dla córki, pomysł kto Będzie z nią zostawał jak będę woziła starsze do szkoły.
No total plan. Mąż się pukał w czoło.
A później poroniłam i strasznie to bolało.
Wiec teraz nawet nie myśle o wózkach, wiem tylko, ze to na bank dziewucha )
Gdy czymś się zainteresuje to muszę mieć wszystko co z tym związane 🤣
A ja w ciąży chyba nie jestem, ale czuję syna! 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2023, 19:08
niemamnicku lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Niesia90 wrote:Przysięgam że jak okaże się że jestem w ciąży w niedzielę pójdę do kościoła 🫣
A macie tak że już wszystko wybralyscie dla dzieci?
Ja mam wybrany wózek, łóżeczko, leżaczek, wiem skąd chce pościel, jak ma wyglądać kokon, baaa nawet jakiej firmy będą ubranka! Znam tez przypuszczalne imiona nie zmieniaja sie od lat wiec raczej pewniaki🤣🤔Niesia90 lubi tę wiadomość
-
Niesia90 wrote:Nie oglądam, ale 18lat temu miałam podejrzenia ADHD jednak nigdy nie poszliśmy na badania i obserwacje 🤔🤣 ale ja zawsze mam plan, na wszystko. Jak ktoś musi zaplanować imprezę, wyjazd czy logiczne przesiadki podczas dojazdu gdzieś dalej to potrafi napisać do mnie. Bo ja myślę o wszystkim i jestem bardzo dociekliwą osobą, znajduje najlepsze rozwiązania (oczywiście wg mnie)
Gdy czymś się zainteresuje to muszę mieć wszystko co z tym związane 🤣
A ja w ciąży chyba nie jestem, ale czuję syna! 🤣
Obyś jutro wysikala tego syna! I poszła do kościoła 😆😁Niesia90 lubi tę wiadomość
-
Aga.f wrote:Ja nie, bo zostawiłam wszystko po Hani 😁 kupowaliśmy uniwersalne takie żeby było dla drugiego od razu 😁 mamy strych więc jest gdzie trzymać 😁 a ciuchy są w obiegu i do mnie po czasie wracają 😆 bo akurat się trafiło, że od brata była w ciąży i urodziła w maju, ja w sierpniu a siostra we wrześniu 😆 więc 3ka dzieci z jednego roku w krotkim odstępie czasu 😁😁Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Aga.f wrote:Nic nie ma który dzisiaj masz dzien?
🤣 ogólnie to od początku była oszukana kreska ale nie było jej widać na foto teraz widać. Facelle strumieniowy
Ogłaszam się samozwańczym mistrzem oszukanych kresek! Mam je serio na każdym teście 🤣😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2023, 09:34
Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Aga.f wrote:Kurde ruch tu dzisiaj na na dworcu, cały dzień nie czytałam i było co nadrabiać 😁
Ja w 1 ciazy po zrobieniu już testu i jak wiedziałam,zeta ciąża jest to też miałam taki balon. Cigniecie w pachwinach mocne i podbrzuchu. Więc jeszcze kochanieńka sikaj jutro i dawaj znać 😁 będę czekała od 6 na info 😁😁
Miałam takie objawy i były jednak urojone 😂
@ przyszła i rozwiała wszystko. -
Cześć dziewczyny, to mój pierwszy wpis tutaj. Ja również wczoraj robiłam test strumieniowy facell w 11 dniu po owulacji, zobaczylam cień kreski, szczęśliwa pobiegłam na betę No i wynik <2, progesteron 14,6. Czy są jeszcze jakieś szanse na powodzenie tego cyklu? Od 8 dnia po owulacji mam brązową wydzielinę przy podcieraniu się, progesteron w 8 dniu po 13. Od 2 dni również lekkie pobolewanie brzucha. Z mężem staramy się już od lipca i póki co bez efektów, u lekarza byłam na początku listopada to odesłał, mnie że póki co starania trwają za krótko i nie jesteśmy jeszcze po 30 więc do roku czasu to jest norma i żeby przyjść za pół roku. Ale u mnie co miesiąc ciąża bardziej narasta frustracja. Tym bardziej mi przykro bo miałam duże przeczucie, że ten cykl może okazać się szczęśliwy.
-
Aga.f wrote:Oni powinni się w piekle smażyć za te oszukane kreski co są na testach 😡
🤣🤣🤣 A tak serio to przyjaciółka kazała mi uwierzyć i manifestować więc stąd tak wymyśliłam 🤷♀️Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Żeby to wszystko było takie proste. Mam znajomą w moim wieku - 6 dzieci i została właśnie bardzo młodą babcią. Nigdy nie miała problemów z zajściem. Wszystko to przypadki. Zero testów ovu czy ciążowych. Zastanawiania się czy to ciąża, czy nie. Zero biegabia do ginekologów... Tu człowiek zjada tony suplementów, sprawdza każdy cykl. Temperatury ..
Niesia90 lubi tę wiadomość
-
NowaG wrote:Żeby to wszystko było takie proste. Mam znajomą w moim wieku - 6 dzieci i została właśnie bardzo młodą babcią. Nigdy nie miała problemów z zajściem. Wszystko to przypadki. Zero testów ovu czy ciążowych. Zastanawiania się czy to ciąża, czy nie. Zero biegabia do ginekologów... Tu człowiek zjada tony suplementów, sprawdza każdy cykl. Temperatury ..
Ja mam sąsiadkę, co rok to prorok. Dzieci częściowo oddane już w szpitalu ma 3jke starszych i zachowała teraz synka, bo była z partnerem, ale już się rozstali 😅
Ojców znamy tylko 2ch 1szego i ostatniego dziecka jak się okazalo- chociaż niby całą 3jka najstarsza powinna być jednego ojca, zrobił testy i zonk 🤣
Tutaj tylko współczuję.
Ale doszłam też do etapu że ciążę mnie cieszą, nie mam żalu jak kiedyś że się udawało koleżanka za 1 czy 2gim razem:) chyba dojrzałam do tego w końcuStarania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Wydaje mi się że widzę ten cien.
Mam teraz taka samą sytuację, specjalnie dałam na czarno białe i podrasowalam HDR żeby zobaczyć czy nie mam urojeń. Co myślicie?
https://naforum.zapodaj.net/bf3e56d8dc35.jpg.htmlZostałam mamą 25.04.2024 💓 -
Landrii wrote:Wydaje mi się że widzę ten cien.
Mam teraz taka samą sytuację, specjalnie dałam na czarno białe i podrasowalam HDR żeby zobaczyć czy nie mam urojeń. Co myślicie?
https://naforum.zapodaj.net/bf3e56d8dc35.jpg.html
Z poprzedniej ciąży wiem że te podrasowania nie są za dobre bo one wybarwiaja też miejsce na kreskę.
Pokaz test bez podrasowania. Najlepiej go rozbierz i sam pasek na białym tle i z gory
Na podrasowanym widać kreskęStarania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️