Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
darek wrote:Dziewczyny, tak jak pisałam okres miał się pojawić wczoraj. Wieczorem pojawiła się jakaś brązowa kropka na papierze. Dziś trochę śluz podbarwiony na brązowo i delikatne kłucie jajnika. Zero bólu brzucha itd... Myślicie, że jest jakaś szansa na fasolke? Nie chce latać po testy i znów oglądać jedna krechę...

Poczekaj 2dni... U mnie ten cykl tak się zaczął nieciekawie, a po ♡ @ się rozkręciła17.11.17-poronienie całkowite -
Przykro mi dziewczyny. Ja liczę tak serio na Różyczkę, bo u mnie nic z tego też raczej nie będzie, ale dla formalności na lipiec przeniosę się w dniu @.⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Kasinieczek, a ja byłam pewna, że u Ciebie będzie zielono - taki piękny wykres! Ciąża aż się z niego uśmiechała... Jak się okazuje o niczym to nie świadczy... W ubiegłym cyku też miałam bardzo ładny i dupa!
Zieziulka też mam przeczucie, że u mnie nic nie będzie, więc cztery muszkieterki chyba zawalczą wśród lipcówek. Tak czy inaczej czekamy do terminu @. (Ja test zrobię 30.06, okres na 02.07). Oby nas te testy zaskoczyły!
-
Ja mam termin @ tutaj na 29.06, a w moim innym kalendarzu na 1.07. No jak nie teraz to w lipcu co nie ;p
A co do tych wykresów to chyba nie ma żadnych reguł są ładne ciąży brak, są dziwne ciąża jest. Loteria chyba.⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
-
Zeziulka - dokładnie, ten mój ciążowy cykl, to i krócej śluz i dziwny jakiś, strzał właściwie w dzień, gdy śluzu nie było widać - nie przewidzi się.
Co do śniadań, to ja swojego M. tak o nie nie męczę, bo on biedny co dwa dni inna zmiana i ciągle śpiący. Za to mogę liczyć na romantyczne (czyt: w dużych ilościach, bo żonka lubi zjeść
) obiady; dzisiaj mnie czeka mega kwaśna, gęsta szczawiowa

-
nick nieaktualny
-
U mnie równia pochyła test ujemny więc najpóźniej środa @ będzie . Czyli kolejny cykl jak w zegarku i nic z tego.
Roza86 plamienie i wzrost temperatury 7 dpo jak tu nie bedzie zielono to ja już w nic nie wierze.
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
-
nick nieaktualny
-
Nie widzę Twojego wykresu Madzia91pn więc nie wiem czy owulacja w ogóle wystąpiła, bo takie przesunięcie może być objawem cyklu bez owulacji, ale także stresu, choroby czy innych czynników. Tak jak mówi Crisperss poczekaj, zrób test, a jak nic się nie zmieni idź na badanie krwi lub do lekarza.⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
-
Zieziulka wrote:
Roza86 plamienie i wzrost temperatury 7 dpo jak tu nie bedzie zielono to ja już w nic nie wierze.
Zieziula, nich byś miała rację, niechby zdarzył się cud, bo plamienie jest bardzo nie ciążowe, to po prostu jest zwiastun małpy!!!!!!!!!!!!!!!

trzymam kciuki za zieloną krope!
Ty jesteś na lutówkach 2017?