Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ela90 wrote:Może jednak zrobić test jutro? Mam brązowe plamy i nic więcej. Tak się zbiera okres po progesteronie?
Ela90 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyDziewczyny. Ja dziś wylądowałam na ip z powodu "brudnych" plamień. Na początku myślałam, że to po odstawieniu luteiny, ale lepiej nie ryzykować. Przyjęli mnie na oddział, jutro mam mieć robioną morfologie, mocz i beta hcg. Zrobili mi usg. Ciąża pojedyncza, maluch się rusza, serduszko bije. Pęcherzyk ma 14mm niecałe i maluch 3mm. Nic się nie odkleja i plemienia ustają. dostaje tylko luteine pod język.
-
nick nieaktualnyaiwlys wrote:Dziewczyny. Ja dziś wylądowałam na ip z powodu "brudnych" plamień. Na początku myślałam, że to po odstawieniu luteiny, ale lepiej nie ryzykować. Przyjęli mnie na oddział, jutro mam mieć robioną morfologie, mocz i beta hcg. Zrobili mi usg. Ciąża pojedyncza, maluch się rusza, serduszko bije. Pęcherzyk ma 14mm niecałe i maluch 3mm. Nic się nie odkleja i plemienia ustają. dostaje tylko luteine pod język.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurcze, ale jak jesteś pod opieką lekarzy to na pewno będzie wszystko dobrze, tego wam życzę :*
aiwlys lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Już na pewno nie będę podniecać się zadnymi skokami temperatury... niedługo zaczynam urlop, więc mozliwe, ze nawet mierzenie temp. sobie odpuszczę... Poza tym jestem w trakcie zmiany stanowiska i pewnie skoncentruje się jednak na pracy. Może jakimś cudem zaciaze jak przestanę się tak mocno starać...
aiwlys lubi tę wiadomość