Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
kasiastaxo wrote:Nie uwierzycie dziewczyny. 1 marca miałam betę 35, dzisiaj beta 26 jestem załamana nie wiem co myśleć, dziś 36 dzień zwykle miesiączkę mam w 30 dniu. Wczoraj test jeszcze był pozytywny.. dziś plamienie. Co myslicie?
😞 raczej to już nie wróży nic dobrego. Bardzo mi przykro, ale raczej ronisz 😔Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
kasiastaxo wrote:Niesia90 wrote:😞 raczej to już nie wróży nic dobrego. Bardzo mi przykro, ale raczej ronisz 😔
Nie wierze ze mogą się nam przydarzać takie okropne rzeczy..Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Niesia90 wrote:Mi te z allegro nie wychodzą, piku w nich nie mam:/ podobno trzeba mieć do nich wysoki. Ja to prawie cały styczeń robiłam owulaki 😅
Kończy mi się @ i zaraz i ja zabieram się za owulaki jak głupia. Wiesiołek również poszedł w ruch...
Tylko , żeby mi mąż nie spasował. 😅 -
Fciak wrote:Niesia90 i jak wyniki ?
Boję się marca; bo mam dużo wyjazdów służbowych. Wracam samymi wieczorami. A chciałabym znaleźć czas , na owulacyjne. Mam zamiar kupić zapas ciążowych. Dziś wywaliłam stare, ale już nie wiem, której firmy by były lepsze. -
Aga.f wrote:Przykro mi
Byłam u gina i potwierdził cb. No trudno trzeba wziąć się w garść i działać dalej 😊 znaleść sobie jakieś zajęcia żeby głowa nie myślała. Mój mąż widzi w tym pozytyw, ze skoro coś się zaczęło dziać to w końcu się uda 😊 może i ma racje.
Trzymam za was mocno kciuki dziewczyny 😊Niesia90, amani_96 lubią tę wiadomość
-
kasiastaxo wrote:Byłam u gina i potwierdził cb. No trudno trzeba wziąć się w garść i działać dalej 😊 znaleść sobie jakieś zajęcia żeby głowa nie myślała. Mój mąż widzi w tym pozytyw, ze skoro coś się zaczęło dziać to w końcu się uda 😊 może i ma racje.
Trzymam za was mocno kciuki dziewczyny 😊
Masz bardzo mądrego męża! To prawda, jeśli już się udało to oznacza, że Twoje ciało jest gotowe na ciąże
Po biochemicznej/wczesnym poronieniu dość szybko zachodzi się w kolejna ciąże.
U nas pykło szybko jak włączyliśmy zioła ojca sroki (bardzo mi wyregulowały owulacje, była książkowa wręcz), conceive plus a mąż odstawił całkiem alko i zaczął brac fertilman.
Jestem nudna, bo wszędzie o tym pisze, ale jak włączyliśmy to wszystko udało się w pierwszym cyklu, wiec wierze, że coś pomogło. -
niemamnicku wrote:Masz bardzo mądrego męża! To prawda, jeśli już się udało to oznacza, że Twoje ciało jest gotowe na ciąże
Po biochemicznej/wczesnym poronieniu dość szybko zachodzi się w kolejna ciąże.
U nas pykło szybko jak włączyliśmy zioła ojca sroki (bardzo mi wyregulowały owulacje, była książkowa wręcz), conceive plus a mąż odstawił całkiem alko i zaczął brac fertilman.
Jestem nudna, bo wszędzie o tym pisze, ale jak włączyliśmy to wszystko udało się w pierwszym cyklu, wiec wierze, że coś pomogło.
O warto spróbować 😊 czasami się czuje ze po prostu coś pomogło. -
Przepraszam dziewczyny że nie dałam tutaj odpowiedzi.
Beta negatyw i niski progesteron.
Nie polecam testów facelle, nawet dziś mi wyszedł cień w czasie ale już mi się nie chciało robić fotek.
Jakby co to nie jestem załamana, przyjęłam to spokojnie chociaż spodziewałam się rozdarcia i płaczu. CB też nie mogła być bo wczoraj miałam dość mocna kreskę a beta negatywna. Czekam na @ mam nadzieję że dostanę ja tak za tydzień a nawet 1,5tyg to się wstrzelimy z mężem w starania jeszcze w marcu! Tak więc nie czekam na @, chociaż bola mnie cycki i podbrzusze dalej to wytrzymam 🤣Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
kasiastaxo wrote:Byłam u gina i potwierdził cb. No trudno trzeba wziąć się w garść i działać dalej 😊 znaleść sobie jakieś zajęcia żeby głowa nie myślała. Mój mąż widzi w tym pozytyw, ze skoro coś się zaczęło dziać to w końcu się uda 😊 może i ma racje.
Trzymam za was mocno kciuki dziewczyny 😊
Jasne że się uda i to szybciej niż myślisz:)Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Dzień dobry dziewczyny, potrzebuję porady, bo oszaleję.
Staramy się z mężem piąty cykl, a to pierwszy, kiedy robiłam testy owu i wnikliwie siebie obserwowałam. Owulacja w 15 dniu testu, @ mam dostać 10.03, a więc za 3 dni. Wczoraj wykonałam test, wydał mi się negatywny, jednak po jakiejś chwili (dłuższej niż przewiduje producent) zauważyłam blady cień. Ewidentnie widoczny był na zdjęciu, kiedy pobawiłam się jasnością i kontrastem. Krecha była także widoczna pod światło. Zrobiłam drugi po południu, negatywny, ale uznałam mocz za nazbyt rozcieńczony. Test o takiej samej czułości co wczoraj wykonałam ponownie dziś, z porannego moczu i.... Nic. Ani cienia cienia, ani gołym okiem, ani na zdjęciu. Dziś czuję wyraźne skurcze w podbrzuszu,ale jestem już tak ogłupiała tym wszystkim, że ie potrafię określić czy to na @ czy nie. Jak myślicie, co się dzieje? Czy ten pierwszy test był tylko zabarwiony po czasie wskazanym przez producenta i niczego nie oznaczał?👩'92
👨'88
💒 04.06.22
19.12.23 ⏸ - czekamy na Janka 💙 -
Leikram wrote:Dzień dobry dziewczyny, potrzebuję porady, bo oszaleję.
Staramy się z mężem piąty cykl, a to pierwszy, kiedy robiłam testy owu i wnikliwie siebie obserwowałam. Owulacja w 15 dniu testu, @ mam dostać 10.03, a więc za 3 dni. Wczoraj wykonałam test, wydał mi się negatywny, jednak po jakiejś chwili (dłuższej niż przewiduje producent) zauważyłam blady cień. Ewidentnie widoczny był na zdjęciu, kiedy pobawiłam się jasnością i kontrastem. Krecha była także widoczna pod światło. Zrobiłam drugi po południu, negatywny, ale uznałam mocz za nazbyt rozcieńczony. Test o takiej samej czułości co wczoraj wykonałam ponownie dziś, z porannego moczu i.... Nic. Ani cienia cienia, ani gołym okiem, ani na zdjęciu. Dziś czuję wyraźne skurcze w podbrzuszu,ale jestem już tak ogłupiała tym wszystkim, że ie potrafię określić czy to na @ czy nie. Jak myślicie, co się dzieje? Czy ten pierwszy test był tylko zabarwiony po czasie wskazanym przez producenta i niczego nie oznaczał? -
Leikram wrote:Dzień dobry dziewczyny, potrzebuję porady, bo oszaleję.
Staramy się z mężem piąty cykl, a to pierwszy, kiedy robiłam testy owu i wnikliwie siebie obserwowałam. Owulacja w 15 dniu testu, @ mam dostać 10.03, a więc za 3 dni. Wczoraj wykonałam test, wydał mi się negatywny, jednak po jakiejś chwili (dłuższej niż przewiduje producent) zauważyłam blady cień. Ewidentnie widoczny był na zdjęciu, kiedy pobawiłam się jasnością i kontrastem. Krecha była także widoczna pod światło. Zrobiłam drugi po południu, negatywny, ale uznałam mocz za nazbyt rozcieńczony. Test o takiej samej czułości co wczoraj wykonałam ponownie dziś, z porannego moczu i.... Nic. Ani cienia cienia, ani gołym okiem, ani na zdjęciu. Dziś czuję wyraźne skurcze w podbrzuszu,ale jestem już tak ogłupiała tym wszystkim, że ie potrafię określić czy to na @ czy nie. Jak myślicie, co się dzieje? Czy ten pierwszy test był tylko zabarwiony po czasie wskazanym przez producenta i niczego nie oznaczał?Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Niesia90 wrote:Testy po czasie nie są ważne, zaszły po prosty reakcje chemiczne. Jednak skoro @ dopiero za 3dni to jest nadal szansa
To naprawdę niehumanitarne, żeby tak się działo z testami, kiedy tak wiele z nas czeka na tę drugą kreskę, jak na zbawienie 😜 no nic, czekam zatem dalej, chociaż ten dzisiejszy ból w podbrzuszu prawdopodobnie niesie porażkę 😉👩'92
👨'88
💒 04.06.22
19.12.23 ⏸ - czekamy na Janka 💙 -
Leikram wrote:To naprawdę niehumanitarne, żeby tak się działo z testami, kiedy tak wiele z nas czeka na tę drugą kreskę, jak na zbawienie 😜 no nic, czekam zatem dalej, chociaż ten dzisiejszy ból w podbrzuszu prawdopodobnie niesie porażkę 😉Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️