Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No tak niektórzy maja równe podejścia my staramy sie od września, w styczniu niestety Aniołek potem daliśmy sobie chwilkę przerwy i od nowa- ale idąc do gin mowie jej, ze chce zrobic wszystkie badania i zabrać sie do tego konkretnie - wcześniejsi olewali ta na szczęście jest taka konkretna babka ale podsumowała nasze spotkanie tak, ze ludzie to by od razu chcieli mieć dziecko a to nie każdy tak ma dobrze, ze masz synka my jeszcze na pierwsza dzidzie czekamy
-
lis87 wrote:No tak niektórzy maja równe podejścia my staramy sie od września, w styczniu niestety Aniołek potem daliśmy sobie chwilkę przerwy i od nowa- ale idąc do gin mowie jej, ze chce zrobic wszystkie badania i zabrać sie do tego konkretnie - wcześniejsi olewali ta na szczęście jest taka konkretna babka ale podsumowała nasze spotkanie tak, ze ludzie to by od razu chcieli mieć dziecko a to nie każdy tak ma dobrze, ze masz synka my jeszcze na pierwsza dzidzie czekamy
gosia89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Poczytalam sobie was. Ja odstawilam pigulki rok temu. Od wtedy sie nie zabezpieczamy. Przez ten czas nie mialam tez sluzu plodnego ani objawow owulacji. Teraz drugi cykl pije zioła ojca sroki. I od poczatku mam piekny śluz, i odczuwam jajnik ktory w danym miesiącu pracuje. Potwierdzone usg. Jutro testuje. Trzymajcie kciuki
Emiliana lubi tę wiadomość
-
Chyba nie. Jak na studiach powiedziałam, że ona to ma, to odezwał się chórek koleżanek, które też to mają, tyle tylko, że to były dziewczyny po dwadzieścia parę lat i dla nich to, że mają endometriozę nie było żadną tajemnicą, więc podejrzewam, że trzeba zrobić podstawowe badania, dodać dwa do dwóch i po problemie.
-
nick nieaktualny
-
gosia89 wrote:witam, K22 a to ciekawe że wczesniej nie wykryli u niej endometriozy. czy to ciezko wykryc?
Pisałam w sobotę z prośbą o radę bo bolał mnie brzuch- byłam dzisiaj u lekarza okazało się że 5 dni po inseminacji wylała się jakaś ciecz poza macicę. To powodowało bardzo duży ból. Dostałam leki, ma to oczyścić organizm z tego płynu i nie mieć wpływu na wynik inseminacji niby
Helmi super wynik gratulacje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 21:38
Emiliana
Starania od 09.2014r. Po inseminacji 30.05:
Poziom bety: 10dpo- 18, 11dpo- 36, 14dpo - 253, 16dpo- 612, 22dpo- 8622
Novomedica Mysłowice, ciąża bliźniacza termin porodu 25.02.2017 :* -
kasianiaczek - mnie się zdarzało często dzień przed, raz nawet w tym samym dniu, ale wiedzialam że samo usg będzie robione
Marciaa- jak już zbliżały się płodne to co dwa dni a w dniu owulacji i dzien po też były starania. Teraz to już 3-4 dni przed owulacją lekarz zabrania, ale to dlatego że pobieraja nasienie od męża i z niego wyciągaja najlepszą armięEmiliana
marciaa wrote:To ochota jest codziennie :pEmiliana
oj przerabiałam takie coś. Super jakby na święta jedne lub drugie, urodziny, dzien dziecka, dzien ojca, rocznica slubu... I póki co każde z takich świat przechodziło obok bez dzidziusia. A co najciekawsze- wielkie plany jak juz się dowiem że jestem w ciąży to niewiadomo wjaki sposób powiem mężowi o nie, a jak kilka miesiecy temu zobaczyłam bladziutka kreskę to od razu z toalety z tym obsikanym testem do niego poleciałam później beta ciut się podniosła wiec przez tel sie dowiedział, później niestety spadła.Emiliana
Novomedica Mysłowice, ciąża bliźniacza termin porodu 25.02.2017 :*