Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykasieniaczek wrote:Hej dziewczyny. Mam pytanie. Chodzi o to, że mierze temperaturę zawsze o 6.30. Dziś rano obudziłam się o 5 i zmierzyłam temperaturę - 36.34, ale nie wstałam, tylko leżałam i starałam się zasnąć, zajęło mi to coś ok 15 min. Obudziłam się już na dobre o 6 i ponownie zmierzyłam temperaturę - 36.55. Zaznaczać tą z 5, czy z 6? Jak podam z 5, to będzie zaburzona na wykresie, a nie wiem czy ta z 6 jestem wiarygodna. Akurat powinnam mieć owulacje i teraz się zastanawiam, czy da radę dobrze wyznaczyć. Wiem, że wiarygodny jest tylko monitoring, ale ktoś może wie, jak traktować taki pomiar?
i podała bym ta z 5
EDIT: literówkaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2016, 20:34
kasieniaczek, Helmi lubią tę wiadomość
-
Dzieki za odpowiedzi apropo bromka, musze napisać jutro do mojej gin aby mi zmieniła- przez ten lek nasiliła mi sie nerwica, ciagle wpadam w panikę, chodzę poddenerwowana, płakać mi sie chce- a miało byc na odwrót juz sobie poradziłam w miarę opanowal nerwice wiedziałam, ze wtedy moge zajść w ciaze bo dam sobie rade i jestem silna a teraz przez głupi tydzien wszystko legło w gruzach napisze jutro do niej, poproszę o co innego
Kurczę dziewczyny ależ ten czerwiec jest zielony hohoho ja to bede testowała gdzieś tak 27-28 jakos tak żebym wiedziała co z dupkiem czy odstawiać czy brac, ale do tego jesCze hohoho jeszcze nawet ovulki nie miałam i w sumie to jak nie bede czuła jajniora to nie bede wiedziała kiedy jest bo odpuściłam z testami ovu nimi oczywiście z temperatura -
nick nieaktualnyJa dziś odpuściłam sobie testowanie. dobijają mnie te testy.. Jutro 30dc więc może @ przyjdzie..
#tym bardziej, a że od wczoraj temperatura jeszcze bardziej spadła.. A i tak mam bardzo niskie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 08:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej, no i zrobiłam ten test i dalej niewiadomo, bo wyszedł niby negatywny, ale tam jakiś cień cienia drugiej kreski się pojawił, a potem jak do kosza zajrzałam, to ten cień niby wyraźniejszy. Nie jaram się tym za mocno, chociaż póki co to najlepszy test jaki w życiu miałam (dotychczas nawet cienia), temp. znowu ciut do góry...więc nadzieja jeszcze jest...no dobra, trochę się jaram jutro znowu testuję, chyba, że okres przyjdzie..
Czincja, Fiolk@ lubią tę wiadomość
-
Iśka79 wrote:hej, no i zrobiłam ten test i dalej niewiadomo, bo wyszedł niby negatywny, ale tam jakiś cień cienia drugiej kreski się pojawił, a potem jak do kosza zajrzałam, to ten cień niby wyraźniejszy. Nie jaram się tym za mocno, chociaż póki co to najlepszy test jaki w życiu miałam (dotychczas nawet cienia), temp. znowu ciut do góry...więc nadzieja jeszcze jest...no dobra, trochę się jaram jutro znowu testuję, chyba, że okres przyjdzie..
Isia jeśli masz wątpliwości to powtórz test za 2dni wtedy kreska byłaby na pewno ciemniejsza ...17.11.17-poronienie całkowite -
Iśka, spokojnie, jak @ jutro nie przyjdzie to już będzie nadzieja ja sobie z nudów wykańczam testy owu - dzisiaj znów sobie poleje heheheeh a moja chora wyobraźnia każe mi widzieć coraz to ciemniejszą kreskę testową
Iśka79 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości