Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczęta ja też jedną nogą jeszcze tu ale na majowych z innamorata88 trzyma nas brak @. 10 dpo test sikany negatywny. Jutro rano kupiłam ten szczęśliwy z Rossmana i potem beta także do południa juz będzie wiadomo czy druga noga tez tu przyjdzie.6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
lis87 wlasnie konczy mi sie ovu , troche mi sie cykl poprzesuwal ostatnio bo klimat zmienialismy, ale mysle, ze bedzie oki:) ile sie juz staracie? my ponad rok , ostatnio badania robilismy wszystkie i niby wszystko ok, nie wiem moze za bardzo chcemy i to wlasnie utrudnia? a czy po HSG jakas duszyczka szybciej zaszla w ciaze?Lili_87
-
nick nieaktualnyLili_87 wrote:lis87 wlasnie konczy mi sie ovu , troche mi sie cykl poprzesuwal ostatnio bo klimat zmienialismy, ale mysle, ze bedzie oki:) ile sie juz staracie? my ponad rok , ostatnio badania robilismy wszystkie i niby wszystko ok, nie wiem moze za bardzo chcemy i to wlasnie utrudnia? a czy po HSG jakas duszyczka szybciej zaszla w ciaze?
My te z sporo się staramy z super wynikami;/. Miałam hsg 29 lutego ale w ciąży dalej nie jestem.. -
nick nieaktualny
-
Lili_87 wrote:Ewela najgorsze jest czekanie, ja Wam powiem ,ze cos dlugo mnie bole trzymaja wiec juz sama nie wiem czy ovu minela.. ktorego testujesz Ewela?
-
Misia chyba trzeba jeszcze dac sobie wiecej czasu skoro wyniki dobre.. ja juz sama nie wiem jak za jakis czas nie bede w ciazy mimo dobrych wynikow to chyba na inseminacje sie zdecydujemy...
Ewela to testujemy tego samego dnia? tez powinnam 5.06 ;pLili_87 -
nick nieaktualnyLili_87 wrote:Misia chyba trzeba jeszcze dac sobie wiecej czasu skoro wyniki dobre.. ja juz sama nie wiem jak za jakis czas nie bede w ciazy mimo dobrych wynikow to chyba na inseminacje sie zdecydujemy...
Ewela to testujemy tego samego dnia? tez powinnam 5.06 ;p
U nas trwa to już za długo. Ponad 2 lata. Do końca roku na pewno przystąpimy do inseminacji. Tylko prywatnie, bo teraz lekarze nic nie chcą robić bo przecież mamy dobre wyniki ;/