cień? Czy możecie spojrzeć?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny,dziś powinnam mieć okres,ale nic. Zrobiłam test ciążowy i na moje pojawił się cień na teście. Czy możecie spojrzeć? Szczególnie,jeśli ktoś też miał taką sytuację?
https://picasaweb.google.com/106205277630738880768/22Lutego2015#6118658538179025362 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciężko mi stwierdzić,ponieważ w ostatnim czasie chorowałam. Na to też zwalałam podniesioną temperaturę. Piersi mam bolące,ale to zwaliłam na okres,który ma przyjść. Dopiero dzisiaj zauważyłam,że brodawki mam sporo powiększone,tak jak przy pierwszej ciąży. Brzuch mnie trochę pobolewa i krzyż,ale to wszystko składałam na karb nadchodzącej @
-
Cześć,
na moje oko wygląda na kreseczkę - szczególnie na tej drugiej próbie.
Moja kumpela z pracy tak właśnie miała, że najpierw był cień (ale robiła test tak ze 4 dni przed spodziewaną @), a po tygodniu sprawdzała raz jeszcze - kreseczka była. Obecnie "kreseczka" ma 12 tc
Ale wiem, że takie cienie się tez rozwiewają... Trzymam kciuki, by @ nie przyszła. Daj znać za kilka dnikarmar lubi tę wiadomość
"Nie miłuje się tego, czego wcale się nie zna. Jeśli się zaś miłuje to, co się zna, to ta miłość sprawia, iż można to poznać coraz lepiej i coraz pełniej"
/św. Augustyn/ -
Gratulację ja czekam na testowanie i już też nie mogę się doczekać, chciałabym ujrzeć też II kreseczki
karmar lubi tę wiadomość
Dlaczego właściwie tęsknimy za tymi, którzy w gruncie rzeczy nie mogą za Nami tęsknić. ... ?
Aniołek 9tc [*] 07/10/2014 (ciąża pozamaciczna)
Aniołek 5tc [*] 13/05/2015 (ciąża biochemiczna)
Aniołek 7tc [*] 05/12/2016 (ciąża biochemiczna) -
nick nieaktualnynaataszaa wrote:Gratulację ja czekam na testowanie i już też nie mogę się doczekać, chciałabym ujrzeć też II kreseczki
Natasza widzę, że miałaś ciążę pozamaciczną - strasznie mi przykro
Ale jeśli można, chciałabym zapytać cię o to czy miałaś jakieś objawy? Kiedy okazało się, że jest pozamaciczna?