Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie też spadek jak widać na okres jeszcze za wcześnie ale tak będzie pewnie spadać przez z 2 dni aż do @.
Roza86 zaszalała, ale też 7dpo to ja już nie wiem co z tym zagnieżdżeniem, może jednak wzrost, albo jak ktoś napisał to max progesteronu. Emocje w każdym razie rosną.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 09:41
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Magda87 wrote:Odnotowałaś ostatnio śluz rozciągliwy dlatego program zmienił dzień, bo przy tylu zaburzonych temperaturach, nie można jednoznacznie wyznaczyć granicy, więc program wziął pod uwagę śluz, który jest najważniejszym wyznacznikiem owulacji.
Magda87 - dziekuje za odpowiedz. Prpblem w tym, ze ten sluz w tym cyklu pojawia sie w roznych okresach cyklu. Dzis tez, wiec nie wiem czy to dobry wyznacznik .25.02.2023 synek
20.08.2020 córka -
nick nieaktualnykinga1185 wrote:Prpblem w tym, ze ten sluz w tym cyklu pojawia sie w roznych okresach cyklu. Dzis tez, wiec nie wiem czy to dobry wyznacznik .
Dlatego, jeśli masz więcej niż jedną zaburzoną temperaturę po sobie, to śluz jest pewniejszym wyznacznikiem.
-
Dziewczyny trochę zmienię temat ale muszę się Wam pochwalić jakiego mam cudownego męża!
Wstaje dzisiaj rano, śniadanie na stole (to standard u mnie zawsze w weekend mąż robi śniadanko, więc nie o to chodzi )po czym mój mąż przychodzi ze storczykiem, Raffaello i kartką Dla Super Żony, oraz oznajmia, że dziś w planie ma obiad i kręgle lub kino co wolę. Myślę co to za okazja, a on pokazuje na kalendarz, a tam markerem dopisane przy dzisiejszej dacie "DZIEŃ ŻONY"!! No popłakałam się....AJA_S, Roza86, Athia, Maciejowa, Olcc. lubią tę wiadomość
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Ja miałam skok w tym cyklu ciazy nie ma to chyba sprawka progesteronu bynajmniej w moim przypadku.Masz zieziulka fajnego męża. Ja po kościele pojechałam do Carrefour kupic jedzenie dla labradorka i nimfy tak jedzą że nie nadążam i znów słabo mi się zrobiło przez ten okres masakra. A w piątek w pracy prawie ze zendlalam 1dzień okresu upał tak bolalo ze się lało ze mnie. Jak macie też takie bóle to polecam ibuprom spirit super pomaga ze wogole nie czuję że okres mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 11:08
-
nick nieaktualnypanan12 wrote:Ja miałam skok w tym cyklu ciazy nie ma to chyba sprawka progesteronu bynajmniej w moim przypadku.
W ten sposób sobie tego nie tłumacz.
Jak sama wspomniałaś, jesteś po poronieniu, do tego masz za długie cykle. Nie wiem w czym tkwi u ciebie problem, ale progesteron tylko odzwierciedla w drugiej fazie zły stan twojej płodności, na którą ogromny wpływ ma pierwsza faza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 11:17
-
Zieziula, jestem mega wzruszona, właśnie czegoś takiego spodziewałabym się od swojego chłopaka! Niestety on nie jest w stanie wykrzesać z siebie tyle fantazji i polotu. Dostaję prezenty, ale zawsze z jakiejś okazji, jakby nie znał znaczenia słowa NIESPODZIANKA. Świetny ten Twój mąż! Dzięki niemu na pewno nie ześwirujesz w tych zmaganiach ciążowych.
Kasiniaczek, mały spadek jeszcze nic nie znaczy. Gorzej jak temperatury zejdą do poziomu linii podstawowej. Po ile dni masz zazwyczaj cykle? Jak tam inne parametry u Ciebie? Głowa do góry i nie wiem skąd, ale cierpliwości! Jesteśmy z Tobą!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 12:44
Zieziulka lubi tę wiadomość
-
Roza86 wrote:
Kasiniaczek, mały spadek jeszcze nic nie znaczy. Gorzej jak temperatury zejdą do poziomu linii podstawowej. Po ile dni masz zazwyczaj cykle? Jak tam inne parametry u Ciebie? Głowa do góry i nie wiem skąd, ale cierpliwości! Jesteśmy z Tobą!!!
Cykle mam nieregularne, więc ciężko powiedzieć. Przeważnie od 26-31 dni. Zależy kiedy mam owulacje. Druga faza zawsze trwa 13 dni, w 13 spadek temperatury i 14 dnia przychodzi @. Lekko pobolewa mnie brzuch na @. Jeszcze nie ma godziny, o której badam szyjke, więc ciężko powiedzieć. Nastawiam się na @, najwyżej się miło "rozczaruje" -
Zieziulka! Po przeczytaniu Twojego wpisu oznajmiłam mężowi, że dzisiaj dzień żony! Hahaha ale czytam ze zrozumieniem miłego dnia!
Zieziulka, AJA_S lubią tę wiadomość
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Dziewczyny, tak jak pisałam okres miał się pojawić wczoraj. Wieczorem pojawiła się jakaś brązowa kropka na papierze. Dziś trochę śluz podbarwiony na brązowo i delikatne kłucie jajnika. Zero bólu brzucha itd... Myślicie, że jest jakaś szansa na fasolke? Nie chce latać po testy i znów oglądać jedna krechę...