Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misiaimis wrote:Marta ja też tak miałam w tym cyklu. Zdążyłam Wam napisać, że już chyba po @ i że fałszywy alarm, a godzinę później mnie zalało. Fiksują te nasze ciałka
A szukacie kogoś nowego? Może za chwilkę wszystko się unormuje i pójdziesz na upragniony urlop, naładować akumulatorki
U mnie tempka coś świruje, nie wiem co o tym myśleć. Powinna być jeszcze nisko, a podskoczyła i ja już nic nie wiem
Szukamy... Ale jest mega ciężko. Brakowało nam jednej osoby i szukamy ponad miesiąc. Teraz brakuje już 2ch. Jestesmy we 2 zamiast 4 wiec o urlopie czy L4 można marzyć. A jak pojawi sie mowa osoba to szkolenie trwa tez ok 2 mcy żeby ogarnąć.
Powiem Wam ze jestem wykonczona:( jeszcze ta dieta... Chyba nie w czas ja wzięłam.PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina wrote:Szukamy... Ale jest mega ciężko. Brakowało nam jednej osoby i szukamy ponad miesiąc. Teraz brakuje już 2ch. Jestesmy we 2 zamiast 4 wiec o urlopie czy L4 można marzyć. A jak pojawi sie mowa osoba to szkolenie trwa tez ok 2 mcy żeby ogarnąć.
Powiem Wam ze jestem wykonczona:( jeszcze ta dieta... Chyba nie w czas ja wzięłam.
-
Offca88 wrote:Co do diety możesz zrezygnować, moja siostra wzięła sobie kiedyś w ciąży catering, no i odwołała, zwrócili jej pieniążki, bo mówiła, że paskudne i jej w ogóle to nie smakowało.
No niestety kupiłam groupon, połasiłam się... kupiłam to wytrzymam.
Mam po prostu chyba jakieś gorsze dni z tą pracą. Jestem mega przemęczona, a nie zapowiada się na lepsze.PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina wrote:No niestety kupiłam groupon, połasiłam się... kupiłam to wytrzymam.
Mam po prostu chyba jakieś gorsze dni z tą pracą. Jestem mega przemęczona, a nie zapowiada się na lepsze.
-
Offca88 wrote:Biedna Ty Współczuję tego przepracowania, ileż tak można Ale będzie fasolinka to sobie w końcu odpoczniesz :*
No... już 8 miesięcy jedziemy na zbyt małym zespole, ciągle ktoś się zwalnia i szuka dalej, ja siedzę bo się staram - a mam umowę odpowiednią, tak to pewnie i ja bym zmieniła pracę...
Także powoli rezerwy siłowe, chęciowe siadają...
Jakoś będzie trzeba to przetrwać, tylko boję się, że przez te stresy i zmęczenie z tą fasolką może nie być tak łatwoPCOS, niedoczynność, problem męski
wszędzie gdzie patrze-tablice FB-fora -grupy wszędzie II kreseczki-pozytywne bety itp. itd... Jakoś ostatnio strasznie rzuca mi się w oczy to . A koło Nas na taśmie w sortowni śmieci znaleziono martwego noworodka .. Przepraszam że napisze brzydko-gdzie ta kurwa mac sprawiedliwość. Tyle osób pragnie dzieciatko-a takie kurwisko wezmie i zabije i do śmieci wyrzuci.Okropnego doła mam przez to ...
AJA_S lubi tę wiadomość
-
Kochane... albo placebo.. albo faktycznie ten wiesiołek działa!
Dziś zauważyłam troszkę rozciągliwego śluzu... U mnie to szał, nie było go nigdy!!PCOS, niedoczynność, problem męski
Kozisina wrote:Kochane... albo placebo.. albo faktycznie ten wiesiołek działa!
Dziś zauważyłam troszkę rozciągliwego śluzu... U mnie to szał, nie było go nigdy!!
Jak długo go bierzesz?