Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Panan, my nie mamy o co być złe, tylko Twoja postawa była trochę niedojrzała:) każdemu trzeba dać szansę, tylko otrząśnij się, dziecko potrzebuje stabilizacji, samo wybierze sobie moment - zapewne kiedy wyluzujesz:) Sama mówiłaś, że masz stresy w domu...to nie powinno działać na zasadzie, że musisz zrobić dziecko teraz i już...moja teściowa ostatnio powiedziała mi"kochajcie się, a nie róbcie dzieci" i coś w tym jest...
AJA_S lubi tę wiadomość
-
z rossmana są bardzo dobre. Jak robie test ciążowy to pierwsze biegne po facelle może dziewczyny będzie nam zielono w tym cyklu
a Bettyloyu właśnie masz rację i przyjęłam ostatnio taką postawę. Ostatnio mąż pyta czy mam płodne a ja mówię, że jakie to ma znaczenie kochajmy się samo wyjdzie bo w stresie nic nie zrobimy:) niewiem co bym bez was zrobiła :* tak wspieracieAJA_S lubi tę wiadomość
-
Mi też odbiło na początku i stąd moja kłótnia z mężem, nic dobrego z tego nie wyszło - przestawiłam cykl. Za bardzo chciałam żeby się udało i przegięłam;) Stąd moja przestroga, uczymy się na błędach, dlatego też nie uprawiam seksu z mężem na siłę, "bo mam płodne", tylko wtedy kiedy chcemy...i jak będzie, to będzie;)teraz i tak nawet nie wiem kiedy będę miała płodne, więc może to i dobrze;)
-
Witajcie w ten piekny dzien my zaczynamy juz ❤️ Co drugi dzien, chyba tak bedzie najlepiej, jak sądzicie? Jak jak czytam Was to mowa jest co drugi dzien do osiłki jeszcze mysle 5 dni ale wole juz zacząć o tym myślec wczoraj zapomniałam zrobic testu owulacyjnego- raczej znam jego wynik moja temperatura taka dość dziwna, ale moze sie na tym nie znam kupiłam na i tercecie ten żel dla starających sie i dodatkowo wzięłam te aplikatory. Z tego co wyczytałam 10-15 min przed ❤️ Aplikować i bedzie git musze to robic jakos ukradkiem, nie chce tez spinać mojego M- tak juz teraz w tej chwili, żołnierze do boju w żelaznym miesiącu naciskałem i raczej negatywnie to wpływało na niego teraz akurat od jutra mamy gosci, ale cóż trzeba sobie jakos poradzić to bedzie dla mnie chyba najważniejszy dzien dziecka jak do tej pory
Kurczę dziewczyny, na mnie chyba ten wiesiołek tak nie działa jak na was ja tam za wiele nie widze -
Ok, na papierze mam tyle śluzu rozciągliwego, że jestem w szoku. A to dopiero 7 dc. Wciąż jest przybrudzony i mętny, więc zaznaczam lepki i od jutra spróbuję zacząć mierzyć tempki (coś ostatnio się budzę o 4, zamiast o 6...).
-
lis87 wrote:Tak 30-31 ostatnio mi sie przesunęło ale raczej z mojego nakręcenia sie ze jestem w ciazy dlatego tez of pokazuje mi owulacje na 16 dzien, ale oczywiście bede robiła te testy owulacyjne
Myślę że owulke możesz mieć 14-15dc17.11.17-poronienie całkowite -
Almanah wrote:Ok, na papierze mam tyle śluzu rozciągliwego, że jestem w szoku. A to dopiero 7 dc. Wciąż jest przybrudzony i mętny, więc zaznaczam lepki i od jutra spróbuję zacząć mierzyć tempki (coś ostatnio się budzę o 4, zamiast o 6...).
Wowstrasznie szybko17.11.17-poronienie całkowite -
Almanah wrote:Ok, na papierze mam tyle śluzu rozciągliwego, że jestem w szoku. A to dopiero 7 dc. Wciąż jest przybrudzony i mętny, więc zaznaczam lepki i od jutra spróbuję zacząć mierzyć tempki (coś ostatnio się budzę o 4, zamiast o 6...).
-
marta95 wrote:Ło to musisz się brać, kiedy chłop przyjeżdża ?
Ja do niego jadę w piątek. Ale nie sądzę żeby mi się nagle cykl skrócił o połowę. Tzn, fajnie byłoby mieć owu np. w poniedziałek po weekendzie , bo to by był 12 dc, ale nie wierzę w takie cuda. -
Almanah wrote:Ok, na papierze mam tyle śluzu rozciągliwego, że jestem w szoku. A to dopiero 7 dc. Wciąż jest przybrudzony i mętny, więc zaznaczam lepki i od jutra spróbuję zacząć mierzyć tempki (coś ostatnio się budzę o 4, zamiast o 6...).PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284