Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misia, to współczuję.
Ja swojemu szefowi się generalnie zwierzam ze wszystkiego, bo to taka moja psiapsia jest.
Za to trochę się martwię o to jak nasi przełożeni w USA zareagują na moją przyszłą ciążę. Nie sądzę żeby posiadanie dziecka jakoś mocno wpłynęło na jakość mojej pracy, ale Amerykanie to jednak Amerykanie. Nie zrozumiesz.
Z drugiej strony jednak dziewczyna z Polski, z innego działu, straszyła ich z rok temu sądem i innymi cudami, i ją tak od roku zwalniają. Chyba zapomnieli.
-
Ja niestety nie byłam
ale doktor kazał co 2dni bo nawet gdy partner ma słabsze plemniki to zdążą się zregenerować niż jak co dzień
Ps. dziś kończy się mój celibatA to że trochę oszukałam to nic... było 5dni celibatu, a stare plemniki to też nie są przydatne
I w sumie coś ruszyło po kuje mnie to w pochwie to w macicy17.11.17-poronienie całkowite -
panan12 wrote:myślałam żeby iść za tydzień do ginekologa na monitoring ale stwierdziłam, że rozpoznam owulkę po temperaturze, szkoda kasy
Almanah, Malwa30 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
I tak i nie. Temperaturą można rozpoznać owulację, ale tak na 100% dopiero jak się patrzy na pełen wykres od @ do @, a najlepiej na kilka wykresów i zauważa się powtarzalność np. długości fazy lutealnej i wartości temperatur wysokich/niskich. Bo faktycznie, samo wystąpienie skoku i wyższych trzech temperatur nie potwierdza wystąpienia owulacji. Zdarzają się przedwcześnie wysokie temperatury, a owulacja np. 4 dnia wyższych. Wtedy i mierzenie i testy owu zawodzą, ewentualnie może się pojawić znów śluz płodny, szyjka szaleje i takie tam.
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Almanah wrote:Misia, to współczuję.
Ja swojemu szefowi się generalnie zwierzam ze wszystkiego, bo to taka moja psiapsia jest.
Za to trochę się martwię o to jak nasi przełożeni w USA zareagują na moją przyszłą ciążę. Nie sądzę żeby posiadanie dziecka jakoś mocno wpłynęło na jakość mojej pracy, ale Amerykanie to jednak Amerykanie. Nie zrozumiesz.
Z drugiej strony jednak dziewczyna z Polski, z innego działu, straszyła ich z rok temu sądem i innymi cudami, i ją tak od roku zwalniają. Chyba zapomnieli.
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy :* ale jest strasznie ciężkoBrak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
Offca88 wrote:Misia współczuję takich relacji w pracy ;/ u mnie to wiedzą ale nie szef. Jemu mówię na końcu. No cóż każdy musi się z tym liczyć że kobieta chce mieć dzieci
Mam nadzieję, że już niedługo będę pracowała dla swojego brzdąca hihiBrak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*)