Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
i-feel-you wrote:beatum - mi lekarz przepisał końską dawkę tego leku
2 tabletki dziennie (rano i wieczorem). Rzygałam jak młody kot, miałam drgawki, byłam bardzo osłabiona i spałam po kilka godzin w ciągu dnia
Lek dostałam tylko na 2 tyg., więc stwierdziłam, że to przetrzymam... Prolaktyna spadła z ok. 39ng/ml na 17,6ng/ml. Dziś ją raz jeszcze zbadałam kontrolnie i liczę na to, że się utrzyma na tym poziomie...
i dałaś radę, czy na zwolnieniu siedziałas? Moja prolaktyna, to jedynie 17,9, ale norma do 25, wiec gin chciał zejść tak do połowy.
Innamorata mogę Cię o coś prosić?zamiast "jedna noga w czwartym cyklu staran" może wpisz " do trzech razy sztuka" albo czwartego nie będzie
Czekam jutro rano na Twój kolejny test
Iska 12dpo to szybko, widać Ktosiek mocno się zassal
Marciaa zawsze możesz zrobić dwa testy 13 i 14
Gosia, żebyś wiedziała. A wiesz co najlepsze, to była pierwsza rocznica ślubu moich teściów
Czincja nie za wcześnie? Zawsze tak masz przed @?szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualny
-
kark wrote:U mnie mój tata urodził się w urodziny mojego dziadka, mój brat w dzień ojca, a syn mojego brata w jego urodziny
Śmiejemy się, że teraz bratanek będzie musiał mieć prezent na dzień ojca, żeby tradycję rodzinną zachować
to u mnie za to, mój tato jest wcześniakiem (2 miesiące przed terminem) i gdyby tak urodził się równe 2 miesiące później to w swoje urodziny miałby prezent - mniekark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzincja wrote:Hej dziewczęta @ 25 a ja już trądzik mam
także dupa
z powodu tradziku przekreslasz cykl? i w ciazy pojawia sie dziewczynom tradzik takze glowa do gorymnie tez cos tam wysypalo ale ja mam do @ jeszcze z 10 dni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 19:32
-
Czincja wrote:Hej dziewczęta @ 25 a ja już trądzik mam
także dupa
Iśka79 lubi tę wiadomość
Emiliana
Starania od 09.2014r. Po inseminacji 30.05:
Poziom bety: 10dpo- 18, 11dpo- 36, 14dpo - 253, 16dpo- 612, 22dpo- 8622
Novomedica Mysłowice, ciąża bliźniacza termin porodu 25.02.2017 :* -
nick nieaktualny
-
Staram się uzupełniać 1 str ale nie nadążam czytać. Poza tym był okres, że rzucałyście się mięchem i odechciało mi się tu w ogóle wchodzić.
Uwagi jakieś do 1 str? coś pominęłam, coś źle uzupełniłam?Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisiaZ88 wrote:A mi się dzisiaj śniło, że zobaczyłam 2 kreski. Takie to było realne, że po przebudzeniu było mi przykro. Za tydzień wszystko się wyjaśni. Może akurat to proroczy sen
aż mi smutno było jak się obudziłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 08:26
-
Czincja co się dzieje? Według owu jesteś dopiero w 7 dpo, więc nie rozumiem skąd ten minus. Trądzik mają też kobiety w ciąży, tak samo jak bóle @ i inne dolegliwości zwiastujące fr@nce, a tu niespodzianka. Bądź dobrej myśli. Ja wiem, że lepiej się miło zaskoczyć niż rozczarować. Sama wiąże duże nadzieje z tym cyklem, wręcz jestem przekonana, że to ten i tylko czasem z tyłu głowy pojawi mi się myśl, co to będzie, jak się nie uda. Dobrze, że dłuugi urlop już za niedługo i będzie można głowę przewietrzyć, odłożyć termometr, testy ovu i się po prostu sobą cieszyć.
Iśka79 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny to moje wczorajsze wyniki progesteron 12,58 ,
estradiol 273,70 (norma f. lutealna 43,8---211)
Co oznacza tak wysoki estradiol?
Badanie robione 6 dpo.Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny