Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
panan12 wrote:Hej dziewczyny mam pytanie bo wrzuciłam 4 testy jeszcze jeden z popołudnia. Ciemniejsza krecha czy poprzedni taki sam?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Witajcie.
Dawno mnie nie było.
Jakos maly detoks od forum żeby sie nie nakręcać szkoda tylko ze owulki nie moge i nie moge się doczekać...PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Dzien dobry wszystkim. Jesli chodzi o owulacje to o u mnie chyba wczoraj pecherzyk pekl. Niesamowity bol lewego jajnika trwajacy ok godz, a dzis tylko klucie w prawym.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2016, 09:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam widząc ze weekend na forum nowe dziewczyny na czerwiec witamy
Inna Ciebie jeszcze nie przyjmujemy jeszcze bety nie ma to sio
Ja drugi dzien na diecie o niskim IG, wczoraj oczywiście zjadłam ciastko owsiane i to nie jedno i wtedy zrozumiałam hak moj organizm działa na takie rzeczy, takze dziekuje juz nie zjem (choc nie mowie ze juz nigdy przenigdy ) odkupiłam sie w ksiazki z przepisami aby moje jedzenie nie stało sie jakies mdłe w końcu tak juz do konca życia juz teraz sie do tego stosuje nie czekam na wizytę, bo jak h cos sie tam gnieździli w srodeczku to zeby nic mu tam nie przeszkadzało, żadna insulina ja mam weekend pod znakiem spania śpię non stop, wczoraj cały dzien przespałam i o 22juz znowu spałam tak jak mowilam nie obserwuje siebie, swoich reakcji, swoich cycków bo sie nakręcę i znowu bedzie płacz
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze owulki moja temperatura tez nie wiem czy dobrze tam działa no ale cóż tak sie to dzieje u początkujących z temperatura-zero interpretacji
Pozdrawiam was w ta upalna niedziele duzo spędzenia wolnego czasu na zewnątrz buziaki -
witajcie dziewczyny...mam do Was pytanie...czy moze tez tak mialyscie, albo slyszalyscie o takich przypadkach...moze to tylko pech i nic wiecej..ale zanim zabralam sie za leczenie i przyjmowanie euthyroxu, metforminy, witamin itd to bez problemu zaszlam w ciaze ...teraz 3cykle i nic... mam wrazenie ze to wina tych lekow:( slyszalyscie o kims, komu metofrmina zaszkodzila? mam ja przepisana tylko na podst. obrazu jajnikow z usg...
pijecie moze ziola ojca sroki?chociaz juz z tym nie chce eksperymentowac, pozdrawiam serdecznie!
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
nick nieaktualnyNiebieskaa wrote:witajcie dziewczyny...mam do Was pytanie...czy moze tez tak mialyscie, albo slyszalyscie o takich przypadkach...moze to tylko pech i nic wiecej..ale zanim zabralam sie za leczenie i przyjmowanie euthyroxu, metforminy, witamin itd to bez problemu zaszlam w ciaze ...teraz 3cykle i nic... mam wrazenie ze to wina tych lekow:( slyszalyscie o kims, komu metofrmina zaszkodzila? mam ja przepisana tylko na podst. obrazu jajnikow z usg...
pijecie moze ziola ojca sroki?chociaz juz z tym nie chce eksperymentowac, pozdrawiam serdecznie!
witaj, Euthyrox nie szkodzi na 100%, 3 cykle to nic... muszę spytać czy poprzdnią ciąże poroniłas? jeśli tak to lekarze wiedzą co robią i zapisali Ci te leki żeby sytuacja się nie powtórzyła. Nie panikuj bo 3 miesiace to naprawde nie powod do zmartwien. Nic nie eksperymentuj i zaufaj lekarzowi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny