Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
darek wrote:Dziewczyny, tak jak pisałam okres miał się pojawić wczoraj. Wieczorem pojawiła się jakaś brązowa kropka na papierze. Dziś trochę śluz podbarwiony na brązowo i delikatne kłucie jajnika. Zero bólu brzucha itd... Myślicie, że jest jakaś szansa na fasolke? Nie chce latać po testy i znów oglądać jedna krechę...
Poczekaj 2dni... U mnie ten cykl tak się zaczął nieciekawie, a po ♡ @ się rozkręciła17.11.17-poronienie całkowite -
Przykro mi dziewczyny. Ja liczę tak serio na Różyczkę, bo u mnie nic z tego też raczej nie będzie, ale dla formalności na lipiec przeniosę się w dniu @.⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Kasinieczek, a ja byłam pewna, że u Ciebie będzie zielono - taki piękny wykres! Ciąża aż się z niego uśmiechała... Jak się okazuje o niczym to nie świadczy... W ubiegłym cyku też miałam bardzo ładny i dupa!
Zieziulka też mam przeczucie, że u mnie nic nie będzie, więc cztery muszkieterki chyba zawalczą wśród lipcówek. Tak czy inaczej czekamy do terminu @. (Ja test zrobię 30.06, okres na 02.07). Oby nas te testy zaskoczyły!
-
Ja mam termin @ tutaj na 29.06, a w moim innym kalendarzu na 1.07. No jak nie teraz to w lipcu co nie ;p
A co do tych wykresów to chyba nie ma żadnych reguł są ładne ciąży brak, są dziwne ciąża jest. Loteria chyba.⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
-
Zeziulka - dokładnie, ten mój ciążowy cykl, to i krócej śluz i dziwny jakiś, strzał właściwie w dzień, gdy śluzu nie było widać - nie przewidzi się.
Co do śniadań, to ja swojego M. tak o nie nie męczę, bo on biedny co dwa dni inna zmiana i ciągle śpiący. Za to mogę liczyć na romantyczne (czyt: w dużych ilościach, bo żonka lubi zjeść ) obiady; dzisiaj mnie czeka mega kwaśna, gęsta szczawiowa -
nick nieaktualny
-
U mnie równia pochyła test ujemny więc najpóźniej środa @ będzie . Czyli kolejny cykl jak w zegarku i nic z tego.
Roza86 plamienie i wzrost temperatury 7 dpo jak tu nie bedzie zielono to ja już w nic nie wierze.⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
-
nick nieaktualny
-
Nie widzę Twojego wykresu Madzia91pn więc nie wiem czy owulacja w ogóle wystąpiła, bo takie przesunięcie może być objawem cyklu bez owulacji, ale także stresu, choroby czy innych czynników. Tak jak mówi Crisperss poczekaj, zrób test, a jak nic się nie zmieni idź na badanie krwi lub do lekarza.⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
-
Zieziulka wrote:
Roza86 plamienie i wzrost temperatury 7 dpo jak tu nie bedzie zielono to ja już w nic nie wierze.
Zieziula, nich byś miała rację, niechby zdarzył się cud, bo plamienie jest bardzo nie ciążowe, to po prostu jest zwiastun małpy!!!!!!!!!!!!!!!