X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czerwcowe staraczki :)
Odpowiedz

Czerwcowe staraczki :)

Oceń ten wątek:
  • Czincja Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamte dwa cykle to miało być to a ten to do dupy jest:/

6 CS pierwszy z clo i pregnyl
    30.03.2017 - Aleksander ❤️
    13.01.2015 - Anastazja ♡
  • Czincja Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Według mnie jest 8 dpo :) i tylko tydzień do @ juz nie jest źle. Ale właśnie to ten mój cykl spalony :/

13.01.2015 - Anastazja ♡
  • i-feel-you Debiutantka

Wysłany: 18 czerwca 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beatum - z pracy musiałam wziąć wolne, ale z tym nie było problemu, bo firmę prowadzę z Rodzicami... A wspomniał może Twój lekarz jaki jest najbardziej optymalny poziom prolaktyny? ;) Wyniki odbieram w poniedziałek :P

innamorata88 - powtórzyłaś test??? :)

Iśka79 - pięknie rośnie!!! Gratulacje raz jeszcze! :D

Czincja - pryszcz nie pryszcz - kciuki zaciśnięte! :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiaimis wrote:
    Staram się uzupełniać 1 str ale nie nadążam czytać. Poza tym był okres, że rzucałyście się mięchem i odechciało mi się tu w ogóle wchodzić. ;)

Uwagi jakieś do 1 str? coś pominęłam, coś źle uzupełniłam?

U mnie zaznacz -

• panan12 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna szatynka jakie wyniki testów? Nie uzupełnione to samo Ewela Crisspers Roza

f2w3k0s3plke7odf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie wróciłam ze szpitala ... Diagnoza poronienie ;( chyba nigdy nie czułam takiego bólu w sercu jak teraz ;( moja mały Aniołek (*)

• beatum Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lonia1990 wrote:
    Dziewczyny to moje wczorajsze wyniki progesteron 12,58 ,
    estradiol 273,70 (norma f. lutealna 43,8---211)
    Co oznacza tak wysoki estradiol?
    Badanie robione 6 dpo.
    Mi lekarz powiedział, że estradiol hamuje owulacje. Nie wiem, jak jest w Twoim wypadku, ale po owulacji powinien spadać, a progesteron powinien przejmować rządy. Właśnie dlatego dostałam bromegon. Tylko u mnie progesteron wtedy wyszedł ciut wyższy 15,7.

Ifeelyou mój gin twierdzi,ze najlepsza połowa normy. Zdaje się, że prolktyna u mnie w lab do 25,dlatego moje prawie 18 mu się nie podobało ;)

Czincja oby ni spalony ;)

szczęśliwa łac. beatum
  • Iśka79 Przyjaciółka

Wysłany: 18 czerwca 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa - tak bardzo mi przykro, nie wiem co powiedzieć :(

2nn3gov3pka4krpz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Własnie wróciłam ze szpitala ... Diagnoza poronienie ;( chyba nigdy nie czułam takiego bólu w sercu jak teraz ;( moja mały Aniołek (*)
    Przykro mi

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to mówią widocznie nie dane Nam było ... Ale jaka to próba dla Nas ma być??? Dlaczego najpierw dostajemy taki cud a potem jest nam on odbierany ??? Taki mały niewinny cud ;(

• K22 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa - tak bardzo mi przykro ;( Wiem co czujesz i jak bardzo trudny czas przed Tobą. Wierzę, że Bóg wynagrodzi Ci te trudne chwile. Twoje dzieciątko nie odeszło. Postanowiło tylko zmienić datę urodzenia i mam nadzieję, że szybko do Ciebie wróci :*

panan12, AJA_S lubią tę wiadomość

zem3j44jc7tr2m3s.png
  • Czincja Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O przykro mi :(

13.01.2015 - Anastazja ♡
  • kasieniaczek Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaa tak bardzo mi przykro...

Awf3p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki ze Was mam i ze moge sie chociaż tutaj wyżalić. Nie lubię pokazywać ludzia mojego smutku i zawsze staram sie trzymać kamienna twarz... Tu chociaż moge powiedzieć jak bardzo ta sytuacja mnie przerosła ;(

• Zieziulka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, dołączam do Was. Jestem 3 dpo (potwierdzonej USG) także łapie się jeszcze na testowanie pod koniec czerwca, oby 4 cykl okazał się szczęśliwy mimo pcos....

Agniechaaaa wiem, że pocieszyć się Ciebie nie da, ale nadmienię tylko, że moja przyjaciółka poroniła, po 2 miesiącach zaszła w ciążę ponownie i obecnie ma 4 miesięcznego zdrowego synka. Będzie dobrze...walczymy!!!

i-feel-you, AJA_S lubią tę wiadomość

⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡

🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
    🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc

• i-feel-you Debiutantka

Wysłany: 18 czerwca 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa - bardzo mi przykro... Przytulam mocno... ❤️

• Czincja Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam 3 testy wiem ze to bez sensu ale może sobie jutro siknę na jeden. Tak oo

Iśka79 lubi tę wiadomość

13.01.2015 - Anastazja ♡
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czincja wrote:
    Mam 3 testy wiem ze to bez sensu ale może sobie jutro siknę na jeden. Tak oo
    Tak o to mona sikac 10 dpo. W Twoim wypadku to do zagniezdzenia mogło jeszcze nie dojść. Bez sensu.

AJA_S lubi tę wiadomość

• Czincja Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde połowa mnie zlinczuje za to co napiszę :/ właśnie zerknęłam na swój opis i to mój 3 cs :/ według mojej podświadomości to aż 3 cykl, bo miało się udać za pierwszym razem. Tak właśnie za pierwszym robiłam dwie bety i 5 testów i do samego pierwszego dnia okresu nie mogłam w to uwierzyć :( że jak że nie możliwe przecież w pierwszej ciąży udało się za jednym strzałem ? Eh podziwiam was dziewczęta co się tyle starcie. Czuje w sercu że ten 3 cykl tez jest spalony, a może po prostu sobie to wmawiam żeby nie cierpieć bo tak bym chciała żeby się udało :( po tych cyklach myślę sobie, że jestem zła matka i dlatego bóg juz nie chce dać mi dziecka tylko musze na nie bardzo zapracować

13.01.2015 - Anastazja ♡
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś

Agniechaaaa wiem, że pocieszyć się Ciebie nie da, ale nadmienię tylko, że moja przyjaciółka poroniła, po 2 miesiącach zaszła w ciążę ponownie i obecnie ma 4 miesięcznego zdrowego synka. Będzie dobrze...walczymy!!![/QUOTE]

Narazie brak sił, odpuszczam ...

‹‹ 140 141 142 143 144 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ