Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, przejrzałam sobie Waszą korespondencję i jestem zachwycona Niezła lektura na noc Cześć Panan! Miło Cię widzieć.
Gratuluję zaciążonym i powodzonka dla reszty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2016, 01:18
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Mam ogromny problem z tym bromkiem mam go brac na noc, wezme ale nie moge spc, telepie mnie, boje sie cały czas, kreci mi sie w głowie, mdłości - rano wstaje z ogromnym bólem głowy ja niewytrzymałe juz z nim wzięłam go godzinę temu i leze zasnac nie moge, zaraz bede Zaliczać kibel
Marcjanna lubi tę wiadomość
-
lis87 wrote:Mam ogromny problem z tym bromkiem mam go brac na noc, wezme ale nie moge spc, telepie mnie, boje sie cały czas, kreci mi sie w głowie, mdłości - rano wstaje z ogromnym bólem głowy ja niewytrzymałe juz z nim wzięłam go godzinę temu i leze zasnac nie moge, zaraz bede Zaliczać kibel
Niestety Bromergon tak działa po kilku dniach powinno się unormować, ale mimo wszystko lepiej brać na noc...lis87 lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
lis87 wrote:Mam ogromny problem z tym bromkiem mam go brac na noc, wezme ale nie moge spc, telepie mnie, boje sie cały czas, kreci mi sie w głowie, mdłości - rano wstaje z ogromnym bólem głowy ja niewytrzymałe juz z nim wzięłam go godzinę temu i leze zasnac nie moge, zaraz bede Zaliczać kibel
lis87 lubi tę wiadomość
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
nick nieaktualnypanan12 wrote:Aiwlys jak test?
A daj spokoj.. Robiłam pink test. Po 15 min wyskoczył mi cień cienia cienia cienia.. Ale jak przegladalam forum to pink jest chyba jednym z gorszych testów. Nawet tak zetknęłam na galerie testów.
https://zapodaj.net/ec3e9ad6dc84b.png.html
Wczoraj jak mnie złapała zgaga tak cały dzień trzymała.. Pierwszy raz od trzech lat :o
A dziś tak mnie bolą piersi , że nie wiem co na to poradzicWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2016, 10:11
-
nick nieaktualnylis87 wrote:Mam ogromny problem z tym bromkiem mam go brac na noc, wezme ale nie moge spc, telepie mnie, boje sie cały czas, kreci mi sie w głowie, mdłości - rano wstaje z ogromnym bólem głowy ja niewytrzymałe juz z nim wzięłam go godzinę temu i leze zasnac nie moge, zaraz bede Zaliczać kibel
-
nick nieaktualny
-
Ja odstawiłam to świństwo, tak jak widać na wykresie. W piątek byłam u lekarza i dał mi zamiennik za 70zł. Może będzie lepiejBrak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
nick nieaktualnyZa wszystkie które bedą testować trzymam kciuki i cZekam na (mam nadzieje) cudowne informacje ja od wczoraj znowu na Luteinie dopochwowej podobno powinno pomoc na moja prolaktyna.. A juz na pewno nie Zaszkodzi. Jutro bede sie kontaktować z moim panem gin. Wiec mam nadzieje dowiem sie czegoś więcej
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Mam pytanie. Chodzi o to, że mierze temperaturę zawsze o 6.30. Dziś rano obudziłam się o 5 i zmierzyłam temperaturę - 36.34, ale nie wstałam, tylko leżałam i starałam się zasnąć, zajęło mi to coś ok 15 min. Obudziłam się już na dobre o 6 i ponownie zmierzyłam temperaturę - 36.55. Zaznaczać tą z 5, czy z 6? Jak podam z 5, to będzie zaburzona na wykresie, a nie wiem czy ta z 6 jestem wiarygodna. Akurat powinnam mieć owulacje i teraz się zastanawiam, czy da radę dobrze wyznaczyć. Wiem, że wiarygodny jest tylko monitoring, ale ktoś może wie, jak traktować taki pomiar?