Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Almanah wrote:Aja, ja ostatnio wyczytałam, że z kolei po około 5 dniach celibatu jest najwięcej plemników. Więc wiesz, może coś się z tego wykluje.
A ja chyba mam dziury w pamięci bo według mojego wykresu a zaznaczam wszystko to tylko 3 dni posuchy... Ale może to wystarczyło... zobaczymy17.11.17-poronienie całkowite -
hej dziewczyny
mam do Was pytanie odnośnie choroby Hashimoto, dzisiaj dowiedzieliśmy się, że mój mąż ma taką chorobę tarczycy. Czy wpływa to na płodność u mężczyzn czy nie?? bo bardzo się tym przejęłam31.08.2017 Moja kochana córeczka przyszła na świat
3330 gram 54 cm -
Ah Martuś. To jedziesz z nami! Zobacz ile emocjonujących chwil nas czeka.
Ja znów kiepski dzień. Przez te stresy w pracy chodzę calkiem rozbita:( przydałby sie urlop a tu jak skoro zespol sie rozpadl...PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina wrote:Ah Martuś. To jedziesz z nami! Zobacz ile emocjonujących chwil nas czeka.
Ja znów kiepski dzień. Przez te stresy w pracy chodzę calkiem rozbita:( przydałby sie urlop a tu jak skoro zespol sie rozpadl... -
Marta ja też tak miałam w tym cyklu. Zdążyłam Wam napisać, że już chyba po @ i że fałszywy alarm, a godzinę później mnie zalało. Fiksują te nasze ciałka
A szukacie kogoś nowego? Może za chwilkę wszystko się unormuje i pójdziesz na upragniony urlop, naładować akumulatorki
U mnie tempka coś świruje, nie wiem co o tym myśleć. Powinna być jeszcze nisko, a podskoczyła i ja już nic nie wiemBrak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*)