Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Niesia90 wrote:Ale on Cie nie oszukał skoro to pojawiło się po czasie 🤔 przecież jest napisane że wynik po określonym czasie nie powinien być brany pod uwagę. Ja czasami sobie zostawiam ale wiem że to oszukane wyniki są wtedy
Niesia90 lubi tę wiadomość
-
Daria Z wrote:No tak, źle się wyraziłam ale widzę że tu też Czy to cień pisała że po wyschnięciu także mówię że facelle tak mają niestety, niby nie powinno się patrzeć ale i tak większość zerknie jakiś czas później
Potrafię nawet dobę test zostawić by się poprzyglądać 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2023, 23:07
Daria Z lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
No jest, wygląda nawet na różowa 😁 ale wczoraj też jakąś tam była, nie powinna być dzisiaj ciemniejsza? Sikaj jeszcze jutro rano
Sheelie lubi tę wiadomość
-
Aga.f wrote:No jest, wygląda nawet na różowa 😁 ale wczoraj też jakąś tam była, nie powinna być dzisiaj ciemniejsza? Sikaj jeszcze jutro rano
Idę na spacer właśnie żeby się czymś zająćStarania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Nie wiem czy podczytujesz Aga marcówki ale wkleję tutaj też
wstaw obrazek
Chce się trochę cieszyć ale tak się boję że siedzę i płacze. Boję się bardzo że to oszukany test a beta mi wyjdzie negatywna. Dziś będę miała niesamowicie długi dzień i albo baaardzo bolesny upadek albo mega wielka radość.
Przez 6lat żaden test nigdy nie wskazał ciąży a kreska nie pociemniała, nie wiem czy dobrze widać na foto bo robione jest w ciemności przez to że domownicy śpią i nie mialam gdzie się doświetlić.
Chce mi się wymiotować z nerwów.
Niezapominajki lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Niesia90 wrote:Nie wiem czy podczytujesz Aga marcówki ale wkleję tutaj też
wstaw obrazek
Chce się trochę cieszyć ale tak się boję że siedzę i płacze. Boję się bardzo że to oszukany test a beta mi wyjdzie negatywna. Dziś będę miała niesamowicie długi dzień i albo baaardzo bolesny upadek albo mega wielka radość.
Przez 6lat żaden test nigdy nie wskazał ciąży a kreska nie pociemniała, nie wiem czy dobrze widać na foto bo robione jest w ciemności przez to że domownicy śpią i nie mialam gdzie się doświetlić.
Chce mi się wymiotować z nerwów.Niesia90 lubi tę wiadomość
-
Aga.f wrote:Ja wczoraj na allegro zaopatrzyalm się w 60 testów owulacyjnych 😆 kiedy najlepiej zacząć robić jak jest pozniejsza owulacja? Bo myślę,że y mnie od 15 dnia chyba by wystarczylo. Chociaż mając tyle testów to pewnie dużo szybciej zacznę 😆Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Aga.f wrote:Widać kreseczke! Bądź dobrej myśli, trzymam kciuki✊️✊️ dawaj znać po becie jak zrobiszStarania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Virgo wrote:Powtórz test po 48h 😊 powodzenia! Oby ładnie przyrosła!
Oczywiście, że nie wytrzymałam i wczoraj zrobiłam ponownie betę:
10 dpo 4,1
11dpo (22h od poprzedniego badania) 8,1
Niby się podwoiła, ale czy nie powinna być większa tak na samym początku? Panikuję trochęNiesia90 lubi tę wiadomość
-
Niezapominajki wrote:Oczywiście, że nie wytrzymałam i wczoraj zrobiłam ponownie betę:
10 dpo 4,1
Niby się podwoiła, ale czy nie powinna być większa tak na samym początku? Panikuję trochęNiezapominajki lubi tę wiadomość
10.2020r - początek starań o rodzeństwo 🤞
02.08.16 r 💓Wiktoria👧🏼👨👩👦
10.06.17 r 💏👰🏼♂️👨💼
09.11.22 r --- ⏸️
10.11.22 r --- beta 343,40
28.11.22 r --- mamy serduszko 🩷
04.01.23 r --- I prenatalne 🩷 niskie ryzyka, prawdopodobnie dziewczynka - Oliwia 🩷
01.03.23 r --- II prenatalne, 330g dziewczynki 🩷
26.04.23 r --- ✅️ 1 100g dziewczynki
12.05.23 r --- ✅️ III prenatalne, 1 600g Oliwii 🩷
24.05.23 r --- ✅️ 1 900 g niuńki 🩷
14.06.23 r --- ✅️ 2 400 g 🩷
05.07.23 r --- ✅️ niecałe 3 000 g 🩷
19.07.23 r --- ostatnia wizyta ✊️ - nie dotrwaliśmy
09.07.23 r --- Oliwia, 50 cm, 3120 g 🫶🩷 SN (z OM 39+0, z USG 38+3) -
Niezapominajki wrote:Oczywiście, że nie wytrzymałam i wczoraj zrobiłam ponownie betę:
10 dpo 4,1
Niby się podwoiła, ale czy nie powinna być większa tak na samym początku? Panikuję trochę
Myślę że jest ok. Nie panikuj ❤️ 8,1 to już na pewno ciąża. Trzymam dalej ✊️✊️✊️✊️Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Niesia90 wrote:Przyrost mniejszy od zalecanego, ale nie zawsze świadczy o najgorszym. Powtórz w piątek o tej samej godzinie.
Nie uwierzycie dziewczyny. 1 marca miałam betę 35, dzisiaj beta 26 jestem załamana nie wiem co myśleć, dziś 36 dzień zwykle miesiączkę mam w 30 dniu. Wczoraj test jeszcze był pozytywny.. dziś plamienie. Co myslicie?