Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję Wam dziewczyny Ogólnie wydaje mi się, że jak na mnie to dość wysoka temperatura chociaż moge się mylić
Wyższej jak do tej pory u siebie nie zaobserwowałam. Dodatkowo temperatura ciała u mnie zwykle trzyma się na poziomie 35.5-36
Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz. Kilka dni po owu, nie pamiętam kiedy konkretnie, przez kilka dni miałam multum białego,lekkiego, rozciagliwego śluzu. A po owu jak byłam potwierdzić,że owu byławiecka goni powiedziała że w macicy widać ładny śluz. Może to coś znaczyć? -
nick nieaktualny
-
Mój mąż właśnie sadzi swoje pierwsze drzewo jest to mała sosenka bośniacka nie sięga mi nawet do kolan
To nasz pierwszy wspólny dom, nasz pierwszy wspólny ogród czy dam mu kiedyś syna, w ogóle dziecko ?
Nostalgiczny wieczór....⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
nick nieaktualny
-
Zieziulka wrote:
Ja jeszcze walczę o czerwiec, testuje tak ok 29.06 o ile wcześniej nie pęknę i nie zatestuje Jak się nie uda to dołączę tam do lipca do Ciebie i dziewczyn.
A tak w ogóle to kto tu ze mną jeszcze liczy na czerwiec? Czy sama zostałam ? Coraz nas tu mniej jak widzę.
Zieziulka, ja też testuję na koniec czerwca - (30.06) Uwzięłam się na ten czerwiec - raz testowałam i nici, ale jak to się mówi do DWÓCH razy sztuka!!!
No to czekamy na Wielkie Testowanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja tylko modlę się, żeby mi się znów plamienia nie zaczęły 5 dni przed terminem @, bo w przeciwnym razie test to tylko formalność - potwierdzenie, że nie jestem... -
O widzisz! Ja już nieopatrznie zaopatrzyłam się w 3 testy ciążowe (w aptece Dom Leków były za 5 zł), więc obawiam się, że też zatestuje wcześniej, ale jak nic nie wyjdzie to pewnie i w dniu spodziewanej @ czyli 29.06.⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
-
Maciejowa wrote:Na pewno:) od czegoś trzeba zacząć! Dwie rzeczy już macie, czas na trzecią
No właśnie mam nadzieję, że nie wyczerpałam limitu szczęścia....⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
-
zieziulka ja mam termin @ na 26 czerwca. Dziś, w 12 dpo był negatywny, śnieżnobiały. Przez chwilę pobolewało mnie na @, ale teraz przeszło. Wyjątkowo w tym cyklu mnie mam bólu głowy, który na 2-3 dni wcześniej zwiastował @. Temperatura nie napawa optymizmem i nastawiam się na jutrzejszy spadek, ale dopóki nie ma @ nadzieja się tli.
Z testujących została jeszcze xBUMx, ale chyba bardziej udziela się w innych tematach. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To chyba zamykamy ten temat czerwcowy pomału, dziś nie wytrzymałam i zrobiłam test 10 dpo i czysty jak łza także, pewnie nici z tego to może też już się zapisze na lipiec⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
-
Zieziulka wrote:To chyba zamykamy ten temat czerwcowy pomału, dziś nie wytrzymałam i zrobiłam test 10 dpo i czysty jak łza także, pewnie nici z tego to może też już się zapisze na lipiec
10 dpo to jeszcze nic straconego. Może być za wcześnie na dwie kreski. Coraz mniej nas na czerwcowych, ale ja tam wierzę, że jeszcze limit czerwcowych kresek się nie wyczerpał Rosa ma obiecujący wykres, u Ciebie też ładna temperatura, zobaczymy Na lipcowy wątek zdążymy się jeszcze zapisaćAJA_S lubi tę wiadomość
-
kasieniaczek ja też sobie mówię, że jeszcze za wcześnie, ale chyba byłby jakiś cień cienia, a tu nic. Ale tak na serio to poczekam oczywiście do @, cuda się przecież zdarzają ;p⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
-
nick nieaktualnyZieziulka wrote:kasieniaczek ja też sobie mówię, że jeszcze za wcześnie, ale chyba byłby jakiś cień cienia, a tu nic. Ale tak na serio to poczekam oczywiście do @, cuda się przecież zdarzają ;p
-
Zieziulka wrote:kasieniaczek ja też sobie mówię, że jeszcze za wcześnie, ale chyba byłby jakiś cień cienia, a tu nic. Ale tak na serio to poczekam oczywiście do @, cuda się przecież zdarzają ;p
Nie ma zasady! Mówię na podstawie galerii zazielenionych wykresów. Jedne dziewczyny miały pozytywy w 10 czy 11 pdo. Inne robiły testy dużo później i nic, a też były w ciąży!
Abby - ja nie wyganiam, ja tylko pytam, co Ty tu jeszcze robisz? Nie wywiało Cię na fioletową stronę? Pozdrawiam i mocno trzymam kciuki za to małe serduszko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 10:08
-
Myślę, że to zależy od długości cyklu ja mam 28 dniowe, więc niedługie.
_Abby_ nas tu widzę twardo wspieraWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 10:20
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
-
Weszłam sobie raz jeszcze na galerie wykresów i rzeczywiście znalazłam kilka ciążowych, że miały test negatywny, a za 2-3 dni pozytywny....
kasieniaczek może to nadzieja dla nas!⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡