Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny ależ naskrobałyście
byłam w pracy ale już wszystko nadrobiłam
Lis super fotka i trzymam kciuki jutro musi być bobo
miałyście czasem po owulce tak, że boli/ciągnie was w pachwinach?
ja cos dziś tak odczuwam, czasami jakby delikatnie podbrzusze i chwilami jakby cos pobolewało w pachwinach.
-
Mignona wrote:Ach, dodam jeszcze, że owulacje miałam z lewego jajnika (usg) i cały czas czuję ten jajnik.. Tak od 5. dnia po ow.
Przepraszam, że pytam o takie banaly, ale jak już wspominałam, jestem raczkujaca w tych sprawach
Mignona, mocno trzymam kciuki! Jesteś szczęściarą!!! ... początkującą I powiem Ci, że od wczoraj (7. dpo.) też czuję non stop jajnik czy też okolice jajnika. Nigdy tak nie miałam i mam cichą nadzieję, że ten delikatny bólik skończy się zielonoscią, jak u Ciebie! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMignona wrote:Po upływie następnych 6 godzin mój dziwny test wyblakl całkiem :p Więc pewnie jakiś trefny. Szału można dostać.. Za to czuję się dziwnie 'okresowo', więc pewnie nic z tego nie będzie. A co do temp to jak ją się w ogóle mierzy? W pochwie, pod językiem..?
az musialam przejzec posty i tylko to znalazlam;/ -
Roza86 wrote:Dzięki Fiolk@, już wszystko wiem, czyli Ty w Dzień Dziecka? Mocno trzymam kciuki! Ja się wstrzymam i zrobię teścik 02 czerwca. Jestem lekko przerażona, bo to już w tym tygodniu!!!!!
Mamy nadzieję z dziewczynami że ten dzień okaże się dla Nas szczęśliwy i będzie zielono!
Lisku kochany nie martw się na zapas. Widziałam na wykresach innych staraczek że takie płomienie również może być znakiem od zielonego kropeczka. Także póki nie masz bety to proszę się nie zmartwiać na zapas. -
Lis nie martw się, mnie ginekolog mówi, że brązowa krew to nic strasznego, możliwe że nawet bardzo późno nastąpiło zagnieżdżenie i stąd taka ciemna krew. Trzymam kciuki
Ja dzisiaj miałam inseminację. Czuję się fatalnie. To moja trzecia i najgorsza IUI. Wczesniej były robione przy 1 pecherzyku, a teraz pełno ich było po niedrożnej stronie, a po drożnej 4 sztuki. Normalnie chodzę przykurczona od 7 godzin, a w brzuchu jakby bombardowanie mam nadzieję że jutro będzie lepiej lekarz uważa że miałam idealne warunki i tym razem wierzy że się uda ja też wierzę91Ewela09, zonaboba lubią tę wiadomość
Emiliana
Starania od 09.2014r. Po inseminacji 30.05:
Poziom bety: 10dpo- 18, 11dpo- 36, 14dpo - 253, 16dpo- 612, 22dpo- 8622
Novomedica Mysłowice, ciąża bliźniacza termin porodu 25.02.2017 :* -
Lisku może tak być że zagnieżdżenie trwa nawet i 12 dni, to tak w teorii, ale w praktyce jest to mało spotykane ale jednak tak jest Jeśli jednak zagnieżdżenie już nastąpiło to moim zdaniem kochana jutro beta powinna już się podnieść trochę, za co trzymam kciukiEmiliana
Starania od 09.2014r. Po inseminacji 30.05:
Poziom bety: 10dpo- 18, 11dpo- 36, 14dpo - 253, 16dpo- 612, 22dpo- 8622
Novomedica Mysłowice, ciąża bliźniacza termin porodu 25.02.2017 :* -
nick nieaktualnyDobry wieczór Mignona chyba nie jest w ciąży.. 8. lub 9. dzień po owulacji, a od popołudnia mam plamienia jasnoczerwona krwią. Niewielkie ilosci, zero na wkladce, jedynie na papierze. Brzuch boli okresowo, lewy jajnik ciągnie.. Helmi pisałaś o pachwinie.. Mnie ciągnie całą lewa noga xD
-
Witam. Postanowilismy miec dzidzie. Jednak 3 cykle nie udane. Doradzono mi mierzyc tempke i badac sluz. Dodatkowo biore kwas foliowy, misiek tez ktos mi moze doradzic jak z ta temperatura, napisze teraz jaka w danym dniu i kiedy bylo zblizenie, bo nie wiem czy dobrze sie sugeruje... bede wdzieczna za odpowiedzi:)
_11-15 maja okres ( 1-5 dzien cyklu )
Przytulenie 5dnia
_6dnc , temp 37
_7 dnc, temp 36,7
_8 dnc, temp 36,6
_9 dnc, temp 36,7
_10 dnc, temp 36,8
_11 dnc, temp 36,8 ( stosunek)
_12 dnc, temp 36,7 (stosunek)
_13 dnc, temp 36,8 (stosunek)
_14 dnc, temp 36,8
_15 dnc, temp 36,8 (stosunek) od tego dnia sluz wodnisty, przezroczysty
_16 dnc, temp 37 (stosunek)
_17 dnc, temp 37
_18 dnc, temp 37 ( stosunek)
_19 dnc, temp 36, 50 (stosunek)
_ 20 dnc, temp 36,90 i to aktualny dzien cyklu, wieczorem temp mierzona - 37. moj sluz byl rozciagliwy.teraz bardziej bialy sie robi.
Czy Mozna na takim schemacie powiedziec cos o owulacji? Wiem ze pomocne sa testy, ale postanowilam jeszcze odpuscic z tym, ucze sie dopiero tych temperatur, dodam ze cykle 32 dniowe, gin kazal stosunkowac sie codziennie, ciekawe czy to nie wplywa na nasienie, z gory dzieki za odp I mam nadzieje ze ktos odpisze bo napracowalam sie zeby to napisac bo to dla mnie wazne, moze ktos doradzi pozdrawiam