Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczynki bhcg 48,20 wiec do góry co mnie bardzo cieszy. Niestety juz pojawia sie pierwsze zmartwienie moja prolaktyna to 55,95 w normie do 23,30... Dzwoniłam do mojej kliniki kazali przesłać wyniki i bedą sie dobijać do mojego gin ;( strasznie sie boje o moją fasolkęMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
lis87 wrote:Panan sama wiesz, ze to nie takie proste Ty teraz po owulce to za kilka dni nam tu szaleć kochana bedziesz
lis87 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypanan12 wrote:Gosia pytałam bo mi program ovu pokazał a jeszcze dziś mam sluz rozciagliwy były wyższe temp ale mam poziom niskich na 36,85 dziwne
dobrze Ci wyznaczono owulke, wszystko jest ok. a kiedy bylo bo po lepiej nie sprawdzac sluzu bo moze zmylic... pamietaj o tym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 19:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPanan a tak wogóle to zauważyłam na Twoim wykresie ze zaznaczasz sporo objawow. mialas tyle dni bol owulacyjny, mimo ze nie mialas owulacji wtedy? i do tego prawie przez caly cykl ból brzucha i jajnikow. to chyba nie dobrze ze tak jest albo troche przesadzasz?
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gosia89 wrote:dobrze Ci wyznaczono owulke, wszystko jest ok. a kiedy bylo bo po lepiej nie sprawdzac sluzu bo moze zmylic... pamietaj o tym.
Ja po nigdy nie sprawdzam sluzu to było przy okazji jak byłam w toalecie był sluz na papierze to powinna rosnąć ? -
nick nieaktualnyaiwlys wrote:Gosiu ja ból miesiączkowy, a w zasadzie ciągnięcie podbrzusza odczuwam od samej owulacji odczuwam, raz silniej raz mniej, ale codziennie. Co o tym myślisz ?
jesli to delikatne bóle to bym sie nie przejmowala. a jak tam raz dziennie zakluje czy dwa to tez nic zlego raczej sie nie dzieje. u mnie kazdy cykl inaczej odczuwam. mialam bole podbrzusza, bole jajnikow i inne dolegliwosci. jednak te dolegliwosci sa czesto podobne i na ciaze i na @ wiec przestalam sie nimi sugerowac juz dawno. -
nick nieaktualnytez mam microlife i mam go juz z 3 lata i dziala jak trzeba.
Panan Twoja temp jest w porzadku, nie stresuj sie i nie mysl juz o temp. uwierz mi
Bierzesz duphaston?A co dostalas na regulacje cykli? zawsze masz takie dlugie cykle? jesli tak to powinnas zaczac od regulacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 20:25
-
nick nieaktualny