Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgniechaa - ale oba testy "po czasie". No zobaczymy , mam nadzieje, że wredna @ nie przyjdzie. A teścik określi się na dwie kreseczki w czasie podanym na ulotce.
Panan - Po owulacji nie ma dni płodnych (do 24h od owulacji jeszcze jest możliwość zapłodnienia). Ja doskonale wiem, że jestem po owulacji, a temteratura w ogóle nie wzrosła. -
nick nieaktualnyaiwlys wrote:Agniechaa - Super. Beta wzrasta trzymam kciuki, żeby wszystko sie ułożylo. I nie przejmuj się na zapas :*
Misiowa - widać, widać! wstępne gratulacje się należą!
Ja Wam powiem, że wczoraj robiłam jeszcze jeden test innej firmy i nie z porannego moczu i taka sytuacja jak za pierwszym razem.. Blada słabiutka kreska po dłuższym czasie. Jutro powtorze rano (28dc). Ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie.. Temperatura ciągle taka sama (36.1), ciągle boli to podbrzusze jak na @. Dziś pierwszy raz od trzech lat dostałam zgagi.. Nie wiem co sie dzieje.
Jakbym o sobie czytała. Dzisiaj zrobiłam test i wyszła bladziutka druga kreseczka,ale cieszyć będę się jak zrobie ponownie test za kilka dni. Co bólu podbrzusza też mam lekki i zgaga,którą nie pamiętam kiedy ostatnio miałam.aiwlys lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo tu mnie natura troche zaskoczyła bo zazwyczaj cykle mam 31 dniowe i wczesniej wydawalo mi sie ze owulacja wystepuje u mnie 16,17 dzien a teraz z obserwacji sluzu i temperatury byla w 13 dniu. Test był robiony w 13 dniu od owulacji. Temperatura pozostaje na podwyzszonym poziomie. Co do kreseczki to tak pojawila sie po okolo 2,3 minutach. Z tego co wiem to test jest wiarygodny do 10 minut.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 16:41
-
nick nieaktualnyaiwlys wrote:Agniechaa - ale oba testy "po czasie". No zobaczymy , mam nadzieje, że wredna @ nie przyjdzie. A teścik określi się na dwie kreseczki w czasie podanym na ulotce.
Panan - Po owulacji nie ma dni płodnych (do 24h od owulacji jeszcze jest możliwość zapłodnienia). Ja doskonale wiem, że jestem po owulacji, a temteratura w ogóle nie wzrosła.
witaj, mialas monitoring ze jestes pewna owulacji? jesli tak moze termometr sie zepsuł? masz taka sama temp przez kilka dni a to ciekawe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarcia , tak wiem.. Tylko, że pojawiła się po czasie podanym na ulotce, a w zasadzie w momencie kiedy test był suchy. A ile kobiet tyle opinii.. Jedne mówią, że gdyby nie było hormonu to test nawet po czasie by nie wykazał, inne, a że zachodzi reakcja chemiczna (chociaz nie wiem jaka to reakcja musiałaby być..)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 18:10
-
nick nieaktualnyhej pociesze Was. Staram sie ponad 4 lata. przez ten czas zrobilam duuuzo testow ciazowych. i jesli nie bylo ciazy to test zawsze pozostawal bialy nawet na drugi dzien. ja tez niewiem o jaka reakcje chemiczna chodzi.
moim zdaniem jesli po godzinie, dwóch pojawia sie cien cienia cienia tzn ze poziom hcg jest bardzo niski bo jest to bardzo wczesna ciaza. Może za wczesnie robicie testy. Warto poczekac do terminu @ lub chociaz do dzien przed zeby potem sie nie denerwowac bo to moze zaszkodzic fasolce.
Aiwlys a Ty robiłaś test w 8-10 dpo czyli zdecydowanie za wczesnie wierze ze niedlugo zobaczysz mocniejsza kreske, oby jeszcze jak piszesz ze dzisiejszy test byl odczytany wedlug czasu z ulotki to wieszWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 18:24
aiwlys lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny