Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dzięki K22 :* my się staramy o pierwsze, takie stare młode małżeństwo ciężko nie myśleć o tym, że latka lecą... ale nadzieja i tak chyba jest lepsza niż wpadanie w deprechę, o co w sumie dość łatwo... no nic. I tak się nakręcam, trochę powstrzymuję, ale ukradkiem myślę to i owo. No i tak
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczynki bhcg 48,20 wiec do góry co mnie bardzo cieszy. Niestety juz pojawia sie pierwsze zmartwienie moja prolaktyna to 55,95 w normie do 23,30... Dzwoniłam do mojej kliniki kazali przesłać wyniki i bedą sie dobijać do mojego gin ;( strasznie sie boje o moją fasolkę
AJA_S, Emiliana lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Cześć dziewczyny zaraz lecę na powtórna bete... Tak wiem ze po 24h to szybko ale jutro niedziela a w poniedziałek nie dam rady baaaaardzo sie stresuje tak pragnę zeby podskoczyła do gury chociaż o klika jednostek
wierzę że będzie dobrze-i czekam na wieści -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa przesyłam dużo dobrych myśli, skup się na swojej "fasolce", myśl czule, otaczaj ją swoim spokojem, myśl o tym, że my Ci wysyłamy dobrą energię, myśl o dobrych pozytywnych i szczęśliwych sprawach/rzeczach aż poczujesz spokój. Jesteśmy z Tobą :*
dziewczyny, nie śmiejcie się ze mnie, ale jak wy tak na forum udostępniacie wykresy lub wpisujecie opisujące was stopki? taki głuptak technologiczny jestem... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgniechaa - Super. Beta wzrasta trzymam kciuki, żeby wszystko sie ułożylo. I nie przejmuj się na zapas :*
Misiowa - widać, widać! wstępne gratulacje się należą!
Ja Wam powiem, że wczoraj robiłam jeszcze jeden test innej firmy i nie z porannego moczu i taka sytuacja jak za pierwszym razem.. Blada słabiutka kreska po dłuższym czasie. Jutro powtorze rano (28dc). Ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie.. Temperatura ciągle taka sama (36.1), ciągle boli to podbrzusze jak na @. Dziś pierwszy raz od trzech lat dostałam zgagi.. Nie wiem co sie dzieje. -
nick nieaktualny