Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misiaimis wrote:Ja jak dobrze pójdzie to zaczynam urlop od następnego poniedziałku razem z M, ale muszę go poświęcić na pisanie pracy mgr i ogarnięcie wszystkiego na uczelnie ale mam nadzieję, że i na trochę odpoczynku znajdę czas i na owocne bo magiczne dni wypadają w trakcie urlopu
-
Ok... to ja chyba przeniosę się tu, bo na 2ch można oszaleć...
Ja dziś zrobiłam badania, czekam na wyniki.
Okres już za mną...
Testuję najwcześniej w dniu @- czyli bodajże 4.06.PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina wrote:Ok... to ja chyba przeniosę się tu, bo na 2ch można oszaleć...
Ja dziś zrobiłam badania, czekam na wyniki.
Okres już za mną...
Testuję najwcześniej w dniu @- czyli bodajże 4.06.
Razem ze mną jak wcześniej franca nie przylezieMała Kasia lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
Offca a mialas uczucie skopania jajnika? Moja koleżanka mowila ze miała takie coś jak zaszla w ciaze i ja też tak miałam ale wczoraj dostałam @ lekko krwawilam a dziś nic... Ledwo jakieś plamienie... Dziwna jednodniowa miesiaczka[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
a u Nas się w ogóle pokręciło Okres powinien przyjść 06.05 -nie ma . Owulacja wyznaczona na 22 maja-z obserwacji sluzu raczej 27/28-BARDZO PUŻNO. Robiłam betę 05.05- wynik <2 test sikany negatywny . WTF ? nie łudzę się że coś z tego będzie-martwię się że się rozregulowało i okresu brak ... eh
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny