Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
gosia89, Emiliana, Modrzewiowa - dzięki - mam teraz pełne rozeznanie

beatum - jak się czujesz po bromergonie? Ja brałam 2 tabletki dziennie przez 14 dni. Prolaktyna ładnie się unormowała, ale czułam się fatalnie
innamorata88 - a w którym dniu cyklu robiłaś progesteron? Na tym teście widzę cień cienia
Lonia1990 - ja też dziś od badań zaczęłam - FSH, LH, Estriadol i Prolaktynę
-
i-feel-you wrote:gosia89, Emiliana, Modrzewiowa - dzięki - mam teraz pełne rozeznanie

beatum - jak się czujesz po bromergonie? Ja brałam 2 tabletki dziennie przez 14 dni. Prolaktyna ładnie się unormowała, ale czułam się fatalnie
innamorata88 - a w którym dniu cyklu robiłaś progesteron? Na tym teście widzę cień cienia
Lonia1990 - ja też dziś od badań zaczęłam - FSH, LH, Estriadol i Prolaktynę
8-9 dpo - bieda straszna
sunset06 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Wiesz, ja biore tylko 0,5tabletki dziennie tzn. na noc. Podobno na początku właśnie stopniowo należy zwiększać, począwszy od 0,5 tabletki. Ale czuje się dobrze. Raz wzięłam rano, to mnie po 30min poty zaczęły oblewac. Tyle, że ja mam estradiol w górnej granicy normy, podobnie zresztą prolaktyne, wiec może dlatego jest ok. A Ty, źle znosisz?i-feel-you wrote:
Innamorata nasi gola wczoraj nie strzelili, to Ty stwierdzilas, że poprawisz ?
Powiem Ci, że odważna jesteś w 9dpo testować
A swoją droga ja tam widzę druga kreseczke. Po jakim czasie się tam pojawiła? A duphaston bierzesz?
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualnyKurde i co teraz? Jakiś progesteron powinnaś chyba dostać? A przy takim prog była owu?innamorata88 wrote:Mój progesteron niestety leży i kwiczy - 5,59
Dzisiaj rano zatestowałam
Test 25 - biel vizira
z kolei pink test rossman takie dziwy
https://zapodaj.net/b87cc2c21f225.jpg.html
Ale przy tym progesteronie raczej szans na ciążę nie widzę. Jutro rano powtórzę z testem pepino. -
beatum - mi lekarz przepisał końską dawkę tego leku
2 tabletki dziennie (rano i wieczorem). Rzygałam jak młody kot, miałam drgawki, byłam bardzo osłabiona i spałam po kilka godzin w ciągu dnia
Lek dostałam tylko na 2 tyg., więc stwierdziłam, że to przetrzymam... Prolaktyna spadła z ok. 39ng/ml na 17,6ng/ml. Dziś ją raz jeszcze zbadałam kontrolnie i liczę na to, że się utrzyma na tym poziomie... 
beatum lubi tę wiadomość
-
Owu na bank było - jutro powtórzę test i jak znów będzie pozytywny to polecę do apteki po duphaston na krzywą gębę_Abby_ wrote:Kurde i co teraz? Jakiś progesteron powinnaś chyba dostać? A przy takim prog była owu?
receptę doniosę.
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyPo takich przejściach musi się utrzymać!i-feel-you wrote:beatum - mi lekarz przepisał końską dawkę tego leku
2 tabletki dziennie (rano i wieczorem). Rzygałam jak młody kot, miałam drgawki, byłam bardzo osłabiona i spałam po kilka godzin w ciągu dnia
Lek dostałam tylko na 2 tyg., więc stwierdziłam, że to przetrzymam... Prolaktyna spadła z ok. 39ng/ml na 17,6ng/ml. Dziś ją raz jeszcze zbadałam kontrolnie i liczę na to, że się utrzyma na tym poziomie... 
i-feel-you lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marciaa wrote:Dziewczyny myślicie ze 13 dpo powinno coś pokazać ? Czy lepiej czekać jak @ się nie pojawi ?
Lepiej by było jeszcze poczekać jak @ masz dopiero na 21....
ale ja bym pewnie już testowała
tyle, że jeszcze cierpliwości sobie nie wypracowałam
7 cs szczęśliwy

-
Hej dziewczyny dawno mnie nie bylo bo i tak cykl bezowulacyjny to z testowania mozna mnie skreslic bo i tak nie robilam testu
powodzenia oby czerwiec byl dla wszystkich szczesliwy :*
To nasz 50 cs +10 na luzie
Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualnybeatum wrote:Lonia, Abby, ale fajnie
Ja tez z tych niecierpliwych, ale z drugiej strony po co się stresować. Mój mąż ma urodziny w dniu ojca i tak sobie myślałam 23.06, ale to będzie 12dpo i w sumie jeszcze różnie może być. Także chyba wstrzymam się te kilka dni 
super prezent miał Twój teść na dzień ojca
beatum lubi tę wiadomość