X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cień cienia testu ciążowego.
Odpowiedz

Cień cienia testu ciążowego.

Oceń ten wątek:
  • Niesia90 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2023, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiastaxo wrote:
    Nie uwierzycie dziewczyny. 1 marca miałam betę 35, dzisiaj beta 26 :( jestem załamana nie wiem co myśleć, dziś 36 dzień zwykle miesiączkę mam w 30 dniu. Wczoraj test jeszcze był pozytywny.. dziś plamienie. Co myslicie?

😞 raczej to już nie wróży nic dobrego. Bardzo mi przykro, ale raczej ronisz 😔

Starania od 08.2016
    PCOS IO
    👩🏻🧔🏽‍♂️👦🏼🐈🐈‍⬛
    Syn 2016 ❤️
  • kasiastaxo Koleżanka

Wysłany: 6 marca 2023, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niesia90 wrote:

Nie wierze ze mogą się nam przydarzać takie okropne rzeczy..

• Niesia90 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2023, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiastaxo wrote:
    Niesia90 wrote:

Bardzo mi przykro 😔 nawet nie umiem sobie wyobrazić co kobieta wtedy czuje

Starania od 08.2016
    PCOS IO
    👩🏻🧔🏽‍♂️👦🏼🐈🐈‍⬛
    Syn 2016 ❤️
  • kasiastaxo Koleżanka

Wysłany: 6 marca 2023, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niesia90 wrote:
    Bardzo mi przykro 😔 nawet nie umiem sobie wyobrazić co kobieta wtedy czuje

Nie wierze ze to jest prawda, czuje pustkę..
    Przez 6 dni robiłam test, codziennie inny i każdy był pozytywny 😞

• Fciak Ekspertka

Wysłany: 6 marca 2023, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niesia90 i jak wyniki :)?

• NowaG Koleżanka

Wysłany: 6 marca 2023, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niesia90 wrote:
    Mi te z allegro nie wychodzą, piku w nich nie mam:/ podobno trzeba mieć do nich wysoki. Ja to prawie cały styczeń robiłam owulaki 😅

Kończy mi się @ i zaraz i ja zabieram się za owulaki jak głupia. Wiesiołek również poszedł w ruch...
    Tylko , żeby mi mąż nie spasował. 😅

• NowaG Koleżanka

Wysłany: 6 marca 2023, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fciak wrote:
    Niesia90 i jak wyniki :)?
    Właśnie?
    Boję się marca; bo mam dużo wyjazdów służbowych. Wracam samymi wieczorami. A chciałabym znaleźć czas , na owulacyjne. Mam zamiar kupić zapas ciążowych. Dziś wywaliłam stare, ale już nie wiem, której firmy by były lepsze.

• Aga.f Autorytet

Wysłany: 6 marca 2023, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiastaxo wrote:
    Niesia90 wrote:

Przykro mi :(

• Aga.f Autorytet

Wysłany: 6 marca 2023, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niesia!! No halo, czekamy na wieści

• NowaG Koleżanka

Wysłany: 6 marca 2023, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję, że dobre!

• kasiastaxo Koleżanka

Wysłany: 7 marca 2023, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga.f wrote:
    Przykro mi :(

Byłam u gina i potwierdził cb. No trudno trzeba wziąć się w garść i działać dalej 😊 znaleść sobie jakieś zajęcia żeby głowa nie myślała. Mój mąż widzi w tym pozytyw, ze skoro coś się zaczęło dziać to w końcu się uda 😊 może i ma racje.
    Trzymam za was mocno kciuki dziewczyny 😊

Niesia90, amani_96 lubią tę wiadomość

• niemamnicku Ekspertka

Wysłany: 7 marca 2023, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiastaxo wrote:
    Byłam u gina i potwierdził cb. No trudno trzeba wziąć się w garść i działać dalej 😊 znaleść sobie jakieś zajęcia żeby głowa nie myślała. Mój mąż widzi w tym pozytyw, ze skoro coś się zaczęło dziać to w końcu się uda 😊 może i ma racje.

Masz bardzo mądrego męża! To prawda, jeśli już się udało to oznacza, że Twoje ciało jest gotowe na ciąże :)
    Po biochemicznej/wczesnym poronieniu dość szybko zachodzi się w kolejna ciąże.

U nas pykło szybko jak włączyliśmy zioła ojca sroki (bardzo mi wyregulowały owulacje, była książkowa wręcz), conceive plus a mąż odstawił całkiem alko i zaczął brac fertilman.
    Jestem nudna, bo wszędzie o tym pisze, ale jak włączyliśmy to wszystko udało się w pierwszym cyklu, wiec wierze, że coś pomogło.

• kasiastaxo Koleżanka

Wysłany: 7 marca 2023, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niemamnicku wrote:
    Masz bardzo mądrego męża! To prawda, jeśli już się udało to oznacza, że Twoje ciało jest gotowe na ciąże :)
    Po biochemicznej/wczesnym poronieniu dość szybko zachodzi się w kolejna ciąże.

U nas pykło szybko jak włączyliśmy zioła ojca sroki (bardzo mi wyregulowały owulacje, była książkowa wręcz), conceive plus a mąż odstawił całkiem alko i zaczął brac fertilman.
    Jestem nudna, bo wszędzie o tym pisze, ale jak włączyliśmy to wszystko udało się w pierwszym cyklu, wiec wierze, że coś pomogło.

O warto spróbować 😊 czasami się czuje ze po prostu coś pomogło.

• Niesia90 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2023, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam dziewczyny że nie dałam tutaj odpowiedzi.
    Beta negatyw i niski progesteron.
    Nie polecam testów facelle, nawet dziś mi wyszedł cień w czasie ale już mi się nie chciało robić fotek.
    Jakby co to nie jestem załamana, przyjęłam to spokojnie chociaż spodziewałam się rozdarcia i płaczu. CB też nie mogła być bo wczoraj miałam dość mocna kreskę a beta negatywna. Czekam na @ mam nadzieję że dostanę ja tak za tydzień a nawet 1,5tyg to się wstrzelimy z mężem w starania jeszcze w marcu! Tak więc nie czekam na @, chociaż bola mnie cycki i podbrzusze dalej to wytrzymam 🤣

Starania od 08.2016
    PCOS IO
    👩🏻🧔🏽‍♂️👦🏼🐈🐈‍⬛
    Syn 2016 ❤️
  • Niesia90 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2023, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiastaxo wrote:
    Chciałam zacytować a polubiłam 🫣
    Jasne że się uda i to szybciej niż myślisz:)

Starania od 08.2016
    PCOS IO
    👩🏻🧔🏽‍♂️👦🏼🐈🐈‍⬛
    Syn 2016 ❤️
  • Leikram Debiutantka

Wysłany: 7 marca 2023, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny, potrzebuję porady, bo oszaleję.
    Staramy się z mężem piąty cykl, a to pierwszy, kiedy robiłam testy owu i wnikliwie siebie obserwowałam. Owulacja w 15 dniu testu, @ mam dostać 10.03, a więc za 3 dni. Wczoraj wykonałam test, wydał mi się negatywny, jednak po jakiejś chwili (dłuższej niż przewiduje producent) zauważyłam blady cień. Ewidentnie widoczny był na zdjęciu, kiedy pobawiłam się jasnością i kontrastem. Krecha była także widoczna pod światło. Zrobiłam drugi po południu, negatywny, ale uznałam mocz za nazbyt rozcieńczony. Test o takiej samej czułości co wczoraj wykonałam ponownie dziś, z porannego moczu i.... Nic. Ani cienia cienia, ani gołym okiem, ani na zdjęciu. Dziś czuję wyraźne skurcze w podbrzuszu,ale jestem już tak ogłupiała tym wszystkim, że ie potrafię określić czy to na @ czy nie. Jak myślicie, co się dzieje? Czy ten pierwszy test był tylko zabarwiony po czasie wskazanym przez producenta i niczego nie oznaczał? :(

👩'92
    👨'88
    💒 04.06.22

19.12.23 ⏸ - czekamy na Janka 💙
  • Daria Z Znajoma

Wysłany: 7 marca 2023, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leikram wrote:
    Staramy się z mężem piąty cykl, a to pierwszy, kiedy robiłam testy owu i wnikliwie siebie obserwowałam. Owulacja w 15 dniu testu, @ mam dostać 10.03, a więc za 3 dni. Wczoraj wykonałam test, wydał mi się negatywny, jednak po jakiejś chwili (dłuższej niż przewiduje producent) zauważyłam blady cień. Ewidentnie widoczny był na zdjęciu, kiedy pobawiłam się jasnością i kontrastem. Krecha była także widoczna pod światło. Zrobiłam drugi po południu, negatywny, ale uznałam mocz za nazbyt rozcieńczony. Test o takiej samej czułości co wczoraj wykonałam ponownie dziś, z porannego moczu i.... Nic. Ani cienia cienia, ani gołym okiem, ani na zdjęciu. Dziś czuję wyraźne skurcze w podbrzuszu,ale jestem już tak ogłupiała tym wszystkim, że ie potrafię określić czy to na @ czy nie. Jak myślicie, co się dzieje? Czy ten pierwszy test był tylko zabarwiony po czasie wskazanym przez producenta i niczego nie oznaczał? :(
    Mi po czasie na teście wyskoczyła taka krecha że bez problemu było ja widać a ciąży nie było. Po czasie test nie ważny, powtórz w dniu spodziewanej miesiączki albo i nawet kilka dni później 😉

• Niesia90 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2023, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leikram wrote:
    Testy po czasie nie są ważne, zaszły po prosty reakcje chemiczne. Jednak skoro @ dopiero za 3dni to jest nadal szansa :D

Starania od 08.2016
    PCOS IO
    👩🏻🧔🏽‍♂️👦🏼🐈🐈‍⬛
    Syn 2016 ❤️
  • Leikram Debiutantka

Wysłany: 7 marca 2023, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niesia90 wrote:
    Testy po czasie nie są ważne, zaszły po prosty reakcje chemiczne. Jednak skoro @ dopiero za 3dni to jest nadal szansa :D

To naprawdę niehumanitarne, żeby tak się działo z testami, kiedy tak wiele z nas czeka na tę drugą kreskę, jak na zbawienie 😜 no nic, czekam zatem dalej, chociaż ten dzisiejszy ból w podbrzuszu prawdopodobnie niesie porażkę 😉

👩'92
    👨'88
    💒 04.06.22

19.12.23 ⏸ - czekamy na Janka 💙
  • Niesia90 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2023, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leikram wrote:
    To naprawdę niehumanitarne, żeby tak się działo z testami, kiedy tak wiele z nas czeka na tę drugą kreskę, jak na zbawienie 😜 no nic, czekam zatem dalej, chociaż ten dzisiejszy ból w podbrzuszu prawdopodobnie niesie porażkę 😉
    Wiem coś o tym, moja pojawiała sie w czasie jednak wczoraj beta postawiła mnie do pionu. 🤷‍♀️

Starania od 08.2016
    PCOS IO
    👩🏻🧔🏽‍♂️👦🏼🐈🐈‍⬛
    Syn 2016 ❤️
‹‹ 74 75 76 77 78 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ