Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misia, to współczuję. Ja swojemu szefowi się generalnie zwierzam ze wszystkiego, bo to taka moja psiapsia jest. Za to trochę się martwię o to jak nasi przełożeni w USA zareagują na moją przyszłą ciążę. Nie sądzę żeby posiadanie dziecka jakoś mocno wpłynęło na jakość mojej pracy, ale Amerykanie to jednak Amerykanie. Nie zrozumiesz. Z drugiej strony jednak dziewczyna z Polski, z innego działu, straszyła ich z rok temu sądem i innymi cudami, i ją tak od roku zwalniają. Chyba zapomnieli.
-
Ja niestety nie byłam ale doktor kazał co 2dni bo nawet gdy partner ma słabsze plemniki to zdążą się zregenerować niż jak co dzień
Ps. dziś kończy się mój celibat A to że trochę oszukałam to nic... było 5dni celibatu, a stare plemniki to też nie są przydatne
I w sumie coś ruszyło po kuje mnie to w pochwie to w macicy17.11.17-poronienie całkowite -
panan12 wrote:myślałam żeby iść za tydzień do ginekologa na monitoring ale stwierdziłam, że rozpoznam owulkę po temperaturze, szkoda kasy
Almanah, Malwa30 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
I tak i nie. Temperaturą można rozpoznać owulację, ale tak na 100% dopiero jak się patrzy na pełen wykres od @ do @, a najlepiej na kilka wykresów i zauważa się powtarzalność np. długości fazy lutealnej i wartości temperatur wysokich/niskich. Bo faktycznie, samo wystąpienie skoku i wyższych trzech temperatur nie potwierdza wystąpienia owulacji. Zdarzają się przedwcześnie wysokie temperatury, a owulacja np. 4 dnia wyższych. Wtedy i mierzenie i testy owu zawodzą, ewentualnie może się pojawić znów śluz płodny, szyjka szaleje i takie tam.
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Almanah wrote:Misia, to współczuję. Ja swojemu szefowi się generalnie zwierzam ze wszystkiego, bo to taka moja psiapsia jest. Za to trochę się martwię o to jak nasi przełożeni w USA zareagują na moją przyszłą ciążę. Nie sądzę żeby posiadanie dziecka jakoś mocno wpłynęło na jakość mojej pracy, ale Amerykanie to jednak Amerykanie. Nie zrozumiesz. Z drugiej strony jednak dziewczyna z Polski, z innego działu, straszyła ich z rok temu sądem i innymi cudami, i ją tak od roku zwalniają. Chyba zapomnieli.
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy :* ale jest strasznie ciężkoBrak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
Offca88 wrote:Misia współczuję takich relacji w pracy ;/ u mnie to wiedzą ale nie szef. Jemu mówię na końcu. No cóż każdy musi się z tym liczyć że kobieta chce mieć dzieci
Mam nadzieję, że już niedługo będę pracowała dla swojego brzdąca hihiBrak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*)