Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kasieniaczek wrote:Dziewczyny ja mam takie może dziwnie pytanie. Czy jak macie wizytę u gin z badaniem, to dzień wcześniej wstrzymujecie się z ♥? Przy staraniu się to chyba nie powinno się wstrzymywac, ale sama już nie wiem.
-
Ja to już nic nie rozumiem z tego mojego wykresu. Dziś mam termin @, której nie ma. Wczoraj byłam na becie i miałam plamienie, wynik <2, no to się wyzbyłam złudzeń i sobie pomyślałam... Że dziś tempka spadnie i będzie @... A dziś mierzę, a ona znowu w górę i jest 36,8...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 06:06
7 cs szczęśliwy
-
panan12 wrote:Mówiłam Ci że mogło to być zagniezdzenie a beta hcg dopiero zaczyna się produkować 48 G po zagniezdzeniu7 cs szczęśliwy
-
Misiaimis wrote:Olcc zerknij na mój wykres 4-5 dni po @ i negatywne testy też nie ogarniam7 cs szczęśliwy
-
nick nieaktualny
-
Olcc. wrote:No widzę, że Ty też masz dziwne te temperaturki ... dobrze, że nie jestem sama przynajmniej , a nie chcesz się wybrać na betę? po takim czasie u Ciebie już powinna wykryć, a sikańce mogą zawodzić?
Bete mogę zrobić najwcześniej w sobotę, bo w tygodniu nie mam jak z pracą..Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
panan12 wrote:https://naforum.zapodaj.net/7f98fd08565f.jpg.html
dziewczyny to już pozytyw? ta kreska po lewej jest troszkę ciemniejsza na żywo niż na zdjęciu
Panan negatywny, ale pozytyw pewnie będzie za niedługo. Tak, jak napisała Ci Crisperss zrób test kolejnego dnia i przez 2 godziny wstrzymaj się z nadmiernym piciem. Jak będzie pozytywny to gwarantuje, że ni będziesz miała wątpliwości, bo kreska testowa będzie w identycznym kolorze, jak druga, albo ciemniejsza.
Ja jestem w 12 dc, ale na owu się na razie nie zapowiada. Idę do lekarza na wizytę o 13.30 zobaczymy, czy zleci jakieś badania.panan12 lubi tę wiadomość