X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czerwcowe staraczki :)
Odpowiedz

Czerwcowe staraczki :)

Oceń ten wątek:
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aiwlys wrote:
    Wiedziałam, że tak będzie .. Jutro testowanie to dziś bezsenność. :(

Nie stresuj się, to nie pomoże

• Czincja Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie a czekamy do rana:) pa dziewczęta

6 CS pierwszy z clo i pregnyl
    30.03.2017 - Aleksander ❤️
    13.01.2015 - Anastazja ♡
  • Maciejowa Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2016, 01:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, przejrzałam sobie Waszą korespondencję i jestem zachwycona :) Niezła lektura na noc :D Cześć Panan! Miło Cię widzieć.
    Gratuluję zaciążonym i powodzonka dla reszty.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2016, 01:18

Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
    Po roku starań nadszedł mój świt...
    xnw4skjobnsltuoy.png
  • lis87 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2016, 01:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam ogromny problem z tym bromkiem :( mam go brac na noc, wezme ale nie moge spc, telepie mnie, boje sie cały czas, kreci mi sie w głowie, mdłości - rano wstaje z ogromnym bólem głowy ja niewytrzymałe juz z nim :( wzięłam go godzinę temu i leze zasnac nie moge, zaraz bede Zaliczać kibel :(

Marcjanna lubi tę wiadomość

atdc2n0anx2cx72s.png
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2016, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aiwlys jak test?

f2w3k0s3plke7odf.png
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2016, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lis87 wrote:
    Mam ogromny problem z tym bromkiem :( mam go brac na noc, wezme ale nie moge spc, telepie mnie, boje sie cały czas, kreci mi sie w głowie, mdłości - rano wstaje z ogromnym bólem głowy ja niewytrzymałe juz z nim :( wzięłam go godzinę temu i leze zasnac nie moge, zaraz bede Zaliczać kibel :(

Niestety Bromergon tak działa po kilku dniach powinno się unormować, ale mimo wszystko lepiej brać na noc...

lis87 lubi tę wiadomość

17.11.17-poronienie całkowite
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2016, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia wpisz mnie na 23 czerwca na testowanie :)

f2w3k0s3plke7odf.png
  • Maciejowa Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lis87 wrote:
    Moja przyjaciółka też brała i bardzo źle go znosiła:-/ przeszło jej po dwóch tygodniach...

lis87 lubi tę wiadomość

Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
    Po roku starań nadszedł mój świt...
    xnw4skjobnsltuoy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 wrote:
    Aiwlys jak test?

A daj spokoj.. Robiłam pink test. Po 15 min wyskoczył mi cień cienia cienia cienia.. Ale jak przegladalam forum to pink jest chyba jednym z gorszych testów. Nawet tak zetknęłam na galerie testów.

https://zapodaj.net/ec3e9ad6dc84b.png.html

Wczoraj jak mnie złapała zgaga tak cały dzień trzymała.. Pierwszy raz od trzech lat :o
    A dziś tak mnie bolą piersi , że nie wiem co na to poradzic :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2016, 10:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lis87 wrote:
    Ja brałam bromergon przez 2 miesiące prl spadła. Lekarz zabił mnie sygnaturą 1,5 tabletki na dobę ale suma sumarum brałam 0,5 na noc i na dzień jakoś wytrzymałam generalnie lepiej brać na noc bo w dzień telepie faktycznie lepiej to przespać. Albo poproś o zamienik jakiś to też nie byłoby głupie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poza tym będę testować 29.06 może się coś wykluje

• Misiaimis Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lis87 wrote:

Ja odstawiłam to świństwo, tak jak widać na wykresie. W piątek byłam u lekarza i dał mi zamiennik za 70zł. Może będzie lepiej :)

Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...

16mscy, 15cs...5t0d (*)
    12 mscy, 10cs...5t6d (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za wszystkie które bedą testować trzymam kciuki i cZekam na (mam nadzieje) cudowne informacje <3 ja od wczoraj znowu na Luteinie dopochwowej podobno powinno pomoc na moja prolaktyna.. A juz na pewno nie Zaszkodzi. Jutro bede sie kontaktować z moim panem gin. Wiec mam nadzieje dowiem sie czegoś więcej :)

• Helmi Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aiwlys polecam testy z rossmana facelle.sa tanie ale naprawde czule. Mi jakos 9-10 dpo pokazal kreske z popoludniowego sika :)

panan12 lubi tę wiadomość

7v8r3e3k6t0s43kt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helmi dzięki bardzo przejade się dziś do rossmanna, bo daleko nie mam :) Ale już trace nadzieje..

• Lonia1990 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25 czerwca mam urodziny wiec bede wtedy testowac ;) bedzie to 31dc

Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
    16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
    5djypc0zkgziy9mr.png
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aiwlys trzymam kciuki :) daj znać jak będziesz miała wynik :)

f2w3k0s3plke7odf.png
  • Iśka79 Przyjaciółka

Wysłany: 12 czerwca 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, ja testuję jutro, ale dziś temp.spadła, więc raczej nic z tego..nie mniej jednak postaram się do jutra nie dołować, póki nie ma @ ...

2nn3gov3pka4krpz.png
  • kasieniaczek Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Mam pytanie. Chodzi o to, że mierze temperaturę zawsze o 6.30. Dziś rano obudziłam się o 5 i zmierzyłam temperaturę - 36.34, ale nie wstałam, tylko leżałam i starałam się zasnąć, zajęło mi to coś ok 15 min. Obudziłam się już na dobre o 6 i ponownie zmierzyłam temperaturę - 36.55. Zaznaczać tą z 5, czy z 6? Jak podam z 5, to będzie zaburzona na wykresie, a nie wiem czy ta z 6 jestem wiarygodna. Akurat powinnam mieć owulacje i teraz się zastanawiam, czy da radę dobrze wyznaczyć. Wiem, że wiarygodny jest tylko monitoring, ale ktoś może wie, jak traktować taki pomiar?

Awf3p2.png
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zonaboba testowalas? Jaki wynik?

f2w3k0s3plke7odf.png
‹‹ 124 125 126 127 128 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ