Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Podobno kiedyś tyłozgięcie było uważane za patologię, a teraz uznawane jest za normę, choć rzadziej się je spotyka niż przodozgięcie.
Ja też mam tyłozgięcie i tak czytam, że trochę nas jest...
A jest któraś w 19 dc? Boszee to czekanie... I zero objawów, które wywołałyby myśl: "Teraz to na pewno jestem w ciąży!!" Heh... -
Ja wczoraj miałam 3 rocznicę, ale z racji pracy dziś miałam randkę z mężem Miałam nadzieję, że będą dwie krechy, ale późniejsza owulacja była i na testowanie za wcześnie. Wierzę, że limit dojrzałych truskawek nie został wyczerpany.
Emiliana gratuluję podwójnego szczęścia! -
A jest któraś w 19 dc? Boszee to czekanie... I zero objawów, które wywołałyby myśl: "Teraz to na pewno jestem w ciąży!!" Heh...[/QUOTE]
Ja jestem w 21 dc więc blisko Ciebie i też zero konkretnych objawów. Tak się zastanawiałam, że i tak wole czekać na testowanie niż na owulację, ale też chciałabym już wiedzieć.
kasieniaczek gratuluję 3 rocznicy⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
No nadal brak termin @ na sobotę wiec jeszcze jutro. Nowy cykl z clo + metformina + pergnyl + pełen monitoring . Chyba ze brak owu to skończy się przed pergnylem he he6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
nick nieaktualny
-
ja dziś wstałam z mdłościami... I lekkim bólem piersi. mój od razu, że nie potrzebnie to zarejestrowałam na badanie nasienia... Poszła w ruch krótka piłka : może i głupia jestem ale tyle szczęścia to nie mam xD
ot humor z ranamisKolorowy, vitae13 lubią tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
AJA_S wrote:ja dziś wstałam z mdłościami... I lekkim bólem piersi. mój od razu, że nie potrzebnie to zarejestrowałam na badanie nasienia... Poszła w ruch krótka piłka : może i głupia jestem ale tyle szczęścia to nie mam xD
ot humor z rana
No to pojechałaś po bandzie. Ja tam Ci jednak życzę, żeby szczęście w końcu się uśmiechnęło do Ciebie Dopiero będzie gadanie, jak się okaże, że rzeczywiście niepotrzebne będą badania nasienia. Już to widzęAJA_S lubi tę wiadomość
-
AJA_S wrote:ja dziś wstałam z mdłościami... I lekkim bólem piersi. mój od razu, że nie potrzebnie to zarejestrowałam na badanie nasienia... Poszła w ruch krótka piłka : może i głupia jestem ale tyle szczęścia to nie mam xD
ot humor z rana
Życzę Ci, żeby akurat teraz kiedy się tego nie spodziewasz i nastawiasz się na badania plemnisiów, się udało :*AJA_S lubi tę wiadomość
7 cs szczęśliwy
-
ot humor z rana
AJA, ja to Ci bardzo kibicuje
U mnie raczej miesiąc stracony... Czy to możliwe żebym weselichem przegoniła owulkę? Normalnie pojawia sie 19-20 dc a tu nic. 18.06 byliśmy na weselu ale kurde blaszka aż takich szaleństw nie było
Wykres kiepski, wzrosty i spadki tempki.
Trza się szykować na lipcówki pewnie...AJA_S lubi tę wiadomość
-
Mi to sprytne urządzenie pokazuje, że jakbym była w ciąży to termin mam na 8 marca - Dzień Kobiet- w sumie nie pogardziłabym prezentem Ale za wcześnie na testy.⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już powinnam mieć ok. roczne dziecko i być w ciąży z kolejnym
Mam 6 rodzeństwa, 3 z nich ma dzieci i żadne z nich nie miało problemów z ciążą.
Ale na szczęście rodzice wiedzą, bliżsi przyjaciele też i Nas wspierają i nie mamy zbyt wielu sytuacji, w których ktoś pyta czemu jeszcze nie chcemy dzieci??!!!
No i poza tym kupiliśmy mieszkanie, które w sierpniu będziemy wykańczać więc pewnie pozostałe osoby myślą, że zaczniemy starania po zrobieniu mieszkania.
Już mnie brzuch pobolewa, oby @ przyszła w niedzielę, terminowo.