Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No na pewno zależy od długości cyklu, dlatego lepiej mówić ile dni o owulacji (dpo), niż w którym dniu cyklu.
Kasiniaczek, Zieziula bardzo dobrze wyglądacie na wykresie! Wczoraj na innym forum przeczytałam o śluzie po owulacji. Wkleję tu, przeczytajcie, bo mi się zdaje, że Was to dotyczy. (I mnie mam nadzieję też)
leczymysie.pl/objawy-ciazy/ napisała:
"Oprócz krwawienia, kobieta może zaobserwować białą, mleczną wydzielinę z pochwy. Jest to związane z pogrubianiem się ścian pochwy rozpoczynającym się niemal natychmiast po poczęciu. Zwiększony wzrost komórek wyściełających pochwę powoduje właśnie pojawienie się wydzieliny.
Wydzielina ta, która może pojawiać się przez cały okres ciąży, jest zazwyczaj nieszkodliwa i nie wymaga leczenia. Jednak jeśli doświadczysz nieprzyjemnego zapachu lub pieczenia i swędzenia to należy poinformować o tym lekarza, aby mógł sprawdzić czy przypadkiem nie nabawiłaś się infekcji." -
Zieziulka wrote:kasieniaczek może to nadzieja dla nas!
Oby Dziś rano zrobiłam test. Ostatni z paczki allegro. Niestety był jakby wgnieciony i nie wiem, czy to był cień cienia cienia, bo jest dobrze czy to cień od tego wgniecenia. Jutro termin @ i jeżeli temperatura nie spadnie lub nie pojawi się @, to testuje rano. Kupiłam test facelle i będzie to 14 dpo, więc już jednoznaczny powinien wyjść. Temperatura raczej kiepska, za to szyjka wczoraj tak wysoko, że ciężko było dosiegnac i określić, czy zamknięta, czy otwarta. Jak udało się sięgnąć, to raczej zamknięta, ale na 100% pewna nie jestem. -
Kurcze tylko ja ten kremowy śluz mam zawsze jak się okazało. W pierwszym cyklu starań też się nakręciłam i @ przyszła.
To co zostałyśmy 3, czy kogoś pominęłam ? A że 3 to liczba szczęśliwa np. w Chinach to ja poproszę 3 ładne zielone kropki!⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja swojego wysyłam jak teraz się nie uda. Po tym negatywnym teście już mu położyłam ulotkę z kliniki gdzie robią to badanie. Musze mieć wynik na 12.07 bo w tedy mam wizytę u gina. Nie wygląda na zestresowanego, ale pewnie to ukrywa, myślę, że liczył, że go to ominie ;p⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
-
AJA_S życzę Wam by to była tylko formalność.
A chłopy to niech nie przesadzają, bo jakby musieli znosić tyle co my to już dawno pomyśleli by o adopcji.
A tak w ogóle AJA_S mamy blisko siebie urodziny, ja mam za 2 miesiące 2 tygodnie i 4 dni. tylko jestem nieco starsza ;p⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
-
AJA_S wrote:B najbardziej boi się że jeśli będą złe wyniki to go zostawię... Ale nawet nie ma takiej opcji ^^
A jak jeszcze dzień wcześniej będą 2kreski to będzie tylko formalność
Ach te chłopy, oni to widzą rozwiązania tylko zero-jedynkowe.AJA_S lubi tę wiadomość