Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
gosia89, Emiliana, Modrzewiowa - dzięki - mam teraz pełne rozeznanie
beatum - jak się czujesz po bromergonie? Ja brałam 2 tabletki dziennie przez 14 dni. Prolaktyna ładnie się unormowała, ale czułam się fatalnie
innamorata88 - a w którym dniu cyklu robiłaś progesteron? Na tym teście widzę cień cienia
Lonia1990 - ja też dziś od badań zaczęłam - FSH, LH, Estriadol i Prolaktynę -
i-feel-you wrote:gosia89, Emiliana, Modrzewiowa - dzięki - mam teraz pełne rozeznanie
beatum - jak się czujesz po bromergonie? Ja brałam 2 tabletki dziennie przez 14 dni. Prolaktyna ładnie się unormowała, ale czułam się fatalnie
innamorata88 - a w którym dniu cyklu robiłaś progesteron? Na tym teście widzę cień cienia
Lonia1990 - ja też dziś od badań zaczęłam - FSH, LH, Estriadol i Prolaktynę
8-9 dpo - bieda strasznasunset06 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
i-feel-you wrote:
Innamorata nasi gola wczoraj nie strzelili, to Ty stwierdzilas, że poprawisz ? Powiem Ci, że odważna jesteś w 9dpo testować A swoją droga ja tam widzę druga kreseczke. Po jakim czasie się tam pojawiła? A duphaston bierzesz?
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Mój progesteron niestety leży i kwiczy - 5,59
Dzisiaj rano zatestowałam
Test 25 - biel vizira
z kolei pink test rossman takie dziwy
https://zapodaj.net/b87cc2c21f225.jpg.html
Ale przy tym progesteronie raczej szans na ciążę nie widzę. Jutro rano powtórzę z testem pepino. -
beatum - mi lekarz przepisał końską dawkę tego leku 2 tabletki dziennie (rano i wieczorem). Rzygałam jak młody kot, miałam drgawki, byłam bardzo osłabiona i spałam po kilka godzin w ciągu dnia Lek dostałam tylko na 2 tyg., więc stwierdziłam, że to przetrzymam... Prolaktyna spadła z ok. 39ng/ml na 17,6ng/ml. Dziś ją raz jeszcze zbadałam kontrolnie i liczę na to, że się utrzyma na tym poziomie...
beatum lubi tę wiadomość
-
_Abby_ wrote:Kurde i co teraz? Jakiś progesteron powinnaś chyba dostać? A przy takim prog była owu?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyi-feel-you wrote:beatum - mi lekarz przepisał końską dawkę tego leku 2 tabletki dziennie (rano i wieczorem). Rzygałam jak młody kot, miałam drgawki, byłam bardzo osłabiona i spałam po kilka godzin w ciągu dnia Lek dostałam tylko na 2 tyg., więc stwierdziłam, że to przetrzymam... Prolaktyna spadła z ok. 39ng/ml na 17,6ng/ml. Dziś ją raz jeszcze zbadałam kontrolnie i liczę na to, że się utrzyma na tym poziomie...
i-feel-you lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marciaa wrote:Dziewczyny myślicie ze 13 dpo powinno coś pokazać ? Czy lepiej czekać jak @ się nie pojawi ?
Lepiej by było jeszcze poczekać jak @ masz dopiero na 21....
ale ja bym pewnie już testowała tyle, że jeszcze cierpliwości sobie nie wypracowałam7 cs szczęśliwy
-
Hej dziewczyny dawno mnie nie bylo bo i tak cykl bezowulacyjny to z testowania mozna mnie skreslic bo i tak nie robilam testu powodzenia oby czerwiec byl dla wszystkich szczesliwy :*To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualnybeatum wrote:Lonia, Abby, ale fajnie Ja tez z tych niecierpliwych, ale z drugiej strony po co się stresować. Mój mąż ma urodziny w dniu ojca i tak sobie myślałam 23.06, ale to będzie 12dpo i w sumie jeszcze różnie może być. Także chyba wstrzymam się te kilka dni
super prezent miał Twój teść na dzień ojcabeatum lubi tę wiadomość