Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czerwcowe staraczki :)
Odpowiedz

Czerwcowe staraczki :)

Oceń ten wątek:
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to zobaczymy co się jutro będzie działo :D jeszcze dziś <3 wieczorem a jak nie to jutro rano <3 i może się wstrzelimy, chyba że franca znów się przesunie ;/ a co u Ciebie robisz testy owulacyjne?

f2w3k0s3plke7odf.png
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie... zacznę od jutra ;)

17.11.17-poronienie całkowite
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakie kupisz testy?

f2w3k0s3plke7odf.png
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam z Rossmanna

• Bettylou93 Przyjaciółka

Wysłany: 11 maja 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panan, my nie mamy o co być złe, tylko Twoja postawa była trochę niedojrzała:) każdemu trzeba dać szansę, tylko otrząśnij się, dziecko potrzebuje stabilizacji, samo wybierze sobie moment - zapewne kiedy wyluzujesz:) Sama mówiłaś, że masz stresy w domu...to nie powinno działać na zasadzie, że musisz zrobić dziecko teraz i już...moja teściowa ostatnio powiedziała mi"kochajcie się, a nie róbcie dzieci" i coś w tym jest...

AJA_S lubi tę wiadomość

• panan12 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z rossmana są bardzo dobre. Jak robie test ciążowy to pierwsze biegne po facelle :) może dziewczyny będzie nam zielono w tym cyklu :)

a Bettyloyu właśnie masz rację i przyjęłam ostatnio taką postawę. Ostatnio mąż pyta czy mam płodne a ja mówię, że jakie to ma znaczenie kochajmy się samo wyjdzie bo w stresie nic nie zrobimy:) niewiem co bym bez was zrobiła :):* tak wspieracie

AJA_S lubi tę wiadomość

f2w3k0s3plke7odf.png
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To normalne, że bardzo nam zależy i czasem przeginamy nic w tym dziwnego :*

• panan12 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    każdemu do cholerki zależy jak pieron ale umie sobie przetłumaczyć. Liczę że jutro AJA będzie miała pozytywny test owulacyjny a ja wyższą temperaturę :*

f2w3k0s3plke7odf.png
  • Bettylou93 Przyjaciółka

Wysłany: 11 maja 2016, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też odbiło na początku i stąd moja kłótnia z mężem, nic dobrego z tego nie wyszło - przestawiłam cykl. Za bardzo chciałam żeby się udało i przegięłam;) Stąd moja przestroga, uczymy się na błędach, dlatego też nie uprawiam seksu z mężem na siłę, "bo mam płodne", tylko wtedy kiedy chcemy...i jak będzie, to będzie;)teraz i tak nawet nie wiem kiedy będę miała płodne, więc może to i dobrze;)

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panan słońce raczej myślę, że będzie 16dc, najpóźniej w 18dc ;)
    15-tego teraz w niedzielę mam komunię najstarszej siostrzenicy :)
    Gorzej, że to 17dc... I boje się, że wtedy będę miała owulkę :P

• lis87 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie w ten piekny dzien :) my zaczynamy juz ❤️ Co drugi dzien, chyba tak bedzie najlepiej, jak sądzicie? Jak jak czytam Was to mowa jest co drugi dzien :) do osiłki jeszcze mysle 5 dni ale wole juz zacząć o tym myślec :) wczoraj zapomniałam zrobic testu owulacyjnego- raczej znam jego wynik :D moja temperatura taka dość dziwna, ale moze sie na tym nie znam :) kupiłam na i tercecie ten żel dla starających sie i dodatkowo wzięłam te aplikatory. Z tego co wyczytałam 10-15 min przed ❤️ Aplikować i bedzie git :) musze to robic jakos ukradkiem, nie chce tez spinać mojego M- tak juz teraz w tej chwili, żołnierze do boju ;) w żelaznym miesiącu naciskałem i raczej negatywnie to wpływało na niego ;) teraz akurat od jutra mamy gosci, ale cóż trzeba sobie jakos poradzić :) to bedzie dla mnie chyba najważniejszy dzien dziecka jak do tej pory :)
    Kurczę dziewczyny, na mnie chyba ten wiesiołek tak nie działa jak na was :) ja tam za wiele nie widze ;)

atdc2n0anx2cx72s.png
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ilu dniowe masz cykle?

• Almanah Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, na papierze mam tyle śluzu rozciągliwego, że jestem w szoku. :O A to dopiero 7 dc. Wciąż jest przybrudzony i mętny, więc zaznaczam lepki i od jutra spróbuję zacząć mierzyć tempki (coś ostatnio się budzę o 4, zamiast o 6...).

Alicja | 24 l | 11 cs
    I will try to find a little more good in me to give to you.
    9tZNp1.pnghftpp2.png
  • lis87 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak 30-31 ostatnio mi sie przesunęło ale raczej z mojego nakręcenia sie ze jestem w ciazy :) dlatego tez of pokazuje mi owulacje na 16 dzien, ale oczywiście bede robiła te testy owulacyjne

atdc2n0anx2cx72s.png
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lis87 wrote:
    Tak 30-31 ostatnio mi sie przesunęło ale raczej z mojego nakręcenia sie ze jestem w ciazy :) dlatego tez of pokazuje mi owulacje na 16 dzien, ale oczywiście bede robiła te testy owulacyjne

Myślę że owulke możesz mieć 14-15dc

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Almanah wrote:
    Ok, na papierze mam tyle śluzu rozciągliwego, że jestem w szoku. :O A to dopiero 7 dc. Wciąż jest przybrudzony i mętny, więc zaznaczam lepki i od jutra spróbuję zacząć mierzyć tempki (coś ostatnio się budzę o 4, zamiast o 6...).

Wowstrasznie szybko o.O

• marta95 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Almanah wrote:
    Ło to musisz się brać, kiedy chłop przyjeżdża ? :P

• Almanah Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:
    Ło to musisz się brać, kiedy chłop przyjeżdża ? :P

Ja do niego jadę w piątek. Ale nie sądzę żeby mi się nagle cykl skrócił o połowę. :D Tzn, fajnie byłoby mieć owu np. w poniedziałek po weekendzie <3, bo to by był 12 dc, ale nie wierzę w takie cuda. :D

Alicja | 24 l | 11 cs
    I will try to find a little more good in me to give to you.
    9tZNp1.pnghftpp2.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Almanah wrote:
    Ja do niego jadę w piątek. Ale nie sądzę żeby mi się nagle cykl skrócił o połowę. :D Tzn, fajnie byłoby mieć owu np. w poniedziałek po weekendzie <3, bo to by był 12 dc, ale nie wierzę w takie cuda. :D
    Zawsze warto wierzyć,mówię Ci ! :P

• Kozisina Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Almanah wrote:
    u mnie to samo! Majtki cale w śluzie... Lekko się ciągnie więc zaznaczylam rozciągliwy. Choć sama nie wiem. U mnie 6dc też na owulke za wcześnie dużo!

PCOS, niedoczynność, problem męski
    2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
    4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284
‹‹ 7 8 9 10 11 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ