Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo Laski.
Ja po pracy... Powiem Wam ze miala byc działeczka i ognisko a tu burza ze nie wiem...:'(
Nawet nie daje rady Was nadgonić bo zbyt sie irytuje Same Wiecie Kim.
Cos mnie ominęło?Fiolk@ lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Czesc dziewczynki u mnie tez upal okropny w mieszkaniu 25°C i nie pomaga wietrzenie:/ masakra. Zazdroszcze wypadu nad jeziorko moj M to sie wczoraj spiekl i nie chce dzis wyjsc z jaskiniTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
Kozisina wrote:Hejo Laski.
Ja po pracy... Powiem Wam ze miala byc działeczka i ognisko a tu burza ze nie wiem...:'(
Nawet nie daje rady Was nadgonić bo zbyt sie irytuje Same Wiecie Kim.
Cos mnie ominęło?
Kozi, nie wiem czy w końcu pojechałaś czy nie, ale u nas burza kolejna i ta to taka porządnaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 21:55
Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
Dzien dobry
Jak ten czas szybko leci a teraz 4dni beda nam sie dłużyły ja wlasnie zbieram sie na targ, jak jestesmy tu nas jeziorem zawsze trzrba podjechac, we Wrocławia sa warzywniaki ale to nigdy nie to samo, tu te warzywa sa takie pyszne wczoraj jedynie kto sie kapał to pies- woda jeszcze nie zdazyla sie nagrzać w tym sezonie, powiem wam ze dobrze, ze wyjechałam bo tak bym ciagle myślała o testowaniu a tak na spokojnie uda mi sie przetrwać do środy -
Witajcie
U mnie tempka idzie ładnie w dół, a że to faza przedowulacyjna to niech se idzie w dół
gosssiagabrysiowa witaj
lis87 ja też wczoraj byłam nad jeziorem, fajny relaksik
Trzymam mocno kciuki za pozytywne testy 01.06 w końcu to Dzień Dziecka
Ja też tego dnia będę sikać ale póki co na test owulacyjny he he
Helmi wrote:Lis piekny masz wykres
aż luknęłam faktycznie, ładnie dziś odbiła, oby tak dalej
Helmi wrote:Az jak po chwili patrze na swoj to wydaje sie ze...taka lipa hehe
Rzuciłam okiem na Twój i uważam że dobrze wygląda.
Tylko zastanawia mnie dlaczego OF wyznaczył Ci owulkę 16dc ... mnie się zdaje że była wcześniej 13dc lub w 14dc.
Pora na kawunię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 08:37
-
Helmi wrote:Szatynko wlasnie tez mi sie tak zdaje. Nie czulam niestety zadnego bolu jajnika ani nic ale obstawiam ze 14dc byla owu i tego sie trzymam
Podnioslas mnie na duchu z tym wykresem ;p
Mi to sie zdawalo ze taki slaby jakis
Na Twoim wykresie ładnie widać, że najpierw była faza niższych temperatur a teraz wyższych i tak właśnie ma być
Ja lecę do warzywniaka bo lis87 swym postem o warzywach przypomniała mi że ziemniorki mi się skończyły -
Hej Dziewczynki co tam? Ja termometr schowałam głęboko do szuflady, leki - prócz acardu i witaminek też pochowane jedziemy na spontanie, a humor lepszy, bo w końcu auto odbieram w tym tygodniuMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
https://zapodaj.net/0dd63d8a9b681.jpg.html
Mój M jak zobaczył kolor to stwierdził tylko ,,O Jezu"Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 09:02
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
szatynka wrote:Na Twoim wykresie ładnie widać, że najpierw była faza niższych temperatur a teraz wyższych i tak własnie ma byc
Pierwszy raz mierze temperaturke i jeszcze jestem troche nieigarnieta do konca w tej kwestii
Ale..tak mi mow tak mi mow
Zaczynam wierzyc ze moze gdzies tam mala kropeczka wlasnie sie tworzy