Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
beatum - z pracy musiałam wziąć wolne, ale z tym nie było problemu, bo firmę prowadzę z Rodzicami... A wspomniał może Twój lekarz jaki jest najbardziej optymalny poziom prolaktyny? Wyniki odbieram w poniedziałek
innamorata88 - powtórzyłaś test???
Iśka79 - pięknie rośnie!!! Gratulacje raz jeszcze!
Czincja - pryszcz nie pryszcz - kciuki zaciśnięte! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lonia1990 wrote:Dziewczyny to moje wczorajsze wyniki progesteron 12,58 ,
estradiol 273,70 (norma f. lutealna 43,8---211)
Co oznacza tak wysoki estradiol?
Badanie robione 6 dpo.
Ifeelyou mój gin twierdzi,ze najlepsza połowa normy. Zdaje się, że prolktyna u mnie w lab do 25,dlatego moje prawie 18 mu się nie podobało
Czincja oby ni spalonyszczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa - tak bardzo mi przykro ;( Wiem co czujesz i jak bardzo trudny czas przed Tobą. Wierzę, że Bóg wynagrodzi Ci te trudne chwile. Twoje dzieciątko nie odeszło. Postanowiło tylko zmienić datę urodzenia i mam nadzieję, że szybko do Ciebie wróci :*
panan12, AJA_S lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, dołączam do Was. Jestem 3 dpo (potwierdzonej USG) także łapie się jeszcze na testowanie pod koniec czerwca, oby 4 cykl okazał się szczęśliwy mimo pcos....
Agniechaaaa wiem, że pocieszyć się Ciebie nie da, ale nadmienię tylko, że moja przyjaciółka poroniła, po 2 miesiącach zaszła w ciążę ponownie i obecnie ma 4 miesięcznego zdrowego synka. Będzie dobrze...walczymy!!!i-feel-you, AJA_S lubią tę wiadomość
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
nick nieaktualny
-
Kurde połowa mnie zlinczuje za to co napiszę właśnie zerknęłam na swój opis i to mój 3 cs według mojej podświadomości to aż 3 cykl, bo miało się udać za pierwszym razem. Tak właśnie za pierwszym robiłam dwie bety i 5 testów i do samego pierwszego dnia okresu nie mogłam w to uwierzyć że jak że nie możliwe przecież w pierwszej ciąży udało się za jednym strzałem ? Eh podziwiam was dziewczęta co się tyle starcie. Czuje w sercu że ten 3 cykl tez jest spalony, a może po prostu sobie to wmawiam żeby nie cierpieć bo tak bym chciała żeby się udało po tych cyklach myślę sobie, że jestem zła matka i dlatego bóg juz nie chce dać mi dziecka tylko musze na nie bardzo zapracować6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
nick nieaktualny
Agniechaaaa wiem, że pocieszyć się Ciebie nie da, ale nadmienię tylko, że moja przyjaciółka poroniła, po 2 miesiącach zaszła w ciążę ponownie i obecnie ma 4 miesięcznego zdrowego synka. Będzie dobrze...walczymy!!![/QUOTE]
Narazie brak sił, odpuszczam ...