X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czerwcowe staraczki :)
Odpowiedz

Czerwcowe staraczki :)

Oceń ten wątek:
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, sroda 36.6, czwartek 36.28 piatek 36.4 sobota 36.44. No i zobaczymy co dalej.

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny mam pytanie bo wrzuciłam 4 testy jeszcze jeden z popołudnia. Ciemniejsza krecha czy poprzedni taki sam?

f2w3k0s3plke7odf.png
  • innamorata88 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 wrote:
    Hej dziewczyny mam pytanie bo wrzuciłam 4 testy jeszcze jeden z popołudnia. Ciemniejsza krecha czy poprzedni taki sam?
    Czy Ty dziołcha siebie czytasz? Halloooooooooooooooooo jest na sali lekarz?!

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • Kozisina Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    Dawno mnie nie było.
    Jakos maly detoks od forum żeby sie nie nakręcać :) szkoda tylko ze owulki nie moge i nie moge się doczekać...

PCOS, niedoczynność, problem męski
    2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
    4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry wszystkim. Jesli chodzi o owulacje to o u mnie chyba wczoraj pecherzyk pekl. Niesamowity bol lewego jajnika trwajacy ok godz, a dzis tylko klucie w prawym.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2016, 09:32

klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • Helmi Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    U mnie zaczyna sie pojawiac plodny sluz pomalutku :)
    W piatek robilam test ovu ale negatywny, wczoraj mnie mialam kiedy wiec dzis zrobie kolejny zobaczymy co pokaze

7v8r3e3k6t0s43kt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozisina wrote:
    Witajcie.
    Dawno mnie nie było.
    Jakos maly detoks od forum żeby sie nie nakręcać :) szkoda tylko ze owulki nie moge i nie moge się doczekać...

witaj, faktycznie dlugo nie widac owulki, trzymam kciuki aby sie zjawiła.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    91Ewela09 wrote:
    Dzien dobry wszystkim. Jesli chodzi o owulacje to o u mnie chyba wczoraj pecherzyk pekl. Niesamowity bol lewego jajnika trwajacy ok godz, a dzis tylko klucie w prawym.

to dobry znak, a temp dzisiaj jaka? byl skok?

• lis87 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) widząc ze weekend na forum :) nowe dziewczyny na czerwiec witamy ;)
    Inna Ciebie jeszcze nie przyjmujemy :) jeszcze bety nie ma to sio ;)
    Ja drugi dzien na diecie o niskim IG, wczoraj oczywiście zjadłam ciastko owsiane i to nie jedno i wtedy zrozumiałam hak moj organizm działa na takie rzeczy, takze dziekuje juz nie zjem (choc nie mowie ze juz nigdy przenigdy :P) odkupiłam sie w ksiazki z przepisami aby moje jedzenie nie stało sie jakies mdłe w końcu tak juz do konca życia :/ juz teraz sie do tego stosuje nie czekam na wizytę, bo jak h cos sie tam gnieździli w srodeczku to zeby nic mu tam nie przeszkadzało, żadna insulina :) ja mam weekend pod znakiem spania :) śpię non stop, wczoraj cały dzien przespałam i o 22juz znowu spałam :) tak jak mowilam nie obserwuje siebie, swoich reakcji, swoich cycków :) bo sie nakręcę i znowu bedzie płacz :)
    Dziewczyny trzymam kciuki za wasze owulki :) moja temperatura tez nie wiem czy dobrze tam działa no ale cóż :) tak sie to dzieje u początkujących z temperatura-zero interpretacji :)
    Pozdrawiam was w ta upalna niedziele :) duzo spędzenia wolnego czasu na zewnątrz buziaki :)

atdc2n0anx2cx72s.png
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj miala skok do 36.54. Co ma byc to bedzie. Tylko mam problem z luteina czy brac ja od jutra czy dac sobie spokoj na jeden miesiac.

klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczyny...mam do Was pytanie...czy moze tez tak mialyscie, albo slyszalyscie o takich przypadkach...moze to tylko pech i nic wiecej..ale zanim zabralam sie za leczenie i przyjmowanie euthyroxu, metforminy, witamin itd to bez problemu zaszlam w ciaze ...teraz 3cykle i nic... mam wrazenie ze to wina tych lekow:( slyszalyscie o kims, komu metofrmina zaszkodzila? mam ja przepisana tylko na podst. obrazu jajnikow z usg...

pijecie moze ziola ojca sroki?chociaz juz z tym nie chce eksperymentowac, pozdrawiam serdecznie!

2fwaugpjrxudygqa.png
    Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
  • Helmi Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    test pozytywny :)
    Zaczynamy pełna parą :D
    chciałam wstawić fotkę testu ale coś mi nie wychodzi :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2016, 13:55

7v8r3e3k6t0s43kt.png
  • Helmi Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    f03c8946927c.jpg

7v8r3e3k6t0s43kt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieskaa wrote:
    witajcie dziewczyny...mam do Was pytanie...czy moze tez tak mialyscie, albo slyszalyscie o takich przypadkach...moze to tylko pech i nic wiecej..ale zanim zabralam sie za leczenie i przyjmowanie euthyroxu, metforminy, witamin itd to bez problemu zaszlam w ciaze ...teraz 3cykle i nic... mam wrazenie ze to wina tych lekow:( slyszalyscie o kims, komu metofrmina zaszkodzila? mam ja przepisana tylko na podst. obrazu jajnikow z usg...

pijecie moze ziola ojca sroki?chociaz juz z tym nie chce eksperymentowac, pozdrawiam serdecznie!

witaj, Euthyrox nie szkodzi na 100%, 3 cykle to nic... muszę spytać czy poprzdnią ciąże poroniłas? jeśli tak to lekarze wiedzą co robią i zapisali Ci te leki żeby sytuacja się nie powtórzyła. Nie panikuj bo 3 miesiace to naprawde nie powod do zmartwien. Nic nie eksperymentuj i zaufaj lekarzowi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helmi wrote:
    f03c8946927c.jpg

piekny test owu ;) działajcie działajcie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    91Ewela09 wrote:
    Dzisiaj miala skok do 36.54. Co ma byc to bedzie. Tylko mam problem z luteina czy brac ja od jutra czy dac sobie spokoj na jeden miesiac.

ja bym nie brała dopóki wykres nie wyznaczy owulacji.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lis87

u Ciebie temperatura ładna, wykres idealny na zielone zakończenie ;) oby tak dalej ;)

• Misiaimis Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lis my miałyśmy razem testować. U Ciebie już odliczane, a u mnie jeszcze owu nie oznaczona :(

Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...

16mscy, 15cs...5t0d (*)
    12 mscy, 10cs...5t6d (*)
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Jak robilyscie testy to kreska kontrolna była mocno bordowa czy różnie z tym bywa?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:
    Cześć dziewczyny.
    Jak robilyscie testy to kreska kontrolna była mocno bordowa czy różnie z tym bywa?

tak mocno bordowa zawsze

‹‹ 34 35 36 37 38 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ