Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko, to strasznie szybko zaczęło działać. Ja też biorę od początku cyklu i wczoraj miałam dosłownie mokre majtki mimo wkładki, więc też nie wiem co o tym myśleć (bo na papierze śluzu nie było...).
-
Almanah wrote:O matko, to strasznie szybko zaczęło działać. Ja też biorę od początku cyklu i wczoraj miałam dosłownie mokre majtki mimo wkładki, więc też nie wiem co o tym myśleć (bo na papierze śluzu nie było...).
No u mnie to samo! Mokre majtki, wilgoć.. a jak sprawdzam lekko rozciągliwy... wow!PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Bettylou93 wrote:Cześć dziewczynki;)ja tez przechodzę na czerwiec, nie wiem kiedy testuję, bo cykl mi się przestawił Stwierdziłam,że powodem była nasza ostatnia kłótnia,pewnie wtedy miała być owu i się obsunęło wszystko
To się nie kłócić tylko
Ja jakąś mam dziś mega mega ochotę a chlop pojechał na działkę ...PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
a wiesz kiedyś mnie poniosło i dziewczyny się na mnie zdenerwowały...miałam totalnego doła i Almanah Marta i Bettylou i Misia się na mnie zdenerwowały ale już zemną jest wporządku wiele sobiie przetłumaczyłam, że jak nie ten cykl to następny trudno
AJA to teraz temperatura mi chyba powinna rosnąć jak pęknie? -
hej dziewczyny, to mój pierwszy post tutaj. to nasz 1cs, już po owu, chociaż nie jestem pewna co do konkretnego dc... dopiero uczę się siebie obserwować ale jak narazie dobrze idzie czytałam cały wątek majowy ale przerzuciłam się od razu tutaj. planuje testować na przełomie maja/czerwca, @ planowo ma być 23 maja... pozdrawiam was serdecznieKasia, 26, nasz ślub 04.07.2015
1 cs -
kejti90 wrote:hej dziewczyny, to mój pierwszy post tutaj. to nasz 1cs, już po owu, chociaż nie jestem pewna co do konkretnego dc... dopiero uczę się siebie obserwować ale jak narazie dobrze idzie czytałam cały wątek majowy ale przerzuciłam się od razu tutaj. planuje testować na przełomie maja/czerwca, @ planowo ma być 23 maja... pozdrawiam was serdecznie
Witaj Kasiu17.11.17-poronienie całkowite